Podle Pavelky jsou před Slovanem ještě dva velké kroky

Záložníka Davida Pavelku těší, že Liberec odčinil předešlý debakl 1:4 se Znojmem a díky sobotní výhře 2:1 nad Teplicemi poskočil na čtvrté místo ligové tabulky, které zajišťuje účast v předkole Evropské ligy. Je mu ale jasné, že Slovan ještě nemá vyhráno.

Životní gól, radoval se po sólu přes půl hřiště v Seville Pavelka

Přes půl hřiště postupoval k brance Sevilly, obránci před ním couvali, a tak se rozhodl zakončit. Záložník David Pavelka vystřelil gólem po úchvatném sólu fotbalistům Liberce nečekaný bod za remízu 1:1 v utkání Evropské ligy v metropoli Andalusie.

Pavelka: Angažmá v Liberci beru jako krok dopředu

I když přestoupil z týmu bojujícího o titul do mužstva, které figuruje ve středu ligové tabulky, bere záložník David Pavelka odchod z pražské Sparty do Liberce jako krok dopředu. Očekává totiž, že bude mít větší šanci na základní sestavu než na Letné. Věří, že s obhájcem titulu na jaře poskočí z devátého místa po podzimu do první pětky v tabulce.

Sparta získala Váchu, do Liberce jdou Pavelka a Frýdek

Sparta získala ze Slovanu Liberec záložníka Lukáše Váchu. Kluby už se na jeho přestupu dohodly a hráč ve středu podepíše s letenským celkem smlouvu na 3,5 roku a zapojí se do tréninku. Součástí dohody je i kompenzace v podobě Davida Pavelky a Martina Frýdka, kteří přestupují do Liberce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele