Další články

Holzer přestupuje ze Sparty zpátky do Ostravy

Druhou letní posilou Ostravy je Daniel Holzer. Dvaadvacetiletý levý obránce či záložník se do Baníku vrací po dvouletém angažmá ve Spartě Praha, z níž v uplynulé sezoně hostoval ve Zlíně. Ostravský odchovanec podepsal s Baníkem víceletou smlouvu. Sparta i Ostrava o přestupu informovaly na svých webech.

Odehráli jsme nejlepší venkovní zápas, řekl obránce Zlína Holzer

Nejlepší výkon na soupeřově hřišti v podzimní části sezony podali podle obránce Daniela Holzera fotbalisté Zlína v utkání v Brně. Svěřencům trenéra Bohumila Páníka se podařilo při více než dvacetiminutovém oslabení po vyloučení stopera Ondřeje Bači srovnat skóre a vybojovat bod za remízu 1:1. Přitom ve druhém poločase hosté Zbrojovku výrazně přehrávali a dlouho ale nedokázal proměnit ani nejvyloženější šance.

Obránce Holzer litoval, že Zlín nezopakoval výkon z Evropské ligy

Zlínský obránce Daniel Holzer se jen těžko vzpamatovával z debaklu 1:5, který "Ševci" utrpěli na domácím trávníku v 11. kole první ligy od Mladé Boleslavi. Přitom o tři dny dříve svěřenci trenéra Bohumila Páníka odvedli vynikající výkon v Olomouci v duelu Evropské ligy, v níž remizovali s Kodaní 1:1.

Holzer to při návratu do Ostravy schytal od fanoušků kvůli Spartě

Přišli o dvougólový náskok, navíc si musel vyslechnout své. Zlínský Daniel Holzer se po odchodu z Baníku poprvé v dresu soupeře představil na ostravské půdě a od domácích fanoušků to schytal. Jeho loňský útěk do Sparty mu příznivci Slezanů ještě nezapomněli a během utkání mu ho několikrát připomenuli nevybíravým skandováním.

Holzer odešel ze Sparty hostovat do Zlína

Mládežnický reprezentant Daniel Holzer odchází ze Sparty na roční hostování do Zlína. Pro Ševce, které čeká skupina Evropské ligy, je už sedmou posilou. Jednadvacetiletý levý záložník či bek by měl nastoupit již v sobotním přípravném zápase proti Dunajské Strede.

Záložník Holzer přestoupil z druholigové Ostravy do Sparty

Kapitán druholigové Ostravy Daniel Holzer podle očekávání přestoupil z Baníku do Sparty. Dvacetiletý fotbalista podepsal s pražským celkem smlouvu na čtyři roky. Letenský klub, který uplatnil výstupní klauzuli v hráčově smlouvě, o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Ostravský kapitán Holzer by měl přestoupit do Sparty

Fotbalisty Sparty pravděpodobně už brzy posílí záložník Daniel Holzer. Přestup dvacetiletého kapitána druholigové Ostravy na Letnou je na spadnutí. Pražský klub ho získá na výstupní klauzuli, která podle zákulisních informací obnáší deset milionů korun.

Holzer přiznal, že při černé sérii Baníku zapomněl vítězný pokřik

Po necelých pěti měsících se kabinou ostravských fotbalistů znovu rozléhal vítězný pokřik. Baník po osmi porážkách v řadě zaskočil šestý Zlín a výhrou 3:0 trochu vylepšil zoufalé postavení na chvostu prvoligové tabulky. I přesto na záchranu stále Ostravané ztrácejí deset bodů.

Holzer skolil Hradec svými prvními ligovými trefami

Dvěma prvními ligovými trefami Daniela Holzera dnes fotbalisté Ostravy ve 13. kole první ligy porazili Hradec Králové 2:1. Devatenáctiletý mládežnický reprezentant se blýskl před přestávkou dvěma parádními střelami levačkou, po kterých se hostující gólman Tomáš Koubek jen smutně otočil.

Mladí reprezentanti Holzer a Matěj mají v Baníku nové smlouvy

Ostrava si pojistila mládežnického reprezentanta Daniela Holzera. Devatenáctiletý odchovanec Baníku a člen národního celku do 20 let prodloužil kontrakt s klubem o tři roky. Stejně dlouhou smlouvu podepsal i o rok mladší Jan Matěj, který se však na ligový trávník dosud nedostal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele