Dortmund v létě posílí, dluhy ale dělat nehodlá

05.03.2013, 13:57
Aktuality
Borussia Dortmund po dvou mistrovských titulech zažívá v této sezóně menší ústup ze slávy a její ředitel Hans-Joachim Watzke potvrdil, že se v létě chystá do kádru značně investovat. Zkušený funkcionář ale zároveň ujišťuje, že vestfálský klub si nabude na posily půjčovat...

BVB v uplynulých dvou sezónách získalo hned dvakrát mistrovský titul a jednou triumfovalo v poháru, letos ale s trofejí z domácích soutěží již počítat nemůže. Aby tomu v příštích letech bylo jinak, plánují představitelé Dortmundu v létě přivést posily a k tomu by jim mělo pomoci zhruba čtyřicet milionů eur získaných v Lize mistrů.

"Plánujeme značné investice, chceme vylepšit kvalitu i šířku kádru. Vše ale uděláme tak, abychom si nemuseli půjčit ani jedno jediné euro," prohlásil Watzke pro stanici Sport 1. "Nevrhneme se do nějakých bláznivých věcí. Budeme se držet ekonomické reality a ne vysněných představ," doplnil manažer Michael Zorc.

V Dortmundu ovšem zatím nevědí, zda i v příští sezóně budou moci počítat s brankami Roberta Lewandowskiho, který má v klubu smlouvu jen do léta 2014 a nehodlá ji prodloužit. "Buď s dostatečným předstihem obdržíme dobrou nabídku, nebo bude Robert u nás hrát i další rok. K odchodu svolíme jen při velmi vysoké ceně," uvedl Watzke, který zároveň zpochybnil příchod Edina Džeka: "Pokud si někdo myslí, že některý hráč přestoupí z Manchesteru City do Borussie Dortmund, tak asi nepochopil náš model. Naší devizou je, že rozvíjíme mladé hráče."

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (109)

Přidat komentář
Kenneth

Reagovat
shitcool

Uvidíme vůbec, koho udrží ...

Reagovat
Filip12

Džeko ? Rosický ?

Reagovat
caspic

Přečetl si jenom nadpis co? Nebo u tebe je vlastně možné, že ani neumíš číst a maminka se po nadpisu vykašlala. Chuďátko bobátko je mi tě líto, zkus zavolat babičce, třeba ti to dočte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Komplexy a osobní problémy si řeš jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neje trapný, ale i hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na 1 nebo 2 krajní obránce a minimálně 1 útočníka

Reagovat
db18

40 mil. € zisk, k tomu prodej Lewandowskiho... to už je pěkná suma, ale je pravda, že BVB bude muset taky dost vynaložit, bude-li chtít kvalitně obsadit i lavičku (do obrany tak 3 hráči, do útoku jeden až dva + někoho na křídla)

...pak ale bude muset Kloppo okopírovat taktiku Hitzfelda a začít točit sestavou, aby se pak nestalo, že Barrios je nespokojen, protože nehraje a Santana to samé

Reagovat
Tomanatura

Jestli chteji byt konkurenceschopni ve vsech soutezich, musi zacit rotovat sestavou a musi koupit kvalitu na lavku.

Reagovat
jv

Pokud bude na lávce dostatečná kvalita, tak už snad i Kloppo začne rotovat sestavou, i když pořád to nebude tak razantní, řekl bych.

Reagovat
db18

tak se Santanou máte na lavičce taky dostatečnou kvalitu, ale na hřiště se podíval jen zřídkakdy a většinou jen kvůli absenci Matse či Nevena (a po příchodu Reuse mi přijde, že se zase ignoruje Kevin, ikdyž to se mi může zdát a nemusí to být pravda)

Reagovat
jv

Do stoperské dvojice se obecně moc nesahá, zvláště když funguje, jako je tomu u nás, takže to se dá pochopit. Jinak u Kevina je na vině hlavně klesající výkonnostní křivka, i když někdy taky Kloppa nechápu, proč mu nedá šanci. Zase na druhou stranu je potřeba říct, že na tu trojici ve formě nemá.

Reagovat
db18

Jo, taky jsem včera vzpomínal na to, když si i vysloužil pozvánku do repre - ale když nehraje, tak se těžko dostane zpět do formy (ikdyž on má taky takovou bejčitou povahu, že by ho to mohlo nakopnout jako Robbena )

(hm, a jak teď vyčítám BVB to, že nedává moc šanci hráčům z lavičky, tak teď Jupp v příštích 10 zápasech bude střídat max. 2x a začne v 85. minutě )

Reagovat
jv

To je fakt. Zase na druhou stranu můžeme být hodně rádi za to, jak se vzchopil Kuba, taky se nemůže dařit všem.

U vás je přeci jen ta kvalita a šířka kádru úplně někde jinde, dokázali byste v současnosti dát dohromady dvě takřka totožně silné jedenáctky, takže bych se o rotaci nebál. Taky budete mít ještě kupu zápasů a zahrajou si určitě všichni, i když postupně by se to mělo, hlavně v Lize mistrů, krystalizovat.

Reagovat
NuFc23

paci sa mi takato taktika a Lewandowski nech ide...

Reagovat
smazaný uživatel

to je správná filozofie marně čekám, že to pochopí i zbytek klubů na světě.

Reagovat
caspic

To by byla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

připadá ti hra BVB jako nuda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sebastian Jung, Mame Diouf, Heung-Min Son a ještě nějakého LV

Reagovat
Filip12

Min-Son s Mame Dioufem to aby se Bayern začal bát

Reagovat
smazaný uživatel

jojo..a kdo by před nějakými 3 lety čekal, že nějaký Kagawa si v zápasech proti bayernu bude dělat, co se mu zachce. Stejný případ by mohl být třeba Son

Reagovat
Ferguson6

Son zostane v Hamburgu

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím.. já jen, že bych ho bral

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Jung by byl nesmysl, Lukasze by nevytlačil a sedět chtít nebude, na beka přijde někdo z venku. Son je bohužel už spíše nereálný, cena by byla hodně nahoře a navíc bych jeho příchod neviděl jako tak velký přínos, když máme dva v podstatě totožné hráče a minimálně Marco je doslova kopie.

Reagovat
smazaný uživatel

na tom nesejde. Když máš tu možnost docela levně koupit tak talentovaného hráče (ročník 92), tak to prostě musíš udělat.. až tolik nezáleží na tom, že tam je už jeden podobný hráč

Reagovat
db18

Tak ale Son se vám zas nehodí do obchodní koncepce - HSV ho nebude chtít prodat pod dvacet

Reagovat
smazaný uživatel

pod dvacet? já v tom odhadování cen hráčů nejsem moc dobrý, ale sport1.de psalo něco o 8 milionech

Reagovat
db18

to je jeho hodnota podle tm.de ne hodnota, na kterou si ho HSV cení (ještě navíc, když teď zřejmě prodlouží smlouvu)

Reagovat
smazaný uživatel

no jasné.. pokud ted prodlouží, tak pak to bude kolem těch 20. Ale jinak by to nad 12 podle mě nebylo. Ale znovu.. tyhle odhady mi moc nejdou..

Reagovat
jv

Reagovat
db18

btw. co příchod Hankeho? Sice to není střelec, ale zase pracuje pro tým a s ním ještě více vynikne Reus

Reagovat
smazaný uživatel

toho bych aji bral... ale stejně by musel přijít ještě jeden útočník

Reagovat
jv

Myslíš, že by nám pomohl? Jako kvality má nezpochybnitelný, skvěle by si rozuměl s Marcem, ale to je asi tak všechno. Přijde mi na současné BVB příliš málo produktivní (hledáme zejména střelce), na věku sice zase tolik nezáleží, ale už bude mít 30 let, takže by to nebylo kdovíjak perspektivní řešení a celkově bych prostě řekl, že na Dortmund nemá. Raději by si měl vybrat tým, kde bude za jednu z hvězd a vynikne tam (třeba Hertha).

Reagovat
db18

Já ho myslel spíš až jako druhýho hrota třeba - jinak on teď v rozhovoru (prý, protože to bylo pro bild), že si vybere top team (ale to bylo asi jen myšleno, že to bude v první lize) a zároveň okamžitě zamítl možnost přestupu do Kölnu, protože si vypěstoval až moc pěkný vztah k fanouškům VfL

Reagovat
jv

Potom bych ho jako druhého útočníka bral, akorát zase vyvstává otázka, co se Schieberem. Pořád by tady byla možnost hostování, ale mohl by i zůstat, když by jako jednička přišel třeba Diouf, který by neměl tak pevné postavení jako Lewa.

Reagovat
Aldeano

"Pokud si někdo myslí, že některý hráč přestoupí z Manchesteru City do Borussie Dortmund, tak asi nepochopil náš model. Naší devizou je, že rozvíjíme mladé hráče."

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund je stranšne sympaticky klub

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad ironie... doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by to mala byť ironia ??

Reagovat
penepi

Pretože PSG, City a Anži sú zaujímavejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandovski je strašne precenovaný hráč....čisto iba doklepávač celého týmu....A zasa plus pre BVB že takéhoto hráča dokáže dobre speňažiť

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandovski nestojí za nic jeho tržní hodnota je ve skutečnosti kolem 25-30 mil eur za něj si BVB nekoupí nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš chytrého, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski je doklepavac ? vazne pozeral si aj viac ako 2 zapasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeral

Reagovat
Zaschrona

40 mega? Tak tam asi bude zapocitana i ta castka za prodej Lewandowskiho.. Nicmene i tak solidni penize na pekne posileni tymu. Potrebuji cca tak 2 utocniky, 2 obrance, kridlo?

Reagovat
db18

Bayern měl minulý rok zisk 60 - sice se dostal do finále LM, ale zase vydává možná o 80 milionů víc na platy a utratil před sezonou více za přestupy

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale tak FCB nejde s BVB uplne porovnavat. Bayern je financne nekde trochu jinde, at uz se to tyka sponzoringu, prodeje dresu nebo loni navic i tech velkych penez z LM - i diky tomu meli pak penize treba na Martineze. Tak prave i proto si rikam, ze si nejsem uplne jisty, jestli by Borussia mela tak velky zisk i bez jakychkoliv prodeju. Nezda se mi to, ale je to dost mozna mozne.

Reagovat
db18

Na Martineze byly vydány peníze, které se střádali na kontě několik let

...BVB má zase větší stadion (ikdyž ne pro LM) a navíc v zimě prodali třeba Perišiće.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, nicmene nebyt postupu az do finale LM, tak pravdepodobne by ten jeho prestup byl jeste pro klub financne mnohem narocnejsi - skoro by se chtelo rict, ze za postup do finale si klub mohl celkem bez problemu Javimara poridit. A i tak FCB a BVB proste ani moc nejde porovnavat - lonsky celkovy obrat mel Bayern skoro 2x vetsi nez Borussia. Takze teda nakonec to tak i sedi, s podobnym hospodarenim by mela Borussia mit cca 2x mensi zisk nez FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=NUX622-PhQM

čas 1:32: Watzke: "Tento rok jsme v Lize Mistrů zatím získali/vydělali více než 40 milioneů eur."

Reagovat
Zaschrona

Aha, diky.

Reagovat
Talker

Motáš dohromady dvě věci - obrat a zisk - příjmy můžou mít 40 milionů, ale je otázka, kolik byly náklady a kolik z toho šlo na platy, přestupy, bonusy atd.

Reagovat
Tomanatura

Jo, v cistem zisku to bude nejakych 30, ovsem BVB momentalne vydelava na kazde strane. Nema vysoke vydaje na hrace, je v prestupovem plusu, rusi kazde stare smlouvy a dela nove, vynosnejsi. Navic Watzke nerekl, ze pouzije jen penize z LM a ze udela prestupy za 40 mega, on rekl, ze penize z LM pomuzou a ze bude investovat. Tot vse.

Reagovat
smazaný uživatel

já nic nemotám.. jen jsem tu dal odkaz a citaji pana Watzkeho

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze 40 mega. Kolik myslis ze ziskaji za body a postupy v LM a TV prava? Delas jako kdybys nikdy nehral FM serii

Reagovat
EmC

OT: Frank Lampard by nakonec přece jen mohl zůstat v Chelsea. Výkonný ředitel londýnského klubu Ron Gourlay prozradil, že se zkušeným záložníkem jedná o prodloužení smlouvy, která mu na Stamford Bridge končí v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

radši ať jde pryč, když si ho neváží.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 14:29 Chelsea s Lampardem nejedná

Informace, podle níž Chelsea jedná s Frankem Lampardem o prodloužení končícího kontraktu, není pravdivá. Výkonný ředitel londýnského celku Ron Gourlay, kterého dnes po obědě anglická média citovala, prý byl na tiskové konferenci v Bangkoku špatně pochopen.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Džeko je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

takze Dzeko neni jasnej, protoze to v clanku popreli

Reagovat
smazaný uživatel

Model Dortmundu je minulostí fotbalu. Snad i budoucností.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř lžím

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern má v útoku přetlak, navíc tolik peněz za tak přeceňovaného hráče nedají ... hra Bayernu je úplně jiná než v Santosu - Neymar by nezapadl

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně koupě Neymara bude dost riskantní. Podle mě ho barcelona(nebo někdo jiný)koupí asi za 40-50mega.Já jsem viděl pár zápasů,kde právě Neymar hrál. Je to dobrej hráč,ale nevím jak si poradí v Evropě. V Brazílii mi příjde,že na hřišti se mu snad každej v souboji vyhýbá,prostě žádnej důraz-to bude velká změna.Jestli je to velkej hráč ,tak si poradí. Bayern útočníka nepotřebuje,navíc kupuje které mu zapadnou do systému a to podle mě Neymar s Brazilskou náturou rozhodně není.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Tak coz o to financne to mozne je, ale blbci v Mnichove prestupum nastesti nesefujou..

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej kdo příjde. Určitě bych prodal Lewandowskiho,protože stejně podle jeho agenta(mimochodem pěknej kretén)odejde. Do každé řady bych koupil jednoho hráče,pakliže odejde Lewandowski tak do útoku dva hráče. Julian Schieber není úplně hrotový hráč,odvádí černou práci,ale nestřílí goly. Pravda moc nehraje,přesto si myslím, že to není jasnej útočník.

Reagovat
penepi

Ja by som si zmenil tie tvoje čísla v nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

OK,nejsi první kdo mě to napsal

PS:byl to jen rok narození

Reagovat
Logan

proč? něco mi uniká?

Reagovat
OVi.77

Chceš ho obvinit z rasismu či nackovství? cmooon...co když je to jen nadšený příznivec Hip Hopové hudby?

Reagovat
smazaný uživatel

záloha ne

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski je nejvíce přeceňovanej hráč z celýho Dortmundu. Jen ať odejde Dortmund za něj zavaří nějaké slušnější peníze a bude moci koupat nějakéh mladého dravého křídelníka

Nejvíc Dortmund vydělá na prodeji Gotzeho tak za 1-2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že hráči jako Gotze,Reus,Hummels,Schmelzer,Bender,Großkreutz nebo Kuba by mohli vydžet třeba v BVB celou karieru. Sám Gotze se nechal slyšet že se z Dortmundu odejít nechystá a chce si zařídit nové bydlení. Samozřejmně může s jeho platem bydlet na hodně místech,ale bylo by hezké,kdyby hráči vydrželi dlouho. Mají skvělý vztahy s fans a koučem.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmně je to málo nepravděpodobné,....

Jinak Lewandowski není preceňenovanej,je fakt dobrej i při jeho výšce si s balonem dost rozumí,takže bude asi chybět o tom žádná

Myslím,že za něj(pokuď hi Dortmund prodá)dostane tak 15-20mega,vív ne...

Reagovat
penepi

Preceňovaný? Ani náhodou. Neviem kde a aké info o ňom zbieraš, ale len góly hovoria za všetko. To je jednoducho bombardér, pre nás famózny hroťák.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že spousta jeho spoluhráčů zaslouží stejnou pozornost, ale taky je fakt, že takovejma, jako jsi ty, je taky nejvíc nedoceněnej jeho přínos pro hru. říkat robertovi doklepávač je neznalost první kategorie.

Reagovat
Talker

Tak pokud do toho vrazí zminovaných 40 mega+to, co získají za Lewandovskeho (25-30?), tak už z toho je hodně luxusní suma. Jen aby se jim to nerozesralo platově.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze svych platovych hranic se budou drzet i nadale, mladi talentovani hraci by si stejne u nich meli vetsinou polepsit. Jen otazka je koho, nejake extra dostupne nemecke talenty za rozumnejsi cenu, kteri by se okamzite nabizeli, tech zase tak moc neni..

Reagovat
penepi

Bomba! Určite by mohol prísť Jung, niekto na hrot a hlavne na kraj. Taký Stindl by nebol zlý, ale musel by sa dať najprv dokopy. Netreba žiadne veľké hviezdy, ale to rozšírenie kádru je nutné ako soľ.

Reagovat
Logan

Aaaaaa, nejradši bych ter Stegena, ale když Romana prostě neodstaví

Reagovat
jv

Nereálný příchod. Navíc i podle sympatií bych u nás mnohem raději viděl Kevina Trappa, čímž bychom jen pokračovali v nastoupený cestě...

Reagovat
smazaný uživatel

viem ze BvB stavia na mlade perspektivne talenty ale za prachy z predaja Lewa a LM by som si vedel predstavit aj nejaku hviezdu ...

taky Falcao aj ked je to totalne nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je asi určitě nereálnej,ten půjde do anglie

Reagovat
smazaný uživatel

jasne to bol len taky priklad top svetoveho hraca ktoreho by som rad videl v nasom drese

BvB aj ked peniaze na to ma sa proste rozhodlo ist inou cestou (sympatickou ) ale na druhej strane si nemyslim ze len stavanim na nemeckych talentoch ich dokaze dostat do top 20 klubov sveta kam urcite patria ....casom to bude chciet aj placnut sa po kapse

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi jak tady někteří odhadují cenu Roberta na 25-30 mega ale asi si neuvědomují že má poslední rok smlouvy odejde za přibližně stejnou částku jako Kagawa

Reagovat
smazaný uživatel

BVB si mě neskutečně získalo!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, proto mám tak rád německou Bundesligu

I když trochu jinej (a bavorskej) klub... zapracování mladých odchovanců + okořenění týmu o harcovníky se vyplácí, důkazem budiž Bayern, Barca nebo Milán.

V FMku jsem měl taky tuhle strategii

Reagovat
jv

Příchod Džeka bych rozhodně neviděl nereálně, navíc když chceme uspět v LM, tak musíme mít na hrotu prověřenou kvalitu a nějaký talentovaný mladík to nezachrání. Každopádně to chce dva hráče do obrany, možná dokonce tři (při odchodu Santany), někoho univerzálního do ofenzivy, ideálně tak, aby dokázal nastoupit na všech třech postech pod hrotem. Prvotním cílem ale bude dovést útočníka, kdyby Lewa zůstal, nebylo by možná od věci sáhnout zase po někom mladém, při jeho odchodu to chce alespoň trochu prověřenou jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule som ti pisal ze Dzeko je nerealny atd. A toto Watzkeho vyjadrenie vlastne potvrdilo vsetky moje slova. No a ked Lewa odide (co nepochybujem) tak na skusenu kvalitu je tu iny hrac nr. 1: Mame Diouf (v Bundeslige overeny, skusenosti v poharovej Europe zbiera vdaka EL)

Odchod Santanu ja nevidim realny(urcite nie prestup do Schalke). Jedneho obrancu si kludne odober kedze ocakavam navrat Sobiech z hostovania. Dalsi obrancovia by mali byt kridelny obrancovia. Kupa stredneho obrancu prichadza do uvahy iba v pripade odchodu Hummelsa respektive Subotica. No a k mladym do ofenzivy tam nas isto niecim prekvapia (aj ked poslednych dvoch poliakov nam zobrali hlavne o Milika ktory siel do Leverkusenu sme mali eminentny zaujem).

Reagovat
jv

Zrovna vyjádření ohledně Edina bych bral s rezervou a je dost dobře možný, že právě on dorazí. O Dioufovi jsem tady psal mnohokrát, stejně jako jsem rozebíral další možné útočné varianty... Sobiech podle všeho odejde, zřejmě se uvažuje dokonce o tom, že natrvalo, protože jinak o něho nebude takový zájem a navíc mu to znatelně snižuje šance na základ, když jen hostuje.

Ohledně Milika tam skutečně něco proběhlo, ale bylo to už spíše jen ze setrvačnosti, když už se provalilo, že se o něho zajímá Leverkusen, který ho měl dlouhodobě v hledáčku a Völlerovi poté už vybraný hráč unikne málokdy. Takhle to v souvislosti s ním bylo i u dalších zájemců, kteří se postupně nabalovali jeden na druhého, ale všechno už bylo tou dobou dávno rozhřešený, což se později ukázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo mozno mas pravdu. Dnes vysla sprava ze Diouf nechce podpisat novy kontrakt v Hannoveri takze mozno sa blizi jeho transfer. Inak suhlas so Sobiechom ale v pripade prestupu jedneho stopera si myslim ze Sobiech by sa este zisiel. Ale urcite nas caka zaujimave leto.

Apropo k Dzekovi stale sa mi nezda realny kvoli jeho platovym poziadavkam. Takze je ovela realnejsi iny utocnik....

Reagovat
jv

Tak pořád je to ohledně Lasseho hodně otevřené a situace se neustále mění. Jinak Džeko by musel platově hodně slevit, ale to je snad jasné všem a věřím, že by do toho šel, když by se mohl vrátit do bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi sympatická politika klubu ...proto fandím arsenalu a borrusii držím palce...ať ukáže bayernu, že to není jen o penězích....

Reagovat
penepi

Absolútne nemám rád Bayern, ale čo sa politiky a financií týka, ten klub je asi najsympatickejší na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nesnáším právě za to.. jak se pokaždé, když se mluví o přestupu nějakého lepšího hráče, nechávají slyšet, že mají zájem a ohánějí se obrovskými čísly, jen aby ukázali, že si to můžou dovolit.. Bayern se mi zhnusil právě svojí politikou.. Ale jako fanoušek Borussie musím přiznat, že přestupová politika BVB (a to jak s těmi hráči následně pracují) mě poslední dobou taky nějak zvlášť neoslňuje Spousta mladých nadějných kluků, co přišla, se tam pořádně zakopala a ani nedostala šanci se ukázat.. A trochu nechápu, proč přes sezónou poodcházeli hráči na přestupy i hostování a teď musí hrát na hrotu záložníci a v obraně Grosskreutz

Reagovat
jv

Kdo se zakopal a nedostal šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslí Aminiho a Lea

Reagovat
jv

Ti ještě šanci dostanou, případně Amini provar určitě nebude, když stál 300 000.

Reagovat
smazaný uživatel

a co s tím Herrmannem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele