Inter potvrdil zájem o Deka s Carvalhem

Trenér Interu Milán José Mourinho si přeje do svého týmu záložníka Deka a obránce Ricarda Carvalha. Vedení italského šampiona už na příchodech obou hráčů Chelsea pracuje.

Deco potvrdil, že chce z Chelsea odejít

Portugalský záložník Deco pomýšlí na změnu dresu. V Chelsea se v tvrdé konkurenci do základní sestavy neprobojoval, a tak prohlásil, že by uvítal změnu působiště.

Deco jedná o přestupu do Interu

Deco by se mohl po pouhém jednom roce stráveném v Chelsea přesunout do Itálie. Portugalský záložník přiznal, že je v jednání jeho přestup do Interu Milán. Italského mistra trénuje Dekův krajan José Mourinho.

Deco si obnovil zranění a možná pro něj sezona skončila

Záložník Deco z Chelsea si obnovil zranění zadního stehenního svalu a je možné, že pro něj sezona skončila. Portugalský reprezentant se zranil v nedělním utkání anglické ligy s Manchesterem City, v němž londýnský tým vyhrál 1:0.

Nejsem žádný Scolariho miláček, hřímá Deco

Záložník londýnské Chelsea Deco se opřel do novinářů, kteří jej neustále označují za oblíbence krajana Luize Felipe Scolariho. Brazilec s portugalským pasem si myslí, že si místo v základní sestavě Blues zaslouží svými výkony na hřišti a žádnou protekci nepotřebuje.

V létě jsem zvolil dobře, pochvaluje si Deco

Záložník Deco ani v nejmenším nelituje, že v létě kývl na nabídku Chelsea. Portugalský záložník mohl zamířit také do Interu Milán, ale upřednostnil klub z Londýna. Zároveň rád vzpomíná na předchozí angažmá v Barceloně.

Deco: Starý dobrý Ronaldinho se vrátí

Bývali tahouny Barcelony, ale stali se přebytečnými a nyní oba hájí barvy jiných klubů. Deco už v Chelsea prokazuje, že je stále prvotřídním fotbalistou a ihned se stal důležitým hráčem, totéž pak prorokuje Ronaldinhovi, jenž se v létě upsal AC Milán.

Scolari: Deco může být náš Zidane

Luiz Felipe Scolari, nový manažer Chelsea, je velice rád za svou novou posilu a dokonce Deca přirovnává k bývalému francouzskému špílmachrovi Zidanovi. "Jsou si velmi podobní. Patří k nejlepším fotbalistům na světě," vysekl portugalský kouč poklonu svému svěřenci.

Deco odmítl lukrativnější kontrakty

Deco nedávno přestoupil z Barcelony do Chelsea, místo na sever ale mohl zamířit na západ. Velký zájem o služby portugalského reprezentanta mělo Los Angeles Galaxy, Deco však místo možnosti zahrát si s Davidem Beckhamem upřednostnil evropský fotbal...

Deco si přeje, aby Lampard zůstal v Chelsea

Do Chelsea nedávno přestoupil z Barcelony záložník Deco, kdežto jiný středopolař Frank Lampard možná Stamford Bridge brzy opustí. Deco si ale přeje, aby Lampard nevyslyšel nabídku Interu Milán a zůstal v Chelsea.

Deco nejde za Mourinhem, ale za Scolarim do Chelsea!

Chelsea získala posilu do zálohy. Z Barcelony koupila portugalského špílmachra Deka, který se v Katalánsku stal přebytečným. Odstupné obě strany nezveřejnily, stejně jako délku smlouvy. Mluví se o deseti milionech eur a dvou letech.

30.06.2008 Aktuality 295 komentářů
Zaujalo nás

Mourinho oznámil jména vytipovaných posil

Nový trenér Interu José Mourinho má zájem o své bývalé svěřence z Chelsea a Porta. Portugalský kouč potvrdil, že by do Interu rád přivedl záložníka Deka s Frankem Lampardem a útočníka Didiera Drogbu.

20.06.2008 Aktuality 38 komentářů
Zaujalo nás

Ronaldinho, Eto’o i Deco mohou jít, řekl Guardiola

Nový trenér Barcelony Pep Guardiola odhalil plány, které má se svým týmem. Nefiguruje v nich hvězdné trio Ronaldinho, Samuel Eto’o, Deco. Všichni si mohou hledat nové angažmá, ovšem může se stát, že na Nou Campu zůstanou.

17.06.2008 Aktuality 79 komentářů
Zaujalo nás

Deco za Scolarim do Chelsea?

Záložník Barcelony Deco měl v nejbližších týdnech přestoupit do Chelsea, kde by se setkal s nově jmenovaným trenérem Luisem Felipem Scolarim, kterého zná z portugalské reprezentace. Alespoň to tvrdila britská BBC. Problém je v tom, že portugalský záložník nakonec zrávu sám dementoval.

Českou zkázu odstartoval špílmachr Barcelony Deco

Místy bývá na hřišti sotva viditelný, ale v klíčových chvílích je na něj spolehnutí. Přesně v takovém rozpoložení zastihl Portugalce Deka dnešní zápas mistrovství Evropy proti českým fotbalistům. Na výhře 3:1 se podílel prvním gólem a nezištnou přihrávkou na vítěznou branku Cristiana Ronalda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele