Deco hodiny od přestupu do Interu

Hodně dlouho se mluvilo o tom, zda Deco zůstane v Barceloně či změní dres, definitivní odpověď na tuto otázku prý padne již hodně brzy. Portugalský záložník má podle italských médií namířeno do Interu Milán a přestup by měl být dotažen během následujících několika hodin...

Deco odejde do Itálie nebo Anglie

Záložník Barcelony Deco vidí svou budoucnost buď v italské, nebo anglické lize. Od Barcelony prý už portugalský záložník dostal svolení k odchodu. Třicetiletý fotbalista opustí Barcelonu po čtyřech letech.

V Barceloně se chystá přestavba kádru, odejít by mělo deset hráčů

Barcelona opět, podobně jako loni, prožila nepovedenou sezonu a vedení Blaugranas chystá v létě velkou přestavbu kádru. Odejít by mělo deset hráčů prvního týmu v čele s Ronaldinhem a Henrym. Alespoň to tvrdí španělský tisk.

AC bude lovit v barcelonských vodách

Ronaldinho nejspíše nebude jediným hráčem Barcelony, který v příští sezóně oblékne dres Milána. Nejistá budoucnost se vznáší také nad triem Zambrotta, Deco a Marquéz, čehož chce vedení milánského klubu využít.

Barcelona: Žádná zranění. Problémy s disciplínou!

Několik fotbalistů, kteří v současnosti kvůli zranění chybí v týmu Barcelony, prý bylo ve skutečnosti vyřazeno kvůli problémům s disciplínou. V rozhovoru pro rozhlasovou stanici Catalunya Radio to prohlásil ekonomický šéf španělského klubu Xavier Sala Martin s tím, že klub fingovanými zdravotními potížemi zakrývá potíže v mužstvu.

Kde skončí Deco?

Decova kariéra v Barceloně se zdá být pomalu u konce, a tak se již čile spekuluje, kam by portugalský reprezentant mohl v létě zamířit. Dlouho to vypadalo na Anglii, ovšem do hry se nyní vložilo i Atlético Madrid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele