Češi v zahraničí: Dva góly Ondráška a Zlámalovy zákroky

Zdeněk Ondrášek je v Polsku ve formě. Útočník Wisly Krakow vstřelil dvě branky na hřišti Lechu Poznaň. Ve Skotsku se zase zaskvěl brankář Zdeněk Zlámal, který přispěl několika velmi povedenými zákroky k postupu Hearts v ligovém poháru. A jak si vedli další Češi v zahraničí o prodlouženém víkendu?

Češi v zahraničí: Skórovali útočníci v Polsku i "Ital" Jankto

Jakub Jankto rozhodl utkání Sampdorie Janov v italském poháru jedinou brankou. Střelecky se prosadili i útočníci Zdeněk Ondrášek a Michal Papadopulos v polské lize a že to byly krásné branky. Velký duel chytal brankář Zdeněk Zlámal ve Skotsku, stejně jako Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly.

Češi v zahraničí: Zazářil Vaněk, Kadeřábek dal gól Chievu, Kozák už pálí za Livorno

Ondřej Vaněk stihl za dvacet minut v dresu Ufy dva góly. Na Slovensku skóroval bývalý obránce Baníku Ostrava Filip Kaša. V přípravě se střelecky prosadil Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Tomáš Koubek si zachytal proti Dortmundu. Češi v italských klubech si vyzkoušeli penaltové rozstřely. Libor Kozák pomohl Livornu k postupu v poháru, naopak Martinu Graiciarovi se vstup do angažmá ve Fiorentině tolik nepovedl.

Češi v zahraničí: V Polsku se trefili Mareš a Ondrášek. Skóroval i Jankto

Českým útočníkům se dařilo v Polsku a Maďarsku. Prosadili se Zdeněk Ondrášek a krásně také Jakub Mareš. Oba zajistili svým týmům vítězství. Michael Rabušic z maďarského klubu Haladás Szombathelyi také gólově přispěl k bodovému zisku svého týmu. V přípravném utkání za Sampdorii se trefil i záložník Jakub Jankto. Podívejte se na jeho zásah.

Češi v zahraničí: Hloušek začal sezónu gólem, Dočkal potkal Zlatana

Adam Hloušek se v prvním kole polské ligy prosadil v dresu Legie Varšava, ovšem na výhru to nestačilo. Podobně dopadl i Bořek Dočkal, který si upevnil pozici nejlepšího nahrávače Philadelphie asistencí v zápase proti Los Angeles. Ovšem hvězdného Zlatana se ani jemu skolit nepovedlo. A jak si vedli další Češi na zahraničních štacích?

Liberec posílí dva hráči ze druhé ligy. Končí Bosančič a Bartl

Liberec by měli posílit dva hráči z druhé ligy. Do přípravy Slovanu se zapojí konžský útočník Elvis Mashike Sukisa z Českých Budějovic a ofenzivní záložník Aleš Nešický z Táborska. Jejich přestup do severočeského klubu se nyní administrativně dotahuje.

Bartl vypadl v předkole s Boleslaví, přesto o skupinu EL nepřišel

V červenci ani jeho gól nepomohl Mladé Boleslavi k postupu z 2. předkola přes norský Strömsgodset, přesto si nakonec krajní obránce či záložník Daniel Bartl může užívat atmosféru základní skupiny Evropské ligy...

Liberec získal z Boleslavi Bartla, opačným směrem míři Fleišman

Daniel Bartl přestoupil z Mladé Boleslavi do Liberce. Krajní obránce či záložník podepsal se Slovanem smlouvu na tři roky. Opačným směrem zamířil bývalý liberecký kapitán Jiří Fleišman, který se se středočeským klubem dohodl na smlouvě na dva a půl roku.

Boleslav odjede na soustředění s posilami Fouskem a Bartlem

Mladoboleslavští v sobotu vyrazí na herní soustředění do Turecka i s dvěma posilami z druhé ligy. Na půlroční hostování s opcí přichází devatenáctiletý záložník Adam Fousek z Pardubic, který uspěl na testech. Boleslav se rovněž domluvila s Viktorií Žižkov na přestupu pravého beka Daniela Bartla, který podepsal smlouvu do léta 2016.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele