Další články

Úprk Arsenalu a smolař Faes: 18. kolo Premier League v kostce

Kolotoč zápasů Premier League nabral po mistrovství světa obrátek. Po tradičně nejsledovanějším Boxing Day se ve famózní formě opět ukázal Arsenal, který čtyřmi brankami zmrazil Amex Stadium v Brightonu. Jeho hlavní pronásledovatelé z Manchesteru naopak nečekaně ztratili doma s Evertonem, což Gunners zajistilo sedmibodový náskok v čele soutěže. Drama sledovali fanoušci na Anfieldu, kde si obránce Leicesteru Wout Faes vstřelil dva vlastní góly.

Mikulášská gólová nadílka a City v čele: 15. kolo Premier League v kostce

Leitmotivem 15. kola se stal kvintet oku lahodících gólů, které pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice. Explozi nadšení na tribunách způsobili Demarai Gray z Evertonu, Lucas Moura z Tottenhamu, Bernardo Silva z Manchesteru City, Fred z Manchesteru United a Mason Mount z Chelsea; autoři branek nás dokonce výjimečně donutili "natáhnout” videorubriku ze tří na pět gólů.

Tank Antonio se propálil k rekordu: 2. kolo Premier League v kostce

Už před zápasem visel historický milník ve vzduchu. Fanoušci West Hamu se na po střechu zaplněném Olympijském stadionu upínali jak k vítězství, tak k jeho překonání - a dočkali se. Svěřenci trenéra Davida Moyese totiž deklasovali Leicester 4:1 a Michail Antonio poskočil dvěma brankami před legendárního Paola Di Cania.

Premier League v kostce (6. kolo)

O tom, zda je Premier League nejkvalitnější liga světa, se vedou bezpředmětné spory už dlouhé roky. Co se týče sledovanosti je však situace jiná - zde elitní anglická soutěž absolutně nemá konkurenci. A poslední kola dokonale ukazují proč. V září totiž padá enormní množství gólů - a to nádherných. 6. kolo nevyjímaje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele