Další články

Selke do konce probíhající kvalifikace za český tým hrát nebude

Německý útočník Davie Selke minimálně do konce probíhající kvalifikace mistrovství Evropy za českou reprezentaci určitě hrát nebude. Čtyřiadvacetiletý útočník Herthy Berlín, jehož matka pochází z Česka, chce ještě zkusit zabojovat o to, aby se dostal do německého národního týmu. Kdyby se mu to do listopadového konce kvalifikace nepovedlo, mohl by se v dalším cyklu v českém celku objevit.

Darida: Selke by do českého týmu zapadl, ale ještě se nerozhodl

Záložník Herthy Berlín Vladimír Darida věří, že jeho německý spoluhráč s českými kořeny Davie Selke by dobře zapadl do národní týmu. Podle Daridy se však čtyřiadvacetiletý útočník dosud nerozhodl, jestli nabídku ČR přijme, protože pro něj zůstává prioritou seniorská reprezentace Německa.

Reprezentační trenér Šilhavý oslovil Selkeho, sleduje i Kozáka

Česká reprezentace oslovila Davieho Selkeho z Herthy BSC, zda by chtěl hrát za český národní tým. Německý útočník s českými kořeny si podle trenéra Jaroslava Šilhavého vzal čas na rozmyšlenou, v nejbližších zápasech ale jeho angažování není reálné. Kouč před nadcházejícími duely na konci března v úvodu kvalifikace mistrovství Evropy v Anglii a doma v přípravě s Brazílií uvažuje o libereckém Liboru Kozákovi.

Komentář: Selke v české reprezentaci? Pojďme šanci naproti

Český národní tým by mohl posílit o útočníka z Bundesligy. Tahle zpráva se o víkendu roznesla českými médii. Vzruch způsobil reprezentační kouč Jaroslav Šilhavý, který v televizním studiu při sledování utkání Hertha BSC - Werder Brémy připustil, že by hráč Herthy Davie Selke mohl v budoucnu nastoupit právě za českou reprezentaci. Jak je to možné? Vytáhlý forvard, který v mládežnických kategoriích reprezentoval Německo, má totiž českou maminku.

Selke v RB Lipsko nenaplnil očekávání a přestupuje do Herthy

Davie Selke už nebude čekat na další šance v dresu RB Lipsko. Mladý útočník v bundesligovém klubu v průběhu uplynulé sezony plnil roli náhradníka a už několik týdnů se mluvilo o jeho odchodu, ten nakonec zrealizovala Hertha...

Selkeho jsme neprodali z finančních důvodů, brání se Werder

Brémský Werder patří mezi největší překvapení letošní sezóny německé nejvyšší soutěže, svým dílem k tomu přispěl i Davie Selke. Ten se však po letošní sezóně vydá do druholigového RB Lipsko, což se fanouškům SVW nelíbí. Severoněmecký celek však prý neprodává kvůli financím...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele