Llorente nad odchodem do Říma neváhal. Je to velký krok, říká

01.02.2023, 15:53
Aktuality

AS Řím bojuje o účast v příštím ročníku Ligy mistrů a klub z hlavního města Itálie včera získal jednu novou posilu. Nejnovějším přírůstkem do kádru Josého Mourinha je Diego Llorente, španělský obránce přišel na hostování z Leedsu United a Giallorossi si zajistili i opci na trvalý přestup...

29letý fotbalista bude oblékat dres s číslem 14 a hostování by mělo vyjít na 500 tisíc eur, v případě aktivování opce Leeds dostane 18,5 milionu.

"Když mi byla předestřena možnost stěhování do Říma, nemusel jsem se dvakrát rozmýšlet. Angažmá v AS znamená velký krok v mojí kariéře a já tuto příležitost nehodlám promarnit, vydám ze sebe všechno," slíbil Llorente.

"Řím je překrásným a neuvěřitelným městem, dle mého názoru je nemožné najít lepší místo, kde hrát fotbal. Klub si stanovil velké cíle na všech frontách a já jsem připraven pomoci mu k jejich dosažení," dodal.

Llorente je odchovancem Realu Madrid a dříve hrával rovněž za Real Sociedad a Málagu. Leedsu patří od září 2020 a za dva a půl roku stihl 59 utkání, v nichž dal pět branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (85)

Přidat komentář
Slavia10

Skvělá posila za ty prachy.

Reagovat
Largo

Za 19 mega? To si fakt nejsem jistej, i kdyz jsem ho uz dlouho hrat nevidel.

Reagovat
Slavia10

A co si chceš v dnešní době pořídit do 19 mega ? Tak ste nám mohli dát 3 mega za Tarase. Jako stoper může u vás hrát 5 let. Jestli chcete atakovat LM, tak stoper do 10 mega prostě nebude, to byste museli koupit nějakého 18 letého kluka a doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výkup je stejný jako celkově stál Smalls, taky mu bude 30. Pokud ho má nahradit, tak ok, asi bude mí i nižší výplatu. Bude hrát stejně dobře defenzivně? To se uvidí. Na míči bude 100% lepší a potřebujeme to jako sůl. Ale chtělo to leváka.

Ale za Smallse nedostaneme nic a 20 mega minus když potřebujeme vyřešit DM, CM a další pozice.. uvidíme.

Reagovat
10

jak na tom budete finančně, resp. s manévrovacím prostorem k FFP? někde jsem četl, že budete muset do léta výrazně navýšit kapitál, nebo někoho prodat

Reagovat
Lech

Abraham se nam zacina rozehravat

Reagovat
10

to je fakt, Chelsea by se na tribunu za 80m hodil, až prodají Lukakua na váhu

Reagovat
Seydou Doumbia

chelsea chybí top světový utočník do základu

Reagovat
10

a co s tím má společnýho Abraham? nebo Lukaku?

Reagovat
Seydou Doumbia

že jím je ebrehem k ničemu v tom případě

Reagovat
10

přeceňuješ schopnost Chelsea tohle vyhodnotit

Reagovat
Seydou Doumbia

to je taky pravda

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Spoléhám na Chelsea že si koupí někoho za 150 do základu a Tammy za 80 na lávku.

Reagovat
Largo

Zaznamenali jsme rekordní ztrátu, Pinto na každým rohu říká, jak nás omezuje FFP a Gazzetta nedávno napsala, že musíme přes zimu a léto ušetřit asi 70 mega v rámci tý "gentlemanský dohody", co mají Friedkini s UEFA. Pokud bychom udělali LM, bylo by to zase o něčem jiném.

Reagovat
Largo

Pořád doufám, že Smalling nakonec prodlouží. Je to náš nejlepší obránce a lídr.

Reagovat
Nuno čomes

Umí zahrát v tříčlenné obraně i zprava?

Reagovat
Maritazzi

https://football-italia.net/zaniolo-i-am-at-the-complete-disposal-of-roma/ Tohle je hrozný wtf, takovýhle veletoče se můžou dít jenom v Římě a jenom jemu.

Reagovat
10

kdyby aspoň po Cassanovi podědil i trošku fotbalové inteligence, ne jen té mimo hřiště...

Reagovat
Slavia10

Já už bych ho nepostavil. Z hodně fotbalistů se stali opravdu špatní lidé. Je to neskutečná drzost, kterou si dovolují ke svým zaměstnavatelům. Normální člověk si takové věci v práci nedovolí. A přesně Zaniolo přicházel jako nikdo a teď čeká, že ho klub pustí za pár šupů do AC a nikdo mu to nebude mít za zlé. přál bych si, aby kluby už začali takové hráče pořádně trestat. Ono by stačilo párkrát dát hráče na rok do béčka na celý rok, hlavně nepolevit a fotbal by mohl být zase o něco hezčí.

Reagovat
Largo

Ono to k tomu asi směřuje, minimálně do konce sezony. Podle italskýho bulváru už v šatně nemá ani skříňku se jménem.

Reagovat
Slavia10

Hodně bych v tom přístupu AS fandil.

Reagovat
Nuno čomes

Dostali se to do bodu, kdy kluby kolem hráčů skáčou jak oni piskaji. Ale je to i dobou, když toky zpátky někdo vyskakoval, tak ho chlapi v kabině dali do latě.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

všetko by to vyriešili platové stropy. To futbal potrebuje ako soľ.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Sandstorm

Pro Leeds docela oslabení ne? Šířkou kádru se zrovna chlubit nemohli.

Reagovat
madridcan

Prečo má R.Llorente na drese?

Reagovat
Slavia10

Rios?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Diego Javier Llorente Ríos

Reagovat
Maritazzi

Mancini Jakože Řepka je oproti němu symbol rozumu, to je naprosto neskutečný, jak někdo může bejt takhle debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 4 mega to stačilo.

Riso > Vigorelli.

Reagovat
Maritazzi

Neskutečný. To italský jádro je největším zlem toho týmu, vzhledem k tomu, kolik berou, jak se chovají a co předvádějí na hřišti (myšleno trojku kapitánů Pellegrini - Cristante - Mancini).

Reagovat
smazaný uživatel

Symboly průměrnosti, symboly éry.

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
pastal

Dement větší než Zaniolo!!!V týmu máme několik pacientů!!!A to co dnes předvádí to je na zlatého bludištiaka v odpornosti sledovat to dále

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Mě stačilo, jak v posledním zápase sejmul Kvaru jasně přes kotníky a ještě mu nadával co si dovolil spadnout On je vážně mimo

Reagovat
Seydou Doumbia

co udělal?

Reagovat
pastal

Jestli myslíš Manciniho tak to je labilní dement co používá pořád ruce, jak na sudí tak na protihráče u každého faulu je u sudích a neustále to komentuje atd sudí už by mu měli dávat karty co on si dovolí to už je přes čáru

Reagovat
Seydou Doumbia

je to ten co ve finále ekl se nenechal objat ani od svého hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini a jeho kopce z přímáku, pacient Mancini, Gallotelli, Cristante jako těžiště hry.

Čekáme na Dybalu, 100% půjdeme do prodloužení.

Reagovat
Francesco Totti AS

Kde je to prodloužení?

Reagovat
smazaný uživatel

Naivitka

Reagovat
Nuno čomes

To jsi byl ještě naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahaahahahahahahaha. Smalling ví že jako libero se může posouvat ze středu?

Může za to Zaniolo!

Reagovat
Maritazzi

Tak kde bude dno? Bůr od Salzburgu? Jednoznačně jdu do týmu Alberto, Pellegrini by za nás nehrál ani hanspaulku a Mourinho ho tam nechá celej zápas

Naprosto odpornej výkon, ještěže už pomalu přecházim k NFL, protože tímhle ztrácet čas každej tejden, to mi za to fakt nestojí.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to by som teda povedal, že toto bol Pellegriniho jeden z tých lepších zápasov a ani ma moc nesral

Reagovat
Maritazzi

Vážně? Dneska zkurvil úplně na co sáhl, z asi 20 standardek kopl dobře jednu, absolutně nechápu, proč zkouší zakončovat, jeho simulování po každym těle už mě zabíjí naprosto. Nejhorší je, že není možný, aby ho někdo koupil, takže se na něj budeme koukat třeba deset let ještě.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak s Nepolom by som povedal že ten jeho výkoník bol ešte chrumkavejší, takže už v jeho prípade mám laťku niekde pri päte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Mou sa správa ako totálne provinčný tréner. 4 striedania za polčas, keď prehrávaš v pohárovom zápase o gol - a k tomu ešte proti Cremonese? Sa posral? To nás hodilo do zbytočnej pozície - smrť v očiach, zbytočné tlačenie na pílu z ktorého bol iba gol supera.

Inak sme vyzerali fyzicky aj psychicky úplne vyšťavení

Aj tak sme ten pohár nechceli!

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty jeho panick střídání jsou už legendární.

Pár zápasů se nám podařilo dorovnat, ale ani nevím, jestli jsme krom Interu nějaký otočili. Pošle tam vždycky 4-5 hráčů, totálně rozbije pozice dvěma útočníky, Dybala stejně musí pro balón k půlce a čeká se na zázrak.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja inak fakt neviem kto je tento Llorente, ale jedna z vecí, ktorá nám to dnes okrem iného prehrala, že vlastne nemáme typického ľavého beka. Zalewski na 4 vzadu hrať fakt nemoze. Ibanez prehrá súboj a on je asi 30 metrov od neho. Ja chápem že Viňa hral zle a dostal sa do niečoho podobného ako je Kumbulla, ale IMO mal zostať a mal by hrať práve v takýchto zápasoch. Z toho predsezónneho ošialu, akých máme 4 výborných fullbeckov je vlastne úplné hovno.

Stále čakám na vysvetlenie, čo za hráča je Tahirovic a prečo doprdele dostáva dosť dôležité minúty. Lebo tomu naozaj nerozumiem. Chlapec keď nastúpil nikdy nehral futbal. Vlastne jeho jediný hajlajtový moment je z dneška, jak išiel hlavou do vysokej lopty, okolo neho nikde nikto, každý už čakal že to hlavou odjebe niekam preč, a on vyskočil 2 metre vedľa lopty. To len tak neuvidíš ani na dedinskom futbale.

Zo Solbakkena spraví Mou Šomurodova 2?

Ale vlastne je to aj tak jedno kto hrá, pretože tá hrá stojí úplne za hovno s kýmkoľvek.

Reagovat
Maritazzi

Já vlastně vůbec nechápu, co se děje. Chvilku se snažím přesvědčovat sám sebe, že to tak hrozný nebude, že díky Mourinhovi u nás hraje Dybala, ale pak se na to člověk dívá, vidí jeho předcházející angažmá a nemůže věřit tomu, že mu to u nás půjde.

Nejvíc mě pak mrzí vidět, co dokáže Spal s Neapolí. Hrozně moc bych chtěl, aby si to vyříkal s Tottim a zas nás ještě jednou trénoval a pokusil se ještě jednou o titul. Pořád je to člověk, kterej zachránil tým po Garciovi a kterej dokázal hrát výborný výsledky s Loriou a Diamoutenem. Dybala by pod ním asi taky vypadal jinak než pod trenérem, kterýho maj sice skoro všichni rádi, ale to je tak všechno. Zkurvenej fotbal.

Reagovat
Largo

Spal je muj nejoblibenejsi trener a videl bych ho u nas rad, ale moc tomu bohuzel neverim…

Reagovat
danko10

Na Spallettim je najhoršia tá nenávisť fanúšikov Ríma, za to, že Totti potreboval, aby sa predávala jeho knižka. On je taký symbol celého toho brakového magického realizmu, ktorý roztáčajú ľudia v Ríme. Fragmenty toho hnoja prenášajú niektorí borci aj sem, ale taká návšteva Popola, to je tá pravá kávička. Tam je to o vypichnutie si očí a krvácavú hnačku.

Dúfam, že ten titul s Neapolom urobí. Zaslúži si ho, ako málokto.

Reagovat
Maritazzi

Ve všem. Ten titul už musí dopadnout. Spalletti s Tottim by se na to dneska asi dívali jinak, ale souboj takhle velkých eg, v týhle situaci, asi to nemohlo dopadnout jinak a Spal throzně schytal, to že to vyšlo na něj. Naštěstí i Totti sám teď někde řekl, že Spallettiho stejně vytáhl prakticky nejvíc a rád by se s ním potkal.

U Říma přesně, Zaniolo případ je další potvrzení, je to naprosto emocemi ovládané město, jednou tam, jednou zpátky, symbol celé Itálie v týhle iracionalitě. U Spallettiho bylo ego problém, u Mourinha za ním běhá celé město a vyprodává stadion každý zápas.

Reagovat
DelPiero137

Co sa stalo medzi Tottim a Spalom?

Reagovat
smazaný uživatel

Je absurdní, že máme nejlepší návštěvnost s nejhorším fotbalem.

Snad to Neapol docvakne, na titul čekají ještě o dekádu déle než my, kdo jiný než Spal by to měl konečně dotáhnout. Konkurence prostě není. Inter si podřezal nohy se Škriniarem, Inzaghi na to taky prostě nemá. Zbytek se plácá v tom svém.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti už řekl, že se Spalem nemá problém a rád se s ním pobaví, Luciano potvrdil totéž.

Lidi v Římě teď nenávidí Zaniola, nikdo by Spala neřešil. Proč by ale do AS chodil.

Reagovat
danko10

A sme doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Brakový magický reaizmus?

Reagovat
10

Reagovat
danko10

Dadaizmus.

Reagovat
10

když si to načal, už si na úřad poslal prohlášení, že do války nejdeš..?

Reagovat
danko10

Čože to?

Reagovat
10
Reagovat
danko10

Čo má toto spoločné s fotbalom?

Reagovat
10

s čím?

Reagovat
10

byl to jen vtip, bro...vzpomněl jsem si na to kvůli tomu dadaismu a chtěl se tě zeptat, co to tam vyvádíte

Reagovat
danko10

To čo vždy. Sme kokoti.

Reagovat
10

jo, to by nám šlo

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Emmett Brown

Tretina národa tu reálne fandí ruZkým sviniam a vďačne konzumuje každý jeden hoax, ktorý sa objaví na internete. A ďalšia tretina žije v totálnej apatii voči všetkému. Kokotistan.

Reagovat
10

jako s ohledem na ty volby v září mám o vás docela strach...a to už v ČR byly tendence vám politiky závidět, bohužel to vypadá, že se to zase vrací o 20 let dozadu

Reagovat
zurix_new

Každopádně v ČR by to dopadlo stejně, to je stejný čůrákoland.

Reagovat
stuff

sme banda kokotov. Komplet vsetci

Reagovat
Alberto Aquilani

Ak sa tu už spomína ten Spal, tak jeden z tých mojich prvých najintenzívnejších žážitkov bol počas jeho 1. pôsobenia, kedy sme hrali s Turínom nejaké úvodné kolá práve Coppy. Hralo sa myslím na dvojzápas a u nich sme prehrali tak, že sme potrebovali vyhrať myslím minimálne o 2 goly. Prvý polčas nič, akurát že najväčšiu šancu mal Turín kde to Cicinho vykopával z bránkovej čiary riťou. Začal druhý polčas a nepanikárilo sa, na lavičke bol Totti ktorý bol vtedy držiteľom zlatej kopačky. Pamätám si komentátora na Sport 1 (nebol to Slepička ale nejaký mladý cucák) že oovedal "Nie som teda nejaký špeciálny fanúšik Francesca Tottiho, ale prišiel jeho čas." Totti prišiel asi po hodine hry za stavu 0:0 a o 3 minuty neskôr sme už vyhrávali 2:0. A tú coppu nakoniec celú vyhrali.

Včera to mohlo byť kludne niečo podobné. Cez polčas sa mal stiahnúť dole tak maximálne Volpato, ktorý bol úplne stratený, miesto toho sa hneď šlo na kamikadze mód, akoby sme potrebovali dať 4 góly. Defenzívu sme poriešili tak, že Ibaneza ktorý mal zas klapky na očiach istil na ľavom bekovi Zalewski, ktorý hral pri stredovom kruhu.

Včera sa núkala tá paralela Totti - Dybala, miesto toho sme my mali už v 58. minúte piate striedanie a maximálnu frustráciu.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

To byl nejlepší Řím za posledních 20 let

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele