Další články

Hráli jsme pod naše možnosti, řekl neapolský kouč Spalletti po porážce s Interem

Neapol podle trenéra Luciana Spallettiho při porážce 0:1 s Interem Milán ve šlágru italské ligy podala výkon, který neodpovídá jejich obvyklé herní i fyzické kvalitě. Kouč lídrů tabulky po první prohře v sezoně Serie A plánuje zlepšit tréninky.

Džekovi se v Interu líbí, rád by prodloužil končící smlouvu

Evropské kluby si mohou na několik týdnů vydechnout, ligové soutěže mají pauzu a hráči se budou chystat na druhou polovinu sezony, na pozoru se ale i nadále budou mít členové vedení. Spoustu práce před sebou mají například v Interu Milán, kde v červnu příštího roku vyprší stávající smlouvy hned několika hráčům...

Džeko ukázal svou kvalitu a to, proč hrál v nejlepších týmech, řekl Vlkanova

Útočník Interu Milán Edin Džeko ukázal podle plzeňského záložníka Adama Vlkanovy v utkání 2. kola fotbalové Ligy mistrů svou kvalitu a to, proč hrál ve špičkových týmech. Šestatřicetiletý Bosňan se na výhře italského celku 2:0 podílel gólem a asistencí. Vlkanova je rád za konfrontaci s věhlasnými kluby, přestože je Viktoria v součtu s úvodní prohrou 1:5 v Barceloně ve skupině C poslední.

Inter Milán potvrdil příchod útočníka Džeka a obránce Dumfriese

Bosenský útočník Edin Džeko přestoupil z AS Řím do Interu Milán. Úřadující italský mistr dnes také potvrdil příchod nizozemského reprezentačního obránce Denzela Dumfriese.

Džeka už unavují spekulace, myslí jenom na AS Řím

Edin Džeko za sebou má šest sezon v dresu římského AS a koncem července stále není jisté, zda u Giallorossi zahájí ještě jeden ligový ročník. Již 35letý bosenský útočník má smlouvu na poslední rok a spekuluje se o jeho odchodu z hlavního italského města...

Džeko: Výkon v první půli nebyl hodný Serie A

Římské AS si neprochází nejlepším obdobím a horší formu potvrdilo i v sobotu večer, kdy prohrálo na trávníku Sassuola. Celek z hlavního města měl mizerný start a nakonec podlehl 2:4, co vysvětlovat měl například kapitán Edin Džeko...

Džeko může po operaci chybět téměř do poloviny listopadu

Edin Džeko se ocitl na marodce AS Řím a na té si pobude delší dobu. Bosenský střelec nedávno utrpěl dvojnásobnou zlomeninu lícní kosti a začátkem tohoto týdne se podrobil operaci, ta nakonec byla složitější, než se v italském klubu původně domnívali...

Džekovi nabídli v AS Řím kapitánskou pásku. On ji nechal Florenzimu

Bosenský útočník AS Řím Edin Džeko prozradil, že současný kapitán Římanů Alessandro Florenzi mu nabídl kapitánskou pásku, aby jej přesvědčil, že má v klubu pokračovat i v příští sezoně.

Džeko do Interu nejde, překvapivě prodloužil smlouvu s AS Řím

Edin Džeko bude nadále konkurentem českého reprezentanta Patrika Schicka v AS Řím. Bosenský útočník dnes překvapivě prodloužil s klubem smlouvu do roku 2022, přestože se v posledních týdnech mluvilo o jeho chystaném přestupu do Interu Milán. Džeko měl v Římě smlouvu ještě na jednu sezonu a vedení AS za něj požadovalo minimálně 20 milionů eur (514 milionů korun).

Džeko se prý dohodl na přestupu do Interu

Podle italské verze televizní stanice Sky se útočník AS Řím Edin Džeko přesune po sezoně do Interu Milán. Oficiálně však transfer zatím není potvrzen.

Džekovi hrozí trest za plivnutí na rozhodčího

Útočníkovi AS Řím Edinu Džekovi hrozí disciplinární trest za plivnutí na rozhodčího ve čtvrtfinále Italského poháru s Fiorentinou.

AS Řím budou proti Plzni chybět útočníci Džeko a El Shaarawy

AS Řím budou podle italských médií zhruba tři týdny chybět útočníci Edin Džeko a Stephan El Shaarawy. Oba kvůli svalovým zraněním zmeškají mimo jiné i závěrečné utkání základní skupiny Ligy mistrů s Plzní, ve kterém bude český klub hrát o účast v jarní fázi Evropské ligy.

Džeko je v TOP 10 evropských reprezentačních střelců. Dělí se s Kollerem

Útočník Edin Džeko se dostal svou včerejší brankou v dresu Bosny a Hercegoviny do sítě Severního Irska do desítky nejlepších reprezentačních střelců všech dob. Dvaatřicetiletý fotbalista nastřílel za svou zemi už 55 branek.

Džeko je spokojen v AS Řím, nevylučuje ale budoucí návrat do Anglie

Edin Džeko střílí branky v dresu římského AS a s vedením klubu z hlavního města Itálie jedná o podmínkách nové smlouvy, vedle toho se mluví o jeho budoucím návratu do anglické ligy. Sám bosenský reprezentant se na toto téma i vyjádřil, i když případné angažmá na Ostrovech nevidí nejreálněji...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele