Odehráli jsme nejlepší venkovní zápas, řekl obránce Zlína Holzer

03.12.2017, 11:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
remeslnik

Doufám, že si toho všiml i Bohuš (Páník) a postaví stejnou jedenáctku i proti moskvanům. To, co hráli ševci včera, bylo jejich opravdu dobré představení. Někteří brněnští fandové tady pak psali, že se jejich hráči po vyloučení Bači zbytečně stáhli a nehráli, co měli. Jenže podle mne to bylo hlavně tím, že k tomu byli donuceni. Naši je fakt přehrávali i v deseti.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tohle nechápu, včera jsem na zápase byl a výkon Zlína bych označil za antonymum moderního fotbalu. Bourání hry soupeře a bezhlavé nakopávání dlouhých balónů na brejkové hráče. Ano, docela to fungovalo a Zlín mohl a možná spíš i měl vyhrát, ale byl to výkon z hlediska diváka takříkajíc na blití. Já naopak po včerejšku chápu hlasy, které volají po odvolání Pánika, protože s Zlín aktuálně nemá vůbec špatný kádr a hrát s takovým týmem nakopávanou je vysloveně hulvátství.

Reagovat
Enter

Já bych byl s těmi superlativy opatrnější. Kvalitní byl pouze druhý poločas, první byl dost slabý, přitom Brno celý zápas nehrálo bůhvíjak - nejspíš nejslabší tým, se kterým jsme na podzim hráli. Někdy by nebylo špatné ustoupit od té aktivní hry s vysoko postavenou obranou a zkusit to venku sehrát i na 0:0 a věřit v gól z brejku, tak jako vloni na podzim. Pokud nepočítám pohárový zápas v Písku, tak jsme už 15 (!) zápasů v řadě neudrželi čisté konto. Navíc dostáváme góly jako přes kopírák, v Olomouci nám jdou v 9. minutě dva chlapi úplně sami na bránu, Tiraspol poprvé zaútočí v 10. minutě - jak jinak, než do otevřené obrany a dá snadný gól, včera zase soupeři nabídnutá snadná branka po rychlém brejku. Při té nemohoucnosti v koncovce se divím té míře aktivity.

Reagovat
remeslnik

Enter - Dobře, přiznávám, viděl jsem pouze druhý poločas, ale hlavně tak od 60té minuty jsme byli daleko lepší. Viděl jsem letos vč. pohárů asi patnáct zápasů Fastavu a mně se ta včerejší hra fakt líbíla nejvíc. Ale je to můj názor.

pro Paulinha - to odkopávání a nakopávání mně právě taky dost štvalo. S tím s tebou souhlasím i jako fanda i jako nestranný divák. Hrávali to tak většinu zápasů, ale právě včera v té druhé půli začali hrát fotbal. Myslel jsem si, že to odkopávání a nakopávání je styl hry, kterou jim naordinoval Bohuš, což jsem mu měl dost za zlé, ale asi to tak nebylo. Má tam tolik kreativních hráčů - Bartolomeu, Ekpai, Holzer, Vuki, Štípek, to by se přece dalo hrát jinak, než jak dřevorubec Janíček a pod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele