Portugalský záložník Deco se omluvil trenérovi za kritiku

17.06.2010, 11:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu ale deco ma kazdm jednym zapasom ked ho vidim hrat utvrdzuje v tom ze je jednoznacne najprecenovanejsi hrac na svete....je to hviezda prvej velkosti pritom kvalit hviezd prvej velkosti ako su c.ronaldo,messi,rooney ani z daleka nedosahuje,staca lahke lopty milion nepresnych prihrqavok katastrofalne standartky zle brani proste slaby hrac........hracom ako milito,alexis sanchez a podobne nasiaha ani po clenky a on je superhviezda oni su len znamy hraci....z deca mi je zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deco má nejlepší roky za sebou. Před pár lety byl jedním z nejlepších záložníků, ale od dob, kdy přestoupil do Chelsea je jeho výkonnost slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

NEMÁŠ PRAVDU. Už byl marnej než do Chelsea šel. Ten jeho přestup do Anglie sem nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

hráči jako Milito, Alexis Snachez a podobné..

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu ... Portugalská taktika byla nemožná a hlavně, byl to první zápas kde se ukázalo to co bylo řečeno ... Taktiky k ničemu ... mokro ... míč na nic ... a atmosféra nebyla o moc lepší ... Deco je výborný hráč, a pro mě zůstane světovou hvězdou, kterou byl a je ... Bohužel jeho roky taky pomalu ukončují jeho kariéru a je jasný že jeho výkonny budou čím dál víc horší ... Pamatuju si jaký to byl hráč a byl tvrdý jak skála a nic ho nerozhodilo ale teď to povolilo a ukazuje se jeho druhá stránka ... bohužel ... ale podle mě to v hlavě má v pořádku a snad něco vymyslí s teamem ... budu jen doufat ... Portugalci jsou mí oblíbenci a budu jim fandit do poslední sekundy ! Škoda že nehraje Ricardo ... Nejlepší brankář na penalty ... poslední MS ... Pak Figo ... velice dobrý taktik a veliká osobnost která věděla vždy jak udržet hru v pořádku a v kladnu pro Portugalce ... Nastali nové časy a problémy v JARU ... ak snad to dopadne dobře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

V druhym poločase? Jaká potom byla v tom prvnim?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele