Další články

Ostravský Granečný bude hostovat v Mezökövesdu

Denis Granečný bude na jaře hostovat z Ostravy v maďarském Mezökövesdu. Třiadvacetiletý levý krajní obránce si po nizozemském Emmenu vyzkouší druhé zahraniční angažmá.

S Bohemians se připravují Granečný a Křapka

Obránci Denis Granečný z Baníku Ostrava a Antonín Křapka z Karviné se začali připravovat s Bohemians 1905. Třiadvacetiletý Granečný absolvuje v pražském týmu týdenní zkoušku, o jeho zařazení na jarní soupisku "Klokanů" by se mělo rozhodnout příští týden. U Křapky jednají kluby o přestupu. Informovaly o tom na svých webech.

Češi v zahraničí: Gebre Selassie rozhodl, Krmenčík se znovu trefil za PAOK

Theo Gebre Selassie se trefil za Werder Brémy a rozseknul důležité utkání s Augsburgem. V Turecku přidal další branku z pokutového kopu Milan Škoda. A Michael Krmenčík pokračuje ve vydařeném startu v řecké Soluni. Ve čtvrtém utkání dal druhý gól.

Češi v zahraničí: Petrášek se trefil a vyrazil na repre. První gól dal Schick, ale zranil se

Úvodní branku v Leverkusenu vstřelil útočník Patrik Schick. Pak se ale zranil a musel střídat. Potřetí v řadě za Twente skóroval Václav Černý. Obránce Tomáš Petrášek znovu skóroval v polské lize za Rakow Czestochowa a poté vyrazil poprvé v kariéře na reprezentační sraz. Důležitou asistenci si v utkání proti Zenitu Petrohrad zapsal záložník Spartaku Moskva Alex Král. V maďarské lize se zase mezi střelce zapsal Jaroslav Navrátil.

Češi v zahraničí: Zazářil Krmenčík, dva góly dal i Schwarz

Dvě branky Michaela Krmenčíka pomohly Bruggám k jasnému vítězství ve Waregemu. Střelecky zasvítil v polské lize Petr Schwarz. Dvěma proměněnými penaltami pomohl k vítězství Rakówa nad Bielskem Bialou...

Granečný odešel na hostování do Emmenu

Ostravu opustil záložník Denis Granečný. Dvaadvacetiletý fotbalista odešel na roční hostování do nizozemského Emmenu. Baník o tom dnes informoval na svých internetových stránkách s tím, že součástí dohody je opce na přestup.

Granečný bude do konce sezony hostovat v Budějovicích

Kádr Českých Budějovic posílil Denis Granečný. Jednadvacetiletý levý obránce či záložník bude v týmu nováčka nejvyšší soutěže hostovat do konce sezony z Baníku Ostrava. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Ostrava prodloužila s Procházkou a Granečným

Baník Ostrava si smluvně pojistil dva hráče ligového kádru. Nové kontrakty s pátým celkem uplynulé sezony podepsali stoper Václav Procházka a záložník Denis Granečný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele