Další články

Oblékne White znovu reprezentační dres? Rice se pokusí spoluhráče přemluvit

Už je to téměř rok a půl od chvíle, kdy Ben White (26) naposledy naskočil na hřiště v dresu anglické reprezentace. Záložník Arsenalu opustil přípravný kemp před světovým šampionátem v Kataru a od té doby v nominacích nefiguruje.

Doku vs. Mac Allister a loupež ve Villa Parku: 28. kolo Premier League v kostce

Měla se v nastaveném čase šlágru mezi Liverpoolem a Manchesterem City kopat ve prospěch Reds penalta? Podle manažera domácích Jürgena Kloppa i expertů v televizních studiích jednoznačně ano.

Rice označil porážku za kopanec do zubů. Musíme se hodně zlepšit, dodal Arteta

Hráči Arsenalu v úvodním osmifinále Ligy mistrů nečekaně prohráli 0:1 v Portu brankou ve čtvrté minutě nastavení a záložník Declan Rice to označil za kopanec do zubů. Podle trenéra Mikela Artety se budou muset "Kanonýři" v domácí odvetě výrazně zlepšit, pokud chtějí pomýšlet na účast v další fázi. Navzdory úvodní porážce zůstává londýnský tým podle bookmakerů poměrně velkým favoritem na postup.

Zostuzení West Hamu a Haaland zpět v ráži: 24. kolo Premier League v kostce

Nejvyšší ligovou porážku od roku 1959, navíc na vlastním trávníku před zaplněnými tribunami olympijského stadionu, museli o víkendu skousnout fotbalisté West Hamu. Arsenal si totiž v chrámu Hammers otevřel střelnici a po galapředstavení, které režírovala bývalá opora domácích Declan Rice, zvítězil 6:0.

Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o výhře Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Záložník Rice přestoupil z West Hamu do Arsenalu za rekordních 105 milionů liber

Vedení West Hamu oficiálně potvrdilo očekávaný odchod Declana Rice, který by měl zamířit do Arsenalu. Že půjde právě o další londýnský klub, to sice Kladiváři nepotvrdili, dle britských médií nicméně Gunners zaplatí za reprezentačního středopolaře rekordní odstupné. I s bonusy by se mohlo vyšplhat na 105 milionů liber.

Rice míří z West Hamu do Arsenalu, stane se nejdražším anglickým hráčem

Záložník Declan Rice má blízko k tomu, aby se stal nejdražším anglickým fotbalistou všech dob. Arsenal za něj podle BBC nabízí West Hamu 105 milionů liber (2,9 miliardy korun). Jde už o třetí návrh, který "Kanonýři" svému londýnskému rivalovi předložili.

Momentálně se soustředím na West Ham, řekl k přestupovým spekulacím Rice

Declan Rice, kapitán West Hamu, dal fanouškům po vítězství v Evropské konferenční lize naději, že by mohl v klubu zůstat, i když se už delší dobu spekuluje o jeho odchodu. O čtyřiadvacetiletého záložníka mají podle médií zájem Arsenal či Bayen Mnichov. Předseda West Hamu David Sullivan však naznačil, že se schyluje k Riceově přestupu.

Slalomář McNeil a čaroděj Ramsdale: 35. kolo Premier League v kostce

Uplynulý víkend naznačil, že líté boje o titul i o záchranu se nejspíše rozseknou až v posledním kole. Arsenal s famózním Aaronem Ramsdalem v brance totiž vyhrál na stadionu třetího Newcastlu 2:0 a udržel krok s vedoucím Manchesterem City. Obhájci titulu nezaváhali s Leedsem, stále mají jednobodový náskok a navíc utkání k dobru. Na opačném pólu se blýskl nečekanou loupeží Everton, který k vítězství 5:1 v Brightonu dotáhl nezastavitelný Dwight McNeil.

Záchranářské dostihy a Chelsea na kolenou: 25. kolo Premier League v kostce

O minulém víkendu klesli do sestupového pásma, po tomto už zase vystoupali nad něj. Fotbalisté West Hamu a Leedsu potěšili vlastní příznivce výhrou, která jim zajistila kýžený posun v tabulce. Zcela opačné emoce vstřebávali hráči Evertonu a Bournemouthu. Nedařilo se ani posilami nabité Chelsea, jež opět nebodovala bez vstřeleného gólu.

Ostatní týmy na MS by se nás měly bát, varuje soupeře Rice

Anglická reprezentace má takovou sílu, že by z ní ostatní účastníci mistrovství světa měli mít strach. Prohlásil to záložník Declan Rice, podle něhož hráči Albionu nehledí pouze k nedělnímu osmifinále proti Senegalu, ale katarský turnaj chtějí vyhrát celý.

Emoce na Anfieldu a létající Kepa: 11. kolo Premier League v kostce

Ani letos nezopakuje žádný z týmů historický zápis Arsenalu z ročníku 2003/04 bez nalezení přemožitele. Obhájci titulu z Manchesteru City totiž v dramatickém šlágru prohráli v Liverpoolu 0:1 brankou Mohameda Salaha. Označení "The Invincibles" proto zůstane i nadále v držení Gunners, kteří v 11. kole utrpěli vítězství v Leedsu a v tabulce mají před Citizens a Spurs čtyřbodový náskok.

Infarktové "finále", Son v laufu a Salahův slalom: Sezona 2021/22 v kostce

Králové z Manchesteru zůstávají na trůnu Premier League i po ročníku 2021/22. Svěřenci Pepa Guardioly totiž obhájili trofej a mistrovským titulem se honosí počtvrté za posledních pět let. Stíhací jízda Liverpoolu k vítězství nestačila, expres Tottenhamu pod vedením strojvedoucího Son Heung-mina naopak do kýženého cíle v podobě účasti v Lize mistrů dojel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele