De Bruyne sedí na lavičce, Hazard by mu doporučil odchod

18.11.2013, 09:23
Aktuality
Kevin De Bruyne se v létě vrátil z úspěšného působení ve Werderu zpět do Chelsea a musí si zvykat na pozici náhradníka. Mladý belgický záložník letos nastupuje jenom sporadicky a hodně se spekuluje o jeho odchodu ze Stamford Bridge. Ten by mu doporučil i jeho spoluhráč z Chelsea a národního týmu Eden Hazard...

De Bruyne zatím naskočil jenom ke třem ligovým zápasům, jeden start si připsal v Lize mistrů a dvakrát nastoupil v Ligovém poháru. Jinak sedí na lavičce náhradníků, což by se mohlo neblaze projevit na jeho formě na světovém šampionátu v Brazílii.

"Pokud nebude hrát, bude pro něho lepší odejít. Jet na mistrovství světa poté, co rok sedíte na lavičce ... to je hodně složité. Pokud z Kevina v budoucnosti budeme chtít dostat to nejlepší, bude lepší jeho odchod. Ale je to už velký kluk, rozhodnout se musí sám," prohlásil Hazard.

Belgičané prošli kvalifikací o postup do Brazílie jako nůž máslem a suverénně vyhráli svou skupinu, v níž za sebou nechali Chorvatsko, Srbsko, Skotsko, Wales a Makedonii.

"Prvním cílem musí být přežití prvního zápasu, protože stále neznáme los. Nemusíme se ovšem nikoho obávat, jelikož máme velmi dobrý tým. Nikdo z nás si na takovém turnaji ještě nezahrál, i tak od nás lidé asi budou očekávat hodně," myslí si Hazard.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (759)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele