Pavelka si zlomil žebro a poranil plíci, vynechá až šest týdnů

Reprezentační záložník David Pavelka si nezahraje čtyři až šest týdnů. Čtyřiadvacetiletý fotbalista turecké Kasimpasy si v nedělním vítězném utkání s Antalyasporem (2:1) po srážce se spoluhráčem zlomil žebro a pohmoždil plíci.

Pavelka připustil, že přestup je risk, má nahradit lídra týmu

David Pavelka připustil, že odchod z Liberce do istanbulské Kasimpasy necelý půlrok před mistrovstvím Evropy ve Francii je riskantním krokem. Přestup konzultoval i s trenérem reprezentace Pavlem Vrbou a bere jako výzvu se o nominaci na šampionát navzdory změně dresu poprat.

Pavelka definitivně přestoupil z Liberce do turecké Kasimpasy

Reprezentant David Pavelka definitivně přestoupil z Liberce do Kasimpasy. Čtyřiadvacetiletý záložník a dosavadní kapitán Slovanu v Istanbulu úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a podepsal smlouvu na dva a půl roku. Turecký klub o tom informoval na svém oficiálním webu. Podle spekulací tureckých médií za něj Kasimpasa zaplatí téměř 40 milionů korun.

Pavelka zatím do Kasimpasy neodcestoval, přestup se komplikuje

Přestup českého reprezentanta Davida Pavelky z Liberce do turecké Kasimpasy stále není dotažen. Hráč dokonce zatím ani neodcestoval na zdravotní testy. Turecký celek totiž stále nepotvrdil přestupní smlouvu. A to i přesto, že se oba kluby už v pátek dohodly.

Liberec se dohodl s Kasimpasou na přestupu Pavelky

Reprezentant David Pavelka se přiblížil odchodu z Liberce do Kasimpasy. Slovan se dnes dohodl s istanbulským klubem na podmínkách přestupu a čtyřiadvacetiletý záložník o víkendu odletí do Turecka na zdravotní prohlídku. Poté by měl být přestup dokončen.

Liberec by mohl přijít i o Pavelku, má namířeno do Turecka

Liberec by během zimy mohl opustit i druhý reprezentant. Po Josefu Šuralovi je podle deníku Sport na odchodu také kapitán David Pavelka, který má namířeno do turecké Kasimpasy. Od přestupu ho prý dělí jen zdravotní testy. Jednání potvrdil i hráčův agent Viktor Kolář.

Možná jsme věřili ve víc, než bylo reálné, řekl liberecký Pavelka

Liberecký kapitán David Pavelka měl po prohře 2:4 s Marseille smíšené pocity. Mrzelo ho, že Severočeši nezvládli přímý souboj o postup do jarního play off Evropské ligy, na druhou stranu ale podle něj mohou být pyšní na to, co na podzim v pohárech dokázali.

Někteří můžeme na hřišti i zemřít, řekl před Marseille Pavelka

Kapitán David Pavelka se těší, že Liberečtí ve čtvrtek zažijí proti Marseille jeden z největších zápasů dosavadních kariér. Severočeši jsou podle něj připraveni na hřišti i zemřít, jen aby dosáhli na potřebnou výhru, která by jim vynesla vytoužený postup do jarního play off Evropské ligy.

Pavelka prodloužil v Liberci smlouvu do června 2017

Kapitán Liberce David Pavelka prodloužil se Slovanem smlouvu do června 2017. Původní kontrakt by čtyřiadvacetiletému reprezentantovi vypršel na konci této sezony.

Pavelka věří, že Liberec bude v Braze odvážnější než v Marseille

Kapitán Liberce David Pavelka věří, že Severočeši předvedou ve čtvrtečním duelu 5. kola Evropské ligy na hřišti lídra skupiny Bragy odvážnější výkon než na začátku října na půdě jiného favorita Marseille. Slovan sice ve Francii zvítězil 1:0, ale po celý zápas se bránil tlaku domácího týmu.

Podle Pavelky byla liberecká výhra v Groningenu zasloužená

Výhra Liberce 1:0 v Groningenu byla podle kapitána Davida Pavelky zasloužená, přestože domácí hráči měli v zápase čtvrtého kola Evropské ligy mnohem víc gólových příležitostí než Severočeši. Reprezentační záložník ocenil nejen výborného brankáře Tomáše Koubka, ale i výkon všech spoluhráčů.

Pavelka doufá, že Liberec bude v Marseille aspoň zlobit

Kapitán David Pavelka věří, že hráči Liberce budou ve čtvrtek v druhém utkání základní skupiny Evropské ligy favorizovanou Marseille na jejím hřišti aspoň zlobit. Těší se na vyhlášenou kulisu stadionu Vélodrome pro téměř 70 tisíc diváků.

Pavelka viděl v libereckém výkonu proti Braze hodně rezerv

Kapitán David Pavelka litoval, že si liberečtí hráči prohráli dnešní úvodní zápas základní skupiny Evropské ligy s Bragou sami. Severočeši podle něj měli ve výkonu velké rezervy a kazili to, co normálně nekazí. Porážku 0:1 považuje za lekci do dalšího pokračování soutěže.

Pavelka ani nestihl být z premiéry v reprezentaci nervózní

Záložník David Pavelka prožil ostrý debut ve fotbalové reprezentaci. Při své premiéře za seniorský národní tým vydržel na hřišti celých 90 minut a musel se spoluhráči otáčet nepříznivě se vyvíjející duel kvalifikace mistrovství Evropy s Kazachstánem.

Debutant Pavelka by v reprezentaci mohl začít hned v základu

Záložník David Pavelka zažívá velmi povedené období. Ve čtvrtek jako kapitán dovedl Liberec do základní skupiny Evropské ligy a dostal premiérovou pozvánku do české reprezentace. Při rozsáhlé marodce by čtyřiadvacetiletý fotbalista navíc mohl v kvalifikačním zápase s Kazachstánem nastoupit rovnou v základní sestavě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele