Villa má zlomenou nohu, čeká ho dlouhá pauza

15.12.2011, 14:03
Aktuality
Barcelona dnes neměla příliš problémů a po výhře 4:0 nad katarským klubem Al Sadd hladce postoupila do finále světového šampionátu klubů, zápas ale nejenom pro ní měl i temné stránky. Nedohrál ho útočník David Villa, který má zlomenou nohu, vedle něho se zranil i Alexis Sanchez...

Villa utrpěl zranění několik minut před koncem prvního poločasu, ze hřiště byl odnesen na nosítkách a okamžitě zamířil do nemocnice.

"Špatné zprávy pro Davida Villu a Barcelonu, útočníkova holenní kost je zlomená," sdělil klub okamžitě na svém Twitteru a následně vše podpořit i na internetových stránkách.

Villa letos zažívá špatnou sezonu, nedaří se mu herně ani střelecky a trenér Pep Guardiola ho v posledních zápasech posadil na lavičku. Vedle Barcelony bude Villa chybět i španělské reprezentaci, která bude příští rok na evropském šampionátu obhajovat zlaté medaile z roku 2008. Pokud by se ukázalo, že jde o hodně vážné zranění, které si vyžádá dlouhou dobu, mohl by nejlepší střelec španělské reprezentační historie o turnaj v Polsku a na Ukrajině dokonce přijít.

Villu na hřišti nahradil Alexis Sanchez a ani on utkání nedohrál. Chilský útočník si v průběhu druhé půle přivodil další svalové zranění a v tomto kalendářním roce si už nezahraje.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (327)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele