Další články

Dvojnásobný vítěz Ligy mistrů Deco končí s fotbalem

Bývalý záložník Barcelony a Chelsea Deco oznámil den před 36. narozeninami konec kariéry. Někdejší portugalský reprezentant se rozhodl skončit kvůli sérii svalových zranění, ze kterých se nedokázal pořádně zotavit.

Deco dvouletý distanc za doping nedostane

Portugalský fotbalista Deco za doping dvouletý trest nedostane. Záložník brazilského mistra Fluminense měl v březnu pozitivní nález na furosemid. Sportovní soud však podle agentury AFP uznal jeho argument, že zakázanou látku nevzal úmyslně.

Deco může dostat dvouletý distanc za doping

Dvouletý trest za doping hrozí bývalé hvězdě Chelsea, Porta, Barcelony a portugalské reprezentace Decovi. Záložník brazilského mistra Fluminense měl po březnovém zápase proti Boavistě v těle zakázané diuretikum furosemid, což potvrdila i analýza kontrolního vzorku B. Pětatřicetiletý hráč má zastavenou činnost a čeká ho disciplinární řízení.

Bývalý portugalský reprezentant Deco má problémy s dopingem

Dlouholetá opora portugalské reprezentace Deco neprošel dopingovým testem. Pětatřicetiletý záložník ve službách brazilského mistra Fluminense měl po březnovém zápase proti Boavistě v těle zakázané diuretikum furosemid a neodcestoval s klubem na zápas Poháru osvoboditelů do Ekvádoru.

Deco se vrací do Brazílie, bude hrát za Fluminense

Portugalský záložník Deco odchází z Chelsea do rodné Brazílie. Podle agentury AP se dvaatřicetiletý fotbalista dohodl na dvouleté smlouvě s Fluminense.

Deco by měl být na duel se Španělskem připraven

Zdravotní stav portugalského reprezentanta Deka, který v minulých dnech laboroval na MS s poraněnou kyčlí, se lepší. Podle dnešních informací portugalského svazu by se mohl středopolař Chelsea po dvouzápasové pauze vrátit v úterním osmifinále proti Španělsku do sestavy.

Portugalský záložník Deco se omluvil trenérovi za kritiku

Portugalský záložník Deco se omluvil reprezentačnímu trenérovi Carlosi Queirozovi. Zkušený středopolař veřejně kritizoval kouče národního týmu po bezgólové remíze v prvním zápase skupiny G na mistrovství světa s Pobřežím slonoviny.

Deco se vrací do Brazílie, jedná s Fluminense

Portugalský fotbalista Deco by se po třinácti letech mohl vrátit do rodné Brazílie. Dvaatřicetiletý záložník jedná o smlouvě s Fluminense.

Na závěrečný boj jsem připraven, hlásí Deco

Chelsea má tři kola před koncem Premier League na čele tabulky jednobodový náskok a jistotu titulu bude mít jen v případě, že všechny tři zápasy vyhraje. Deco je s touto pozicí spokojen a hlásí, že je na závěrečnou "válku" připraven.

Deco plánuje letní návrat do Brazílie

Záložník Chelsea Deco by se rád v létě vrátil do rodné Brazílie. Portugalský reprezentant má v londýnském klubu smlouvu do června příštího roku, a tak bude postoj Chelsea klíčový. Deco ale věří, že se mu přání splní.

Deco: Po světovém šampionátu v reprezentaci končím

Portugalský záložník Deco po letním mistrovství světa ukončí reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý fotbalista Chelsea to uvedl v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Radio Globo.

Spokojený Deco: Ancelotti mi věří

Portugalský záložník Deco po pokažené minulé sezoně v Chelsea v létě vážně uvažoval o přestupu do Interu Milán a v této souvislosti se zmiňoval také zájem Galatasaraye. Po startu nového ročníku ale svůj názor pozměnil. Tvrdí, že svoji kariéru by rád pod Ancelottiho dozorem spojil právě s klubem na Stamford Bridge.

Deco a Carvalho jsou předražení, zní z Interu

Ačkoliv se to Josému Mourinhovi nebude líbit, tak s přestupy Deka a Ricarda Carvalha do Interu to vypadá bledě. Sportovní ředitel milánského klubu Marco Branca se nechal slyšet, že oba portugalští hráči Chelsea jsou předražení a do jejich nákupu se proto hnát nebude...

Deka a Carvalha nepotřebujeme, myslí si Moratti

Portugalci Deco a Ricardo Carvalho jsou v poslední době velmi silně spojováni s přestupem do Interu, velký zájem o ně má jejich krajan a bývalý trenér Chelsea José Mourinho. Podle prezidenta milánského klubu Massima Morattiho ale další nákupy není nutné dělat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele