Další články

Salahův fenomenální slalom zastínil vše: 7. kolo Premier League v kostce

V městě Beatles se v neděli opět rozezněl populární chorál oslavující egyptského "faraona". Mohamed Salah totiž v očekávaném šlágru 7. kola proti Manchesteru City zvedl ze sedadel příznivce jak na Anfieldu, tak u televizních obrazovek. Jeho dechberoucí gól, na který budou minimálně fanoušci Liverpoolu ještě dlouho vzpomínat, ale k vítězství nestačil.

Llorente je negativní, v pátek by se mohl připojit k týmu

I třetí test obránce španělské reprezentace Diega Llorenteho měl negativní výsledek na covid-19 a pokud ho potvrdí i páteční čtvrtý odběr, může se připojit zpět k týmu. Uvedli to zástupci národního svazu. Stoper Leedsu měl v úterý pozitivní test a musel do karantény, stejně jako předtím kapitán mužstva Sergio Busquets z Barcelony, další kontroly ale koronavirus nepotvrdily.

Španělé mají před ME druhý případ koronaviru, pozitivní je i obránce Llorente

Španělská reprezentace ohlásila krátce před startem mistrovství Evropy druhý případ koronaviru v týmu. Pozitivní test měl po kapitánovi Sergiu Busquetsovi i obránce Diego Llorente. Oba tým opustili, ostatní pokračují v přípravě. Španělsko čeká úvodní zápas na Euru v pondělí proti Švédsku, které má rovněž dva nakažené hráče.

Alisson Becker spasitel: 36. kolo Premier League v kostce

Titul i tři sestupoví černí Petři jsou rozebráni a v Premier League zbývá vyřešit jediná věc. Kdo si příští sezónu zahraje Ligu mistrů? Na koho zbyde Evropská liga? A kdo z druhé vlny obsadí další pohárové příčky? O víkendu se s vidinou milionářské soutěže už už loučil Liverpool, když v tom se snesl do West Midlands jako Kristus spasitel nad Riem Alisson Becker.

Pepova Diskont League: 31. kolo Premier League v kostce

Jsme zvyklí, že Premier League způsobuje výrazné rotace v základních sestavách. Že na ligu zkrátka manažeři zpravidla nasazují ty ideální, prémiové, jedenáctky a v pohárech to hold odehrají mladí. No tak Pep Guardiola v tomhle směru udělal úplnou revoluci, protože Premier League pro něj už vůbec prémiová není. Jakožto aktuálně až 4. nejdůležitější soutěž je to pro něj spíš liga diskontní...

Llorente už je hráčem Leedsu. Podepsal na čtyři roky

Obránce Diego Llorente je další posilou nováčka anglické Premier League Leedsu United. Klubu se posila ze španělského Realu Sociedad upsala na čtyři roky. Částka, kterou by měl Leeds zaplatit, nebyla oficiálně zveřejněna. Podle spekulací médií by se ale měla pohybovat okolo 20 milionů liber.

Leeds získá obránce Llorenteho, za posily dal přes dvě miliardy

Nováček anglické ligy Leeds United dál mohutně posiluje, z Realu Sociedad získá španělského reprezentačního obránce Diega Llorenteho. Podle britských médii za sedmadvacetiletého hráče zaplatí až 20 milionů liber (586 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele