Liberec by mohl přijít i o Pavelku, má namířeno do Turecka

14.01.2016, 19:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (399)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
Gryphonheart

Do podprůměrnýho klubu a ještě ke všemu do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si to kám dotahl.? hraješ nekde okresní přebor aj to na strídačke vole

Reagovat
smazaný uživatel

uspesni ludia nejsu iba vo futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

On nechce hrát na Euru?

Reagovat
r.mrazik

chce...ale hrani na euru mu nijak zvlast financne nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

On má nějaký dluhy, že musí přestoupit už teď v zimě?

Reagovat
r.mrazik

a to si myslis,ze by v lete sehnal lepsi angazma? kvuli trem zapasum ve skupine? ve kterych ani nemusi nastoupit??

Reagovat
slovaňáák

Dá se předpokládat, že i kdyby se na ME nedostal nebo nehrál, tak se z toho Turecka ozvou i v létě. Takhle může o tu nominaci na šampionát klidně přijít, nové prostředí, jazyk, kultura, kdo ví, jak tam zapadne a kolik toho odehraje.

Reagovat
r.mrazik

no...a nebo by turci ted koupili nekoho jinyho a pavelka by v lete ostrouhal...

jak rikam...jeden turnaj je nic proti rokum lepsich penez

Reagovat
slovaňáák

Jo, já chtěl spíš naznačit, že se může dostat do zahraniční i z Liberce a bez účasti na ME. S jeho odchodem se počítá, jen se čekalo, že to bude až v létě.

Reagovat
r.mrazik

tak jasne ze muze...a jit z liberce do aktualne 4 tymu turecky ligy neni preci spatny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheMally11

natož prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Bude totiž skákat do rozjetýho vlaku, navíc ještě v zemi, jako je Turecko. Ten tým je sice momentálně čtvrtý, ale příští rok můžou hrát klasicky o záchranu. Z mého pohledu se jedná o fotbalovou sebevraždu.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

a v Liberci by byl na očích, už kolikrát reprezentant co šel do Turecka do nějakýho průměrnýho týmu, přestal hrávat...a pak se vrátil a byl poloviční..no je to blbost teď v zimě

Reagovat
r.mrazik

to je preci docela jedno...nikdo na nej extra tlacit nebude a dulezity bude pristi rok po letni priprave...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli zrovna tohle platí o Turecku, kde se trenéři střídají jako ponožky.

Reagovat
r.mrazik

a pavelka je trener?

vsichni tady breci,ze nesel do jine/lepsi ligy po euru a pak najednou pisou,ze se neprosadi v turecku...

proste na nic lepsiho nema...

Reagovat
smazaný uživatel

To je píčovina.

Reagovat
r.mrazik

ne,to je realita...jde do turecka,protoze na zapade ho nikdo nechtel

Reagovat
Aldeano

Tak když by o něj zájem byl, šel by do lepší ligy/klubu ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Ale mohlo mu pomoct k daleko lepšímu angažmá, třeba v Německu.

Reagovat
r.mrazik

mozna jo...ale spis ne...

navic nemusi ani hrat na tom euru...teoreticky se tam ani nemusi vubec dostat...liberec nehraje na jare pohary...

kdo z nemecka by ho chtel?staci videt,jak se tam prosazujou jini hraci od nas

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale většina ekonomických migrantů to bere do Německa za lepším "angažmá" přes Turecko

Reagovat
Azazelo RD

To jo, ale hromadnou dopravou a co nejrychleji. Pak zjistí, že je v Evropě nuda, zima a že od státu nedostanou auto a píšou rodičům o prachy, aby mohli zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by byl pro německé kluby zajímavý, tak má nabídky nyní. Když je nemá, znamená to, že jeho výkony nejsou pro německé kluby dostatečně zajímavé.

Už by tobě, stejně jako ostatním lidem tady na fóru mohlo dojít, že doba, kdy se hráč od nás potřeboval zviditelnit v pohárech nebo na Euru je dávno pryč. Dnes má každý zahraniční klub, který si to může dovolit, někoho, kdo pro ně sleduje hráče u nás a to neplatí jen pro ligu, ale i pro juniory.

že se pak nerealizují nějaké přestupy neznamená, že o nich kluby neví, jen pro ně ti hráči nejsou dostatečně zajímaví. A když se podíváš, jak dopadly poslední přestupy z naší ligy ven, tak se jim ani nemůžeš moc divit. Prosadili se v posledních letech jen Kucka, Bony, Darida a částečně Gebre, který ale musel dost zamakat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

to neni tak úplně pravda, neustále se dělaj přestupy i na základě šampionátů a k angažmá v lepším týmu to samozřejmě pomoct může, nicméně neni to tak pravděpodobný, jak se většina domnívá a hráč navíc musí předvést něco opravdu zajímavýho, navíc kolikrát to může bejt právě jazýček na misce vah, když je Pavelka třeba jedna z 10 možností pro nějakej bundesligovej tým

Reagovat
smazaný uživatel

tech prikladu je spousta, jeden za vsechny Rojo, kdyby se mu nedarilo na MS, tak se v zivote do United nedostane

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F.Torres

Po MS přestupovala spousta Nizozemců například. Po Euro 96 většina z našich.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Co Kliment? Ten se zviditelnil díky šampionátu.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť ten snad nehrál ani v Jihlavě. Stačil jeden hatrick, a najednou Bundesliga. Ale Pavelka asi hattrick nedá

Reagovat
mario23

V Jihlavě byl tak na hraně základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak tady je řeč o Pavelkovi, který do mládežnické kategorie jako Kliment, kde se jednalo o U21, nezapadá.

to salami: Pokud to budeš brát celkově bez omezení na českou reprezentaci o které je řeč, tak se ti počet hráčů, kterým turnaj může pomoci k lepšímu angažmá výrazně zvětší, stejně se ti zvětší i počet klubů, kam ti hráči můžou jít. Navíc ti vždy zůstává problém, nakolik je to přestup díky turnaji a nakolik si to veřejnost, která takové informace o všech hráčích nemá, s tím turnajem spojí, i když třeba v tom samotném přestupu hrál jen menší roli. Vem si třeba Navase. Podle řady lidí přestup díky turnaji, že by bez MS skončil s největší pravděpodobností v AC Milán už moc neřeší.

Reagovat
salami

no ale ten Navas přesně vystihuje to co řikám akorát samozřejmě trochu jiný měřítko, v případě Pavelky to může bejt rozdíl mezi Kasimpasou a dejme tomu třeba Augsburgem o to jde, jako já mu nenadávám, je to jeho kariera, at s ní nakládá jak chce, ani nesdílim názor, že se musí z Turecka vrátit poloviční, na druhou stranu je Turecko vážně dost nevyzpytatelný a s výjimkou Gala a Feneru, případně Besiktase a Trabzonu je to celkem nestabilní destinace, kde se fotbalisti a treneři točej jak blázen, na druhou stranu si myslim, že Pavelka si dost možná ani na MS nekopne, takže proč ne, třeba dostal fakt hodně zajímavou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ta šnce je opravdu minimální. Třeba u toho Keylora v Realu hrála roli i celá řada dalších faktorů, např. byl zvyklý na ligu, Bravo skončil v Barceloně a nevadilo mu dělat dvojku. Jestli je víc jednička v současném AC nebo dvojka v Realu je otázka.

Máš pravdu v tom, že první příspěvek je až moc radikální, nějakou roli to hraje(na procenta tak 15 max 20), ale pořád tam je pro západní kluby v případě české ligy dost výraznějších faktorů. nejvýraznější jsem tam napsal(naše liga a tím pádem i hráči v ní stojí za hovno, Gebre a Kadeř si to tady dávali neskutečně, pak přišli do ciziny a musí se učit hrát znova-lepší soupeři než v lize-náročnější obranná složka hry-míň energie na útok-lepší obránci soupeře než v lize-jiný způsob ofenzivní hry) a s tím jedno povedené Euro nic nezmění. Jediná možnost je to, že opravdu zazáří a někdo z vedení menšího klubu ho přivede jako hvězdu. Ale pokud tam zájem ze Západu nyní žádný není, tak na tom Euro nic nezmění. To, jak dopadli při přestupu lidé jako Hušbauer, Kadlec, Petržela a jak se zatím daří Kadeřovi, z nichž se v lize všichni prezentovali lépe, vidí v těch klubech všichni.

A uvědom si ještě jednu věc. Čeští hráči jsou extrémně levní, většinu z nich seženeš za 1, maximálně 2 miliony eur(pavelka snad 1,5 mega), což je pro spoustu klubů ze západu pakatel a stejně po nich nikdo nesáhne(Pospíšil za 35 mega kč). Proč?

Co se týče specifičnosti Turecka, tam záleží jen na hráči, zda má ochotu bojovat, nebo si myslí, že tam přijde a všichni si z něj sednou na prdel, jako se řada z našich chovala a pak tady brečeli do médií. Takový Tomáš Abrahám vydržel v Denizli 4,5 roku, Karel Rada si život v Trabzonu pochvaloval, o 5 let později si Jun stěžoval, že se tam žít nedá(první zžil vojnu v Táboře, do druhého od 16 hučeli, že bude hvězda). Na specifičnost Ruska si taky spousta hráčů stěžovala, Tomáš Čížek tam prošel všemožné destince a když měl po návratu do Jablonce nabídku, tak tam zmizel hned. Hlavní je, jestli na to ten hráč má a většina našich co tam šli na to prostě neměla a hledal výmluvy. si vzpomínám, jak tři naši (Homola, Michálek, Mašek) šli do klubu co byl předposlední a vůbec to neřešili, mysleli si, že se bez problému zachrání, jsou to přece hvězdy naší ligy.

Reagovat
oli9

Chápu, Peníze, teplo ale takhle se odepíše

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žijou agenti fakt nevím kdo je víc blběj jestli hráč kterej tohle příjme nebo agent kterej to vyjedná ... v každým případě to ani jeden z nich nemá v hlavě v pořádku

Reagovat
naheCZ

Hráč může vždy říct ne, fakt by mě zajímalo, co vše mu ten agent nakecal, aby tam šel.

Reagovat
goodbay

Chceš 50 tisíc v Liberci nebo 300 tisíc v Turecku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak 50 má leda týdně ale

Reagovat
goodbay

Chtěl jsem nastínit ten nepoměr. Ale nemyslím si, že by mu v Liberci dali 200 tis. Tam bude strop 100 + nějaké prémie za EL a to si ještě hodně fandím.

Reagovat
Rezan

Možná by si ty všichni hráči mohli uvědomit, že se stejně neprosadí a jestli jim jde o sportovní stránku, mohli by za míň peněz hrát v ČR. Pak by možná české kluby hrály lepší fotbal v Evropě, vydělaly by víc peněz a nakonec by mohli mít hráči vyšší i ty platy. To by se ale každej nesměl posra* z peněz.

Reagovat
Aldeano

Takhle to vážně nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta profesionálních sportovců má fotbal jen jako práci, nic více.

No a mně by se líbilo mít méně práce na střídačce za mnohem vyšší plat

Pokud ten sport miluje a chce se někam dostat, pak má mnohem větší šanci to dokázat skrze Turecko než českou ligu a pokud by reprezentant přistupoval k sobě samému a svému sebevědomí tak, že před výzvou couvne, protože by na to stejně neměl... pak v reprezentaci tak jako tak nemá co dělat a tudíž je jedno, jestli se přes Turecko v ní neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Proč jít do zaměstnání, kde dostanu 10x tolik, když můžu hrát za almužnu v Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si byl urcite prvni, kdo by je poslal s tou nabizenou castkou do prdele vid

Reagovat
smazaný uživatel

Znám kluka hrajícího KHL.

Měl možnost hrát extraligu za 150tisíc měsíčně ve svém rodném městě. Jenže se mu ozvali z Ruska, kde mu to s bonusy vyšlo na 150tisíc dolarů měsíčně.

Taky lidé nadávali, jaký je vůl, že mohl hrát doma. Je to ale tak, že jen vůl odmítne takové peníze a možnost zajistit sebe a svou rodinu na celý život.

Reagovat
kylo ren

českej fotbal v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nic nerozmlať kvůli tomu

Reagovat
r.mrazik

je to stejne borec,ze podepsal smlouvu a pritom vedel ze odejde

turecko je fajn...snad se mu tam bude darit

Reagovat
OTASi

Nadruhou stranu, špička turecký ligy kvalitu má, pokud by se tam udrželi a hrál by, šanci na EURO by měl pořád reálnou

Reagovat
REPLIKATOR

Nemám mu za zlé, že chce odejít pryč, ale to sakra nemůže počkat do léta? V lize hrajem o pohárové příčky a repre čeká za půl roku EURO. Proč zbytečně riskuje ztrátu formy a pohody?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře se hraje o poháry, na podzim poháry. tvle tak jak dlouho teda měl čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než hrát tady Forbes ligu

Reagovat
Kang & Kodos

Do Liberce přišel Šafarčík?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale Karl je podobnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

ale má štěstí, občas titul, do pohárů se loni dostali po haluzi z poháru i když byli většinu sezóny na sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzari to sou, ale jak dlouho jim to bude takhle fungovat? Ohromne taky tezili z vyhodnych kseftu se Spartou, ale ai ta Sparta nebude donekonecna blba, viz posledni trejd se Suralem. Pritom ten potencial tam je udelat z toho tymu "druhou Plzen" a hrat kazdej rok o titul a v evrop.poharech.

Reagovat
salami

prostě na to nemaj peníze, ale i tak v nějakym horizontu 3-4 let dokážou poskládat tým, kterej je schopnej bojovat o titul a neztratí se ani v Evropě, to neni žádná náhoda

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci to není haluz, ale luxusní práce. Udělat každej rok z nový jedenáctky tým na Evropu? Kde se to povede? :D Haluz to byl minulej rok! Což byla první sezóna, kdy snad nebojovali o pohárový příčky v lize, ale zase si je zařídili jinak no! :D

Reagovat
slovaňáák

To snad ne... Myslel jsem, že pobral víc rozumu.

Reagovat
Alan_Shearer

David mi neskutecne prirostl ke srdci. Za tech par let se stal nasi ikonou a ja bych mu moc pral, aby vydelaval super prachy a hral dobrej fotbal. Odchod ze Slovanu by me mrzel, kor pred ME .. jemu ale verim, ze vi co dela. Turecko by byl risk, tak snad by to zvladnul. Jinak doufam, ze za nej prijde nejakejch 50 60 milionu a Karl trosku zainvestuje.

Reagovat
salami

přes 40 podle mě nedostanete

Reagovat
Beči

To má zájem jen o prachy? Chce si jen nahrabat a pozbýt možnost hrát na EURU? Ne, že bych odsuzoval Kasimpasu jako vyloženě špatný tým, ale pořád si myslím že by si měl vybrat nějaké angažmá, kde bude víc na očích...

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Dočkal dopadl fakt hrozně no

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrý přestup. Vybojuje poháry, v létě přestoupí do Besiktase a za další rok do Villlarealu

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite, vesteni radsi prenech fabecovi

Reagovat
FCSL

Půlku kádru máme na hostování a 2 nejlepší hráče prodaj Konečně si vybudujem koeficient, kdy je i velká šance na skupinu EL a oni všechno rozprodaj zase

Reagovat
Spalovač šancí

Liberci se dá věřit, že mají opravdu rádi výzvy

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň máme vyrovnaný rozpočet a nežijem na dluh jako Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

My nežijem na dluh, když to Dan všechno vždycky zacvaká...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Spalovač šancí

Vyrovnaný rozpočet je nesmysl. Vždycky se najde nějaký Šafarčík, který klub zachrání, stabilizuje a následně prosperující prodá se ziskem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
mario23

Bude důležitý, kde investujou ty prachy za přestupy... Ale Pavelka s Šuralem, to je výrazný oslabení. Doufal jsem, že by Pavelka vydržel do léta, aby jste měli větší šanci vybojovat evropské poháry. Teď budete muset koupit někoho, kdo ho nahradí.

Reagovat
mario23

Absolutně nečekaný pro mě... Ale přestup hodnotím pozitivně. Turecká liga je kvalitnější a navíc bude hrát o poháry, takže nejde do nějakýho celku, kterej hraje o sestup... Snad se prosadí... Jsem zvědav, kolik za něj Liberec dostane, ale určitě hodně, jinak by ho nepustili.

Reagovat
db18

Přestupní stanice do Plzně

Reagovat
Kang & Kodos

Fabec pls

Reagovat
Bex5

to udělal jen Vaňous

Reagovat
db18

Šel Pavelkovi příkladem.

Reagovat
wiggum

Ti dopadnou. Podzim fantastický a tak to rozprodají...

Reagovat
smazaný uživatel

Machuča nástup

Reagovat
diskoschlampe

Tak to čumím, čekal jsem, že jaro ještě odkope za nás. Navíc k turkovi... Ale zase jsou 4., tak to asi úplný lojzové nebudou. Akorát EL asi můžeme dát letos sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

letos 4. za rok treba o udrzbu, ja myslel, ze do Kasimpasy apod. sracek se chodi dohrat kariera, bohuzel nova doba, uz tam chodi od nas i borci v nejlepsich letech

Reagovat
KingMaster13

Škoda že Liberec v EL nepostoupil to by je dle mého udržel Šurala ještě chápu ale tohle Zase ne druhou stranu mohla by být 4. pozice dostupnější ale furt se bojím toho Jablonce TO duo Horník- Pelta se mi opravdu ale vůbec nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej diss za to, že jde do týmu, kterej je 4. v Turecký lize.

Reagovat
smazaný uživatel

v Turecku ma smysl Gala, Fener, Besiktas, Bursa a Trabzon, ostatni je krok zpet

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šel do Bursy, tak tady každý mektá, že jde do 14. týmu turecké ligy pár bodů od sestupu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

tak aktualne jo, ale dlouhodobe je Bursa na tom lip

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Ani ten Bursa a Trabzon nemá smysl.

Reagovat
salami

Trabzonspor je stálice, Bursa byl kometa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Ta Slavie nakonec fakt urve poháry

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si mohl myslet, že se tu na něj bude blít. Ať se vám to líbí nebo ne, tak si polepší ve všech směrech. Bude hrát v lepší lize, za lepší klub, za více peněz a žít v jednom z nejmagnificentnějších městech na světě. Dobře pro něj.

Reagovat
r.mrazik

v jakym meste??

Reagovat
Kang & Kodos

nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších nejmagnificentnějších

Reagovat
r.mrazik

diky...a co to je?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

a myslis,ze to slovo cos napsal je opravdove?

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký je tedy superlativ od přídavného jména magnificentní?

Reagovat
r.mrazik

nejokázalejší?

Reagovat
smazaný uživatel

nejmagnificentnější

Reagovat
r.mrazik

teda nejsem cestinar...ale je vubec mozny cizi slova tahle prznit? kdyz je cesky ekvivalent...

a tohle je slovo je slusna prasarna...vsak to nejde ani vyslovit

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vyslovím v pohodě.

Reagovat
r.mrazik

a je ti pri tom rozumnet? nahraj to nekam

Reagovat
r.mrazik

rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám mikrofon. Rozděl si to na slabiky, to bude jednodušší.

Reagovat
r.mrazik

tak jako retard to vyslovim taky...

Reagovat
smazaný uživatel

No a pak už jenom pomalu zrychluj. Postupně se ti uloží do jazyku a do zubů a máš to.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

je to v pohode

Reagovat
kubys

Prostě není...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Náznak pleonasmu?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

V Istanbulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejmagnificentnější no ty vole

Reagovat
Melda

Otázka však zní:Bude hrát???

Reagovat
smazaný uživatel

To je na něm.

Reagovat
Kang & Kodos

A prosadil by se v Dánsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by na jeho postu nehrál nějaký Asiat...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole, on jim tam chytá Isaksson

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Derdiyok > Necid. Jen ještě takové další porovnání Kasimpasy a Bursy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

respektive chytával

Reagovat
SpecialOne

Fabecova prognóza za 3..2..

Reagovat
mario23

Tak Fabec pls.

Reagovat
fabec1222

Pavelku už jsem snad dělal myslim

Reagovat
Sosi

a shoduje se předpověď s turkama?

Reagovat
fabec1222

nvm, to by tu muselo fungovat zpětné hledání v článcích, je tu nějaké to ef search, ale to vůbec nedokážu najít

Reagovat
ondrasch77

Myslel jsem, že to máš uložené v pc..., určitě bys měl mít archivaci, ať se to dá zpětně porovnat

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Irtyš pavlodar

Reagovat
REPLIKATOR

fabec1222

10.01.2014 20:13

Václav Kadlec - kariéra

2013/14jaro - Eintracht Frankfurt 12 zápasů 5 gólů

2014/15 - Eintracht Frankfurt 31 zápasů 17 gólů

2015/16 - FC Twente 33 zápasů 19 gólů

2016/17 - FC Twente 32 zápasů 20 gólů

2017/18 - Sevilla FC 38 zápasů 16 gólů

2018/19 - Sevilla FC 35 zápasů 23 gólů

2019/20 - Valencia CF 34 zápasů 15 gólů

2020/21 - Valencia CF 32 zápasů 13 gólů

2021/22 - Valencia CF 31 zápasů 11 gólů

2022/23 - Málaga CF 38 zápasů 15 gólů

2023/24 - Málaga CF 31 zápasů 12 gólů

2024/25 - Málaga CF 31 zápasů 12 gólů

2025/26 - SC Braga 28 zápasů 12 gólů

2026/27 - SC Braga 25 zápasů 10 gólů

2027/28 - Deportivo La Coruña 37 zápasů 16 gólů

2028/29 - Deportivo La Coruña 35 zápasů 11 gólů

2029/30 - CD Tenerife 33 zápasů 10 gólů

2030/31 - Hércules CF 34 zápasů 7 gólů

2031/32 - Girona FC 30 zápasů 5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je sice fabecovo sci-fi, ale aspon tam ma normalni mancafty, jindy tady meta kluby od Madarska po Kazachstan o kterych nikdy nikdo neslysel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak půjde do Sevilly z Dánska no

Reagovat
fabec1222

ještě si dej fabec1222 TOP11, taky dobré věcičky

Reagovat
Kang & Kodos

TOP11 fauny a flory v GL

TOP11 Divokých účesů

TOP11 Invalidů ve fotbale

Reagovat
Blasphemer

TOP11 Sázkařů, narkomanů a alkoholiků v GL

Reagovat
ondrasch77

U Necky jsi trefil Bursaspor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nejde radsi k nam?

Reagovat
mario23

Máte 2M euro ?

Reagovat
db18

Jednoduchý, asi nemáme zájem.

Reagovat
BrainBlender

Nechapu to turecko. Co je tam lakavy pro nase fotbalisty krom penez? .. pochopil bych to do top tymu jako Fene, Gala, Besi. Ale tam hrajou jiny typy hracu. Jit do turecka je po fotbalovy strance ukonceni ambici na karieru.

Reagovat
Spalovač šancí

Třaskává atmosféra

Reagovat
Tomoro

peníze, peníze , peníze, slunko, teplo, plné stadiony, atmosféra, kebab a falafel !

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Spalovač šancí

Ono je to těžký s přestupy do ciziny. Z hlediska kvality soutěže má smysl z naší ligy jít akorát tak do TOP 5. Nicméně Německo a Itálie našim hráčům nesedí kvůli svázaným pravidlům, v Anglii je zase moc zápasů, ve Francii je to hodně silová řezničina. Zbývá španělská liga, jenže tamní kluby jsou čeští hráči až moc dobří v taktice, tak je nechtějí.

...

Takže v podstatě zbývá jít do srovnatelných lig (Nizozemí, Švýcarsko, Portugalsko), což úplně nedává smysl fotbalově, anebo za prachama (Turecko, příp. východ, pokud mají odvahu)

Reagovat
db18

Jaký pravidla v BL?

Reagovat
goodbay

Celkem se divím, že naši hráči přestali přestupovat do Ruska.

Reagovat
Vasil

V Rusku mají nějaký nařízení, že musí hrát tolik a tolik domácích hráčů. Takže ruský kluby kupujou jen kvalitní cizince do základu, ne laciný naše hráče na lavičku.

Reagovat
FC Porto FC

Nizozemsko,švýcarsko, belgie, Portugalsko je právě nejlepší řešení pokud se jde do nejlepších týmu v zemi

Reagovat
naheCZ

Ale Nizozemsko by mírnej posun byl, navíc je tam víc scautů...ale naši hráči prostě musí chodit do klubu, který bude hrát o horní příčky tabulky...ono když seš celej kariéru v Česku zvyklej jít prakticky do každého zápasu jako favorit, tak se špatně zvyká na opak a psychika i výkonu jdou dolů, samozřejmě to chce i začít makat víc než tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je nase liga srovnatelna s nizozemskem a portugalskem? To je celkem ulet

Reagovat
Gryphonheart

S výjimkou Portugalska celkem je (IFFHS)

8 (8) Portugal 726,50

...

15 (23) Ceská Republika 627,00

16 (18) Schweiz 617,00

17 (27) Türkiye 613,00

18 (17) Nederland 606,50

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Nákupy FC Výprodej. Tradiční Liberec.

Reagovat
HorajzmAmmann

Co se tady všichni diví s tím Tureckem . Kdybych se měl rozhodnout, zda zůstat v Liberci nebo podepsat v Turecku za větší plat, v lepší lize kde je daleko lepší atmosféra určitě bych zůstal

Reagovat
Kang & Kodos

VLASTIZRÁDCE!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. I uprchlíci tam chtějí radši než k nám. A to utíkaj z války!

Reagovat
smazaný uživatel

turecko je zlo....skoro stejne jako ruda chatra, splalit celou tuhle zku*venou zem....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej hop, dokud jsi nepřestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ty názory že kvůli angažmá v Turecku nepojede na Euro , máme přece Turka ve skupině takže Pavelka na ně bude připravenej :D ...

Takhle nějak mu to asi řekl agent ...

Reagovat
smazaný uživatel

Karl se vrátil zpět ke své specialitě. Když si nemohl smlsnout na přesunutí Šurala do "béčka", tak zase začne rozprodávat nejlepší hráče.. Chce se mi z toho brečet, co v Liberci provádí. Zase budeme hrát každý rok s novou jedenáctkou!!

Reagovat
Posledni Kovboj

a za par let budete mit zase titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to přece není normální takový jednání! :D

Reagovat
goodbay

To už se nestane. Jsou tady Plzeň a Sparta a teď posiluje Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

To se říkalo několikrát, že se to nestane. A v roce 12/13 z toho byl taky titul a to už tu byla Plzeň a hrála LM (možná dřív byla ještě silnější) a Spartu tu taky byla. Nikdy nevíš kdo to může vyhrát.

Reagovat
goodbay

Sparta si to v tom roce posrala sama a bylo to v sezoně 11/12 to samé v roce 05/06 to bylo díky nemohoucnosti Sparty. Jen ten první titul byl opravdu zasloužený. Tehdy byl Liberec nejnabušenější.

Reagovat
Chlupatá máma

Jasně, všechno se točí kolem chátry z toaletný... 05/06 ve vedení od 1. kola do 30., ale bylo to jenom nemohoucností rudý verbeže na 5. místě. Dej si facku, trapáčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! :D V roce 05/06 Liberec vedl ligu od 1. kola do posledního! Mám tu někde časák Hatrick, kde je to tam hezky vidět! Liberec tam byl od začátku jenom nahoře.

Reagovat
Kang & Kodos

S kym by jste hráli bez tý chátry, debílku?

Reagovat
Chlupatá máma

S někym jinym, čůráčku.

Reagovat
Kang & Kodos

O záchranu, čůráčku

Reagovat
Chlupatá máma

To těžko, buzíčku. Hlavně že polovina vaší sestavy hrála dřív u nás, kárečku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Raketova diskuse kluci

Reagovat
Kang & Kodos

Myslíš, že jsem ho měl pozvat pod Ještěd?

Reagovat
Chlupatá máma

Zejtra v 15:00 před Edenem, hovňousku?

Reagovat
Posledni Kovboj

jestli je pod Jestedem fanshop, tak klido

Reagovat
goodbay

Proto vám stačilo k titulu suveréně nejmíň bodů 59b, to musela být konkurence hodně silná.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď fakt nevím jaká byla přesně konkurence v roce 05/06, ale to, že má mistr málo bodů znamená, že liga je vyrovnaná.. Tak že asi konkurence byla ne?

Malou konkurenci můžeš nazvat třeba když máš 90 bodů! :D To konkurence není! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky nejde jenom o nabouchanost kádru! Ale taky o sehranost, taktiku! Kdyby Liberec byl špatnej, tak nehraje 5 let v kuse Evropu! Jenom je hrozně opomíjenej lidma i médii..

Reagovat
Kang & Kodos

Podle toho, kdy nás bude trénovat Hřebík

Reagovat
F.Torres

Napíšu to narovinu, kurvadrát ty fotbalisti jsou natvrdlý. Hráči, co mají téměř jistý základ na Euro, kde naše skupina bude nejsledovanější a můžou si bez problému vykopat angažmá v top 3 ligách, tak půl roku před eurem přestupují, přitom nemají ani jistý místo v základu, jelikož neodchází jako hvězdy a samotnej klub by jim to měl prostě zakázat.

Navíc jestli někdo má na top ligu, tak Pavelka. Je to náš nejlepší středák směrem dozadu a v zápase s Holandskem ukázal, jakej Blid je proti němu amatér, tak proč Turecko??

Reagovat
smazaný uživatel

A ty prodeje.. To pořád nejsou tolik peníze? Já chápu, že celý Liberec táhne na 99% jeden člověk, ale tak už se snad dva roku snaží sehnat investora.. Dva roku ho nemůžou sehnat a mezitím třeba Slavia za kratší čas našla investora a koukejte kde teď je... Dokonce i Baník, který se potácí na dně a na sestup našel do klubu nového majitele (investora).. Tak jak ho Liberec nemůže najít? Jezdím do Itálie a mám tam přátele a oni se mě zeptají třeba komu fandím. A já odpovím Liberci a všichni ví kdo to je a dokonce ví i nějaké hráče... Hrajeme každý rok Evropu a lidé ze světa si Liberce všímají a znají ho.. Tak mi neříkejte že se nenajde nějaká firma, která by nechtěla do Liberce jít, když vidí výsledky vlastně z ničeho.. Každý rok na 80% jiného kádru!

Reagovat
ondrasch77

Možná případné investory odpuzuje minulost pana majitele...

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, na moralku se dneska sere vic, nez kdykoliv predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no.. Prostě to nechápu. Jestli je vůbec hledají! Do médií můžou kecat jak se snaží hledat, ale třeba je Kárl sobeckej a chce mít všechno jen pro sebe. :D

Reagovat
ondrasch77

To by na něj docela sedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tak bude! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to pořád už nečekejte hráče ve velkoklubech a vyspělích zemích, teď je pro naše hráče země zaslíbená Turecko a druhá Anglická liga.To je pro naše hráče strop.Agenti jsou rádi že aspoň v těhle zemích je o naše zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá anglická, Švýcarsko, Belgie, Nizozemko

Reagovat
F.Torres

Agenti jsou dementi a mají dojednávat Nizozemsko, Francii. Tam asi nejsou ale tak velký provize pro ně, tak o to nemají zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

tamní kluby nemají zájem. Jim je jedno, jestli vezmou Čecha, nebo někoho z dalších 50 zemí.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak je, jejich skauty zajimaj vic mladi talenti jako Cernya ted ten Sadilek

Reagovat
smazaný uživatel

špička české ligy Skalák - Brigton, PAvelka - Kasimpasy :D Do teď jsem o těch klubech neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Ládik Krejčí tipuju na Turecko nějaký tým z koncovkou Spor.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak jestlis ty o nich neslysel, tak to muzou rovnou vyhlasit bankrot

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš říká víc o tobě než o nich.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné ale je to tak. Jenže pro zdejší uživatele jsou pořád důležitější jejich výmysly o tom, jak čechy nemá nikdo rád a jejich kvalitu jen nevidí, než to, jakým způsobem se prezentují hráči, co od nás odejdou do zahraničí jako třeba Hušbauer, Kadlec, Rabušic, jak dlouho trvalo Gebremu, než se chytil a jak složitá je zatím adaptce Kadeře. Prosdivší se Darida a Vaclík, který šel "jen" do Švajcu dost tristní.

A když šli před lety talenti Suchý s Necidem, u kterých se mluvilo i o těch největších klubech, do Ruska, tak to na stabilní základ nebylo ani u jednoho, a dneska jsme rádi, že se Marek chytil v Basileji a Necka ve Zwolle a dneska v Turecku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

no to je vůl....

Reagovat
smazaný uživatel

pomohlo nějakému českému hráči angažmá v turecku? nemyslim finančně, ale že se pak posunul do lepší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jindrovi že ho pustili z vojny domu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni šli do lepší ligy, když šli do Turecka

Reagovat
San Iker

Reagovat
r.mrazik

a jeste neco...vzdyt hracu,co je pavelka beha po evrope mraky...ti hraci by se dali prehazovat vidlema...

na nejlepsi ligy ten hrac nema...rozhodne je turecko pro nej dobry

co kdo cekal? nemecko? kde i kaderabek tápe...

skalak jde do druhy anglicky...

pavelka by mel byt za turecko rad a lidi by nemely mit ruzovy brejle...

Reagovat
F.Torres

nechápu tu část s tím kadeřábkem, vždyť bylo jasný, že ten kluk bude dozadu hořet, jen se čekalo, že dopředu nebude podělanej a bude hrát jak ve Spartě. Navíc naši středopolaři v Německu když nejsou zraněný tak hrajou, jediná vyjímka je Jiráček, kterej i tak něco odehrál. Jinak co se týče historie tak nepamatuji jiného středového záložníka, který by měl problémy se prosadit, tyto pozice prostě našim sedí.

Reagovat
r.mrazik

kaderabek ligu prevysoval...totalne...a v nemecku je takovy nijaky

v evrope a v repre hral proti slusnym hracum a nehorel...takze se nic necekalo...

pavelka v nasi lize nijak zvlast neexceloval...a liberec v EL hral slusny haluze...

a kolik tech stredovych do nemecka v posledni dobe odeslo?? jiracek a darida?

drive to bylo mozna jine,protoze drive ti hraci byli taky o dost kvalitnejsi ze jo

Reagovat
naheCZ

No nečekalo, protože hodně lidí psalo, že Hoffenheim bude hrát nahoře a přitom je to úplnej opak. Navíc co jsem někde četl, tak trenér chce po Kadeřábkovi dost defenzivnější přístup než ve Spartě a tím zabíjí jeho přednosti a proto se mu tam nedaří. Nechápu, že přestupoval před ME 21, mohl počkat po něm, patřil k našim tahounům a určitě by se ozval lepší tým, když se mluvilo o zájmu Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
F.Torres

čekal bych, že jako spartan budeš sledovat zápsy sparty, asi jsem se zmýlil. Jak v repre tak v EL hořel proti kvalitnějším soupeřům. To musel vidět i naprostej laik (pokud se tedy díval).

No tak upadlo to, ale i tak tam šli hráči jako Morávek, Petrák, Polák, kteří nebyli až takový hvězdy a dalo by se říct, že se prosadili.

Reagovat
r.mrazik

vsak polak hral v repre v 18 letech v Acku...to byl talent a navic je to 11 let co odesel

Moravek byl taky mnohem kvalitnejsi...

to preci nejde srovnavat s pavelkou

jako spartan jsem zapasy sledoval a zadny horeni jsem teda nevidel...horeli pripadne jini hraci

Reagovat
F.Torres

Morávek, který neprošel pořádně ani nejvyšší ligou šel do BL, Pavelka hraje 2 rok EL, základ v repre a patří mezi nejlepší. Neřekl bych, že Pavelka je horší než v době přestupu Morávek. Možná talent mají rozdílnej, ale Pavelka určitě není horší, není horší ani než Petrák, který i tak si zahrál. Polák byl talent, ale zas taková hvězda to taky nebyla, kdyby jo, tak posadí Galáska. Prostě ty hráči se nesmí bát a zkusit to. Vybrat si prostě menší celek z BL a jít tam, vrátit se můžou do 2 let všichni a stejně se vrátí do Sparty/Plzně atd.. což není až tak špatnej návrat.

Reagovat
r.mrazik

jenze zase...on hral ligu v 18 letech a byl skvely...talent jak svina

pavelkovi je 24...je preci jasne videt,kdo jake schopnosti mel a jake ma

a polak tedy kvalitni byl hodne...vzdyt to jde videt na kariere,ke ktere se pavelka ani nepriblizi

Reagovat
db18

Morávek měl kolem sebe akorát velký hype...

Reagovat
r.mrazik

ale to preci neni zadna pravda...

Reagovat
db18

Tak tobě přijde, že se jako hráč, který hrál jen druhou naší ligu prosadil málo? Navíc mu kariéru komplikovala situace Bohemek a dohady o tom, komu vlastně patřil + zranění, jinak v Lauternu hrál parádně... a v Augsburgu byl taky spolehlivým hráčem, i když ne jako Rosického klon, ale už spíše jako DPL...

Reagovat
r.mrazik

a neodporujes si? tohle mi jako hype tedy neprijde...

bohemka tenkrat hrala prvni ligu,az druhy rok hrali druhou...a moravek jako mladoch byl naprosto super...

skoda,ze tenkrat nesel do sparty...

proste zadny hype o kterym mluvis u nej nevidim

Reagovat
db18

Jo, tak měl 16 zápasů v SL, ale následující sezonu odehrál ve FNL - a v čem si odporuji? Od Morávka každý čekal, že bude druhý Rosický a když nehrál, tak za to mohl Magath... to ti nepřijde jako hype?

Reagovat
r.mrazik

ani ne...ja si ho pamatuju tenkrat...on byl naprosto skvely...opravdu zadny hype...

byla blbost,ze sel do silneho schalke no...ale fotbalovost a talent mel obrovsky...

ta kariera je nakonec takove mirne zklamani...tedy pro me

Reagovat
db18

Za to ale můžou zranění a ne fakt, že si vybral moc silný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, BL/PL/PD/SA je pro nase cutalisty dost velkej skok, proto by bylo idealni, kdyby udelali mezikrok, sli do Holandska/Belgie a tam se rychle ukaze, jestli je to jejich strop nebo maji na to jit do TOP ligy, rozhodne od tama pak vede primejsi cesta nez z Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ještě Švýcarsko

Reagovat
smazaný uživatel

nechtel sem ho psat, bo spodek tam asi nebude kvalitnejsi nez u nas, ale Basel, FCZ, Grasshoppers, YBB sou dobry mancafty

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně rozhodně ocaď, jakož i z Holandska (Bony, Depay atd.) vede cesta do top týmů a top lig - což podle mě z Turecka neni. Když jde k Turkovi na dva roky ošlehanej internacionál ve dvaatřiceti vydělat si a zažít pořádnou atmošku, tak to chápu. Když tam jde dvacetiletej kluk, připadá mi smutný

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
db18

No, u Belgie teda nevím... myslím, že se u nás dost přeceňuje...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Precenuje? Kdyz se nebudem bavit o kvalite, tak ten prestup dava smysl uz i proto, ze nasi hraci maji docela problem s aklimatizaci, ucenim se cizich jazyku, vetsim zaprahu na trenincich a tak, tohle je zoceli a pripravi na vyssi mety

Reagovat
F.Torres

jediný dobrý na Belgii je to, že ti hráči budou v jiném prostředí a zvyknou si na zahraničí a odpoutají se "od máminy sukně" a třeba se naučí i jazyk a pochopí, že je třeba makat nejen na hřišti a přestanou třeba chlastat

Reagovat
db18

a při tom si víc vydělají...

Reagovat
r.mrazik

no...a nebo pavelka patri mezi ty tisice hracu,co maji proste max na turecko...a zadny mezikrok mu nepomuze a ani neni realny,protoze ho z tech tymu nikdo nechce a nebo tolik penez neda

Reagovat
smazaný uživatel

to my tezko muzem vedet, jestli ma i jiny nabidky, ja tady vychazim z toho, ze ti hraci sou ze svy podstaty dost blby a nechaj rozhodovat svy agenty, kterym jde hlavne o co nejvetsi momentalni zisk a kariera toho hrace jim je u prdele, vezmi si Necida co mel udajne za nabidky a stejne si vybral Bursu, kde sice hraje, ale porad dost pochybuju o tom, ze ho tohle angazma nekam posune vys

Reagovat
r.mrazik

na jednu stranu souhlas...

na druhou stranu ale nechapu videni,ze kazdy hrac by mel hrat nekde v realu a nekam se porad posouvat

jsou tisice hracu,ktery maji urcity strop a jsou radi za zahranicni povedene angazma...

a treba Necid je za Bursu urcite rad,protoze tam hraje a strilil mu

ale jinak s agentama vetsinou souhlas...

jen proste osobne nevidim na pavelkovi a turecku neco spatneho...a nakonec vzdy zalezi na hraci jestli tam chce jit...pavelka neni otrok

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasny, to my fanousci chceme videt, ze delaji logicky karierni kroky, pritom ti borci takovy ambice treba vubec nemaj, ja to chapu, ale kdyz se podivas treba na toho Necida, kua, neni to skoda pro ceskyho fanouska, ze je v Burse, kdyz pred x lety se prosadil v CSKA? Jasny, ty jeho zraneni, ale ted je zdravej a neni jeste tak strarej, aby se nemoh pokusit restartovat karieru, ale ocividne mu staci to, kde je

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna necid asi na neco lepsiho mit bude nez na Bursu...ale prave tohle mi prijde jako slusny restart kariery...hraje,goly dava...

nejspis casem prestoupi vys

Reagovat
smazaný uživatel

rad ti dam v budoucnu za pravdu, ale nevybavuju si zadnyho netureckyho hrace, kterej by ze Süper Lig udelal prestup nekam do top ligy

Reagovat
r.mrazik

nedavno jsem cetl rozhovor s jeho agentem...a vys chtit budou jit...se uvidi,kdo bude mit zajem nakonec

Reagovat
patas92

Reagovat
db18

Francii/Nizozemsko...

Reagovat
r.mrazik

tak porad ho nekdo odtamtud musi chtit ne?a evidentne 2 mega euro za hrace z cech dat nechteji...nebo kolik bude stat...

Reagovat
db18

...taky hráč ale nemusí hned skočit po všem, co se naskytne, když mu euro slibuje další reklamu. Pokud ho Kasimpasa opravdu chce, tak by měli/mohli mít zájem i v létě.

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale nevis,jestli hrace nepotrebujou ted

v lete bude mraky jinych hracu a to zadarmo

na euro nemusi pavelka ani vubec jet...a kdyz pojede,tak si nemusi ani kopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Což je píčovina, že jo

Reagovat
r.mrazik

no,neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dřív se házela tráva, teď vidlema házíš X 70 kilových týpků. Dneska to zemědělství je pro kulturisty

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Kuca je nejlepsi drepar na svete vy mrdky!!!

Reagovat
Darren Fletcher

OT: Bero dnes 7 gólov v prvom zápase prípravy

Reagovat
Darren Fletcher

tak asi len šesť

Reagovat
smazaný uživatel

Co Duda?

Reagovat
Darren Fletcher

nic moc, hype utichol, snad zamaka. stale je cenny, ale uz to nie je 5 milionov a inter milano, aspon nie podla poslednych vykonov na jesen

Reagovat
stas87

Tak trebars ho v lete za 2,5 mega vykupi ten Köln.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euro nepojede, protože začne na jaře kazit pasy...

Reagovat
Rarášek

Takové OT: Nevíte kde je Dani Chigou?

Reagovat
stas87

Volny hrac je,posledny angazman by mala byt Dukla,respektive navrat z hostovacky v Brne.

Reagovat
Rarášek

takže je bez smlouvy, nekope nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

čekal bych naše hráče aspon v Klubech jako Sporting Lisabon

Braga

Malaga

Basel

Toulouse

Bordeaux

ale vono bohužel..a bude hůř!

Reagovat
smazaný uživatel

a neohánějte se suchým, chce tovíc hráčů v takovýhle klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, viděl si někdy českého hráče ve špičkovém portugalském týmu jako je Sporting, Benfica nebo Porto??!!! .. To je meta na, kterou dlouho naši hráči mít nebudou!

Reagovat
r.mrazik

horvath!!

Reagovat
r.mrazik

poborsky...

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi

Reagovat
r.mrazik

mezi tema hubenejma klukama byl srandovni

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, pest na oko, taky se tam moc dlouho neohral

Reagovat
smazaný uživatel

Luboš Vlk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

viz níž ty znalče.

Reagovat
stas87

Tak ono asi aj zalezi,akym smerom sa ten ktory klub konkretne ubera.Portugalske kluby tahaju hracov z juznej ameriky a v poslednom case z balkanu,svajciarske tiez maju radi balkancov,anderlecht africanov,frantici maju svojich dost..preco by prave tieto kluby mali brat tazko priemerneho hraca zo strednej europy,ked maju v kadri ci juniorkach +-rovnako kvalitneho hraca,navyse z vlastnych zdrojov?

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting a Malaga je dobra utopie

Reagovat
smazaný uživatel

vašich? Tak ono se jim z Itálie tolik nechce. Taky proč by ty lepší chodili do Toulouse...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tak jinak...v novodobé histori. Nemyslím eru, Poborsky, Nedved, Šmicer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si se měl lépe vyjádřit.A o tom to je, tehdy byl o naše hráče zájem, teď po nich neštěkne ani pes a naangažmá i v klubech druhého sledu jako Benfica atd můžou zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně hrač kterej se tam aspon 1 sezonu udržel a hral pravidelně za A-tým. To, že někdo tam přijde, zahraje 3 utkani pak zjisti, že na to nemá a odchazí fakt nepočítam

Reagovat
smazaný uživatel

ale takový Luboš Vlk tam zanechal velkou stopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to promin ja se narodil v roce 1990 ..takže pokud tam hral někdy v roce 1992 tak si to važně nepamatuju. A tím, že sem nahodil téma Češi a portugalska liga tak jsem měl namysli třeba cirku 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ses uz dost starej na to, abys mohl pochopit, jak se reaguje v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dočaroval....

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jak pišete-- Poborský - 1998-2000 Benfica, Horvath - 2000-2001 (20 zápasu), Vlk - 1992-1993....takže z novodobé doby nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Který český hráč kromě Baroše nebo Sivoka se v Turecku výrazněji prosadil, respektive se posunul na vyšší úroveň? Nevím, jestli si to ti kluci uvědomujou, ale tam prostě cesta nevede.. Pavelka pokud tam půjde, tak bude asi hodně jednoduchý člověk.

Reagovat
diskoschlampe

To jsou komenty

Reagovat
r.mrazik

Real Madrid se mu neozval...ale vzhledem k tomu zakazu je mozny,ze se jeste rozmysli a tu nabidku mu daji

Reagovat
smazaný uživatel

Radši třeba 2. BL než Turecko...

Reagovat
goodbay

Zápotočný tam snad vyhrál titul. V Burse nebo kde to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se tam prosazuje Necid, uvidíme jestli mu to vydrží.

Reagovat
Baronne

Čelůstka?

Reagovat
Kang & Kodos

Pavel Janega ‏@pjanega 5 hpřed 5 hodinami

V Italii se kdosi vydava za agenta K.Fataie, ze jedna o prestupu do Sampdorie. Sparta s nikym nejedna, jmeno toho agenta v klubu ani neznaji

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Jelínek

Reagovat
Posledni Kovboj

kennyho.agent@seznam.cz

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba ho akorát hackli Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Janegu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

OT: Jánoš nejspíš do Jablonce...

Reagovat
db18

Paráda, to by měl hrát v záloze.

Reagovat
PavlíčeQ

Zdroj? Střed zálohy máme docela pořešenej - Greguš, Hübschman, Trávník, Pospa, Rossi případně Ruslan. Jedině, že by někdo z nich byl na odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to napsaný na idnesu. Ale nevím jako Jánoš je pravej bek, tak k čemu vám tam bude? :o

Jablonec má na pravýho beka Romeru s Karavayevem

Reagovat
Rarášek

Jánoš je primárně DMko, na pravýho beka se ho snažili/snaží přeškolit

Reagovat
smazaný uživatel

neodejde pospa?

Reagovat
ondrasch77

Kdo ví?

Reagovat
smazaný uživatel

I tak by to nedávalo smysl. Odejde kreativní střeďák a přijde pravý obránce/defenzivní záložník

Reagovat
ondrasch77

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/257403/ucet-za-surala-14-milionu-korun-liberec-se-ale-bude-delit.html

Taky mi to přijde zbytečný, ale Míra včera naznačoval nějaký přestup od nás ven, jedná se prý o jednoho z "lépe" placených hráčů..., takže třeba náhrada za Jánka, ale i bez něj máme ten střed docela silnej. Vím, že se z něj snažili udělat pravýho beka, tak by u nás mohl hrát třeba pravý křídlo, těch moc nemáme...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čmovš co teď odehrál většinu přáteláku na stoperu v Mladé Boleslavi je ten Pavel Čmovš co hrál (hraje) za Bukurešť?? Jestli ano kde se tu vzal?

Reagovat
ondrasch77

Na podzim hrál v Indii...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Podle jména je mi ten hráč povědomej ale vubec si nevybavuju jestli vubec někdy hrál za někoho v čechách?

Reagovat
ondrasch77

Mám pocit, že je plzeňský odchovanec, ale v lize si podle mě nekopl. Hrál snad za Bredu, pak někde v Rumunsku a Indii. Každopádně v Holandsku hrál ligu pravidelně, tak na tom asi úplně blbě nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

nene, hral za NEC Nijmegen a co si pamatuju, tak celkem slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno to určitě není. Když i transfermarkt ho hodnotí asi na 800 000 eur. :)

Reagovat
db18

A Procházka 1 mil. €

Reagovat
smazaný uživatel

No. To je speciální případ slepých hodnotičů! :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Asi mu skončila smlouva a teď je na zkoušce v Boleslavi. :) Boleslav nemá stopery. Potřebuje je jako sůl! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příjde že Boleslav má hráču označených jako stopeři hodně ale nikdo z nich nemá tušení co na tom postu dělat Jinak ten Čmovš vypadá zajímavě a určitě nemůže být horší než to co Bolka na stopery má

Reagovat
smazaný uživatel

Označený je mít může, ale jestli na něm dokážou hrát ve třetím týmu ligy je druhá otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kasimpasa je daleko horší klub než Liberec, kdyby ten idiot aspoň počkal na nějakou lepší nabídku, ale jít do průměrného Tureckého klubu, to už mu fakt musí jít čistě jen o prachy..

Reagovat
goodbay

Letos snad poprvé v přestupovém okně nikdo nepřestoupí do západní Evropy.

Reagovat
ondrasch77

Neboj, určitě se dočkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, co myslí těma prachama, protože od nás do Skandinávie nechodili relevantní hráči nikdy (dvě výjimky Pospěch, Sionko v Kodani, která ale měla ty prachy jinde než Gambáč) a do Rakouska šli až na Maiera a Wagnera ti, co byli rádi za starty v repre.

Navíc když si srovnám to, co vím o platech u nás ve Spartě(Sport před derby) a třeba v Belgii, kde má RSCA rozpočet na platy 30 mega, další špička kolem 20, ti co postoupili v LM mají celkový rozpočet 42 mega, zatímco za Poláka a Zítky brali nejlepší lidi v lize 600 000 euro ročně, tak mi to přijde dost směšné. Nůžky se v platech rozevřely, u nás mají top kluby snad 15 let stejné rozpočty(300 SPA, 200 2 další), zatímco na západě to roste ale nůžky se dle Pasky zmenšují

Reagovat
Aldeano

Tak ta přestupová politika Sparty se ale opravdu výrazně změnila. Nemusí prodávat a hráči jsou pohodlní a nemají potřebu nikam odcházet (Vácha,Dočkal,Matějovský,Jiráček) a v podstatě už jdou do klubu "na důchod"...

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybych pochopil že mu jde jen o peníze tak by měl jít radši někam do Kazachstánu peníze by mě stejný a aspoň by si tam kopnul

Reagovat
willdonor

o pavelku se nebojim. ten se prosadi kdekoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže do teď se v Turecku českým hráčům zrovna moc nedaří A když se někdo chytí tak je to spíš defenzivní hráč a stejně se nechytí na dlouho Myslím že Turecko je liga která moc nevyhovuje hráčům z naší ligy i když Pavelka je asi nadstandart na naší ligu tak Turecko mi k němu herně moc nejde ale je to jen můj názor

Reagovat
Superme

Mrzelo by mě, pokud by šel zrovna Pavlas k Turkovi. Je to jeden z mála hráčů, co běhají v české lize a má na to, aby se prosadil v Bundeslize. Takže stále doufám, že zůstane do léta a na EURU si tu Bundesligu vykope

Reagovat
Aldeano

Proč tady každý píše, jak jde jen o peníze? To si tady všichni myslí, že o něj byl zájem v top ligách, ale protože dostane o něco více peněz, tak jde do Turecka? Krom toho i Turecká liga je pro něj snad posun

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím že Turecká liga je lepší než ČESKÁ aleten tým který o něj má zájem rozhodně nemá žádný podíl na tom že Turecká liga je lepší než česká... A je jasné že když pujde ven chce i něco vidělat jak asi viděl někteří češi jsou v tureckých klubech naprosto spokojení i když prakticky nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

vydělat*

Reagovat
smazaný uživatel

Mne z toho spis vyplyva, ze vetsina si mysli, ze mel pul roku este zustat v Koberci a prestoupit az po Euru. To prece neni takova blbost, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že Vrba stejně moc výběr nemá takže už kvuli tomu že dlouhodobě hraje vcelku slušně tak ho vezme i kdyby v Turecku nehrál a pokud se tam ukáže tak po euru muže jít o dům dál nebo o dům zpátky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Až po žních

Reagovat
Aldeano

Ale proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Co proč?

Reagovat
smazaný uživatel

bo se muze ukazat na Euru a prodat se na zapad, ale souhlas, tohle je 50:50 a klapnout to nemusi

Reagovat
Aldeano

A Euro by se tímhle přestupem pro Pavelku zrušilo? Naopak už bude hrát lepší ligu před Eurem. Takže je možnost, že bude hrát lépe i na samotném turnaji. A pro své případné letní zájemce, už bude více ozkoušený, než ze SL. Ale samozřejmě to taky může být naopak Ale nyní v repre není moc velká konkurence...

Reagovat
Kang & Kodos

To by nesměl přestoupit nikdy. Teď se hraje o poháry, v létě se hrajou poháry, a takhle furt dokola.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
exse

Pokud se ty peníze dobře využijou, tak je to přesně to, po čem jsem volal a co by nás mohlo hodně posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

po prodeji Suryho a Pavelky se posunete leda tak do stredu tabulky, ten hracskej trh je ted docela dost prebranej

Reagovat
exse

To je jediná věc, který se bojím. Ale tak Pavelka se nahradí z vlastních zdrojů uplně v klidu, to bude spíše posílení a Šurala zase v pohodě nahradí Vůch, pokud ho Trpiš ukočíruje. Teď jde o to posílit slabiny, čili pravej bek, což by je Ljulka ideál, stoper a křídlo, což by se za ty prachy dát mělo v pohodě.

Reagovat
FCSL

Náš problém je hlavně produktivita a to chci vidět, jak v tomhle Vůch v pohodě nahradí Šurala, kterej mohl hrát kdovíjak špatně, ale produktivní byl neskutečně. A i tak jsme v tomhle hodně výrazně zaostávali třeba za Bolkou. Bakoše opustí střelecká forma a jsem zvědavej, kdo bude dávat pravidelně goly. Šural byl v tomhle nepostradatelnej. Čistě herně ho Vůch může nahradit ale v tý produktivitě těžko. Na Dukle měl 3 tutovky a nic nedal. A s posilama to taky nevidim moc nadějně, když už všechno co za něco v lize stálo vykoupila Slávka.

Reagovat
exse

Jenže jak šla na konci podzimu naše hra dolů a dolů, tak nám ani jejich produktivita nepomohla a mnohem raději se budu dívat na hezkej fotbal, kde zahodíme 5 gólovek a zremizujem, než na Šilhavovinu. Navíc věřím, že pokud půjde naše hra nahoru a budem vytvářet šance tak tu produktivitu na sebe vezme Bakoš, což je jediná jeho přednost.

Reagovat
Zofka

Přesně jsem to věděl. Prodloužení smlouvy bylo gentlemanskou dohodou mezi ním a klubem. Jasný signál: "Já prodloužím, ať v případě přestupu dostanete více a vy mi nebudete bránit." Toto byl totiž ukázkový případ, a když jsem to tu nedávno psal, tak mi myslím exse nevěřil. Jen jsou tanečky pro fandy, že to je překvapivá nabídka. dle mého se to tušilo, a proto se prodlužovalo, aby byl dražší. Každopádně, přijde mi, že má morální vlastnosti tak na výši, že má na to se stále zlepšovat a pravidelně hrát.

Reagovat
ondrasch77

Mám pocit, že to někde zmiňoval i Nezmar už někdy v půli prosince, že se může stát, že dostanou zajímavou nabídku na Pavelku...

Reagovat
goodbay

však to je dobře, kdyby bylo takových hráčů víc, tak jenom dobře pro český fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle by byl vrchol diletantství českých agentů...hráč, který se prokope z Liberce až do kvalifikace na euro a v zimě odejde do turecka. To snad sám Pavelka nedopustí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zbyněk Pospěch do Karviné..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Manik...

Toho už fotbal přestal bavit . Za rok, maximálně 2, je zpět jako podprůměrák a skončí v HK v 2. lize

Reagovat
r.mrazik

„Člověk si musí vždy vyhodnotit aktuální nabídky. Ta z Turecka se už nemusí opakovat. Nejsem takový extra talent, který si na podobnou nabídku sáhne každý půlrok. Musím to všechno zvážit. A to jak ze sportovního, tak i civilního života,“

aspon ze Pavelka je rozumnej...

Reagovat
diskoschlampe

A přitom tady lidi píšou, že když to přijme, tak je hloupej...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Jak ho nemám rádna hřišti, tak lidsky je to jeden z nejoblíbenějších fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať valí, každý oslabení rivala se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

jít s jeho potenciálem mezi muslimskou pakáž a ještě navíc i do druhotřídního klubu je hodně nešťastná volba....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele