Povstání z M23 a reparát Red Devils: 10. kolo Premier League v kostce

Před sobotním šlágrem se hojně spekulovalo o derniéře Oleho Gunnara Solskjaera. Předčasně. Po něm sice k odvolání kouče skutečně došlo, ale nikoli na lavičce Manchesteru United. Cristiano Ronaldo a spol. totiž v chrámu Tottenhamu třikrát udeřili a částečně napravili předchozí ostudu s Liverpoolem. Krátce nato byl Nuno Espírito Santo zbaven funkce u Spurs.

Tank Antonio se propálil k rekordu: 2. kolo Premier League v kostce

Už před zápasem visel historický milník ve vzduchu. Fanoušci West Hamu se na po střechu zaplněném Olympijském stadionu upínali jak k vítězství, tak k jeho překonání - a dočkali se. Svěřenci trenéra Davida Moyese totiž deklasovali Leicester 4:1 a Michail Antonio poskočil dvěma brankami před legendárního Paola Di Cania.

Liverpool je modrý: 25. kolo Premier League v kostce

Tak tohle tady dlouho nebylo. A nemyslím tím, že Liverpool hraje na Anfield Road nejhůř od roku 1923 - právě tehdy totiž naposled prohrál doma čtyři zápasy v řadě. Myslím tím to, že Liverpool patří modrým. Po 22 letech Everton vyhrál venkovní Merseyside derby. Tohle byla nejdůležitější událost uplynulého kola Premier League. Stalo se toho ale víc...

Soustředím se pouze na West Ham, prohlásil Rice

Skvělou sezónu prožívá Declan Rice, jenž se rázem dostal do spojení s možným odchodem z West Hamu United. Teprve 20letý defenzivní univerzál ale myslí pouze na londýnský celek...

Bylo to velmi těžké rozhodnutí, řekl Rice o "přestupu" k Anglii

Premiérový start v anglické reprezentaci vyhlíží dvacetiletý Declan Rice, který je v pětadvacetičlenné nominaci na úvodní zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Českou republikou a Černou Horou. Defenzivní záložník West Hamu United dostal teprve 5. března povolení od FIFA reprezentovat Anglii místo Irska, za které dříve nastupoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele