Další články

Lenglet bude z Barcelony hostovat v Tottenhamu

Tottenham posílil Clément Lenglet. Sedmadvacetiletý střední obránce do londýnského klubu zamířil na roční hostování bez opce z Barcelony.

Barceloně bude kvůli koronaviru chybět čtveřice obránců

Trenér Barcelony Xavi se bude muset v následujících dnech obejít bez kvarteta Alejandro Baldé, Jordi Alba, Dani Alves a Clément Lenglet. Všichni tři defenzivní hráči měli pozitivní test na koronavirus. Katalánský klub to uvedl na svém webu.

Barcelona si pojistila Piquého či Ter Stegena

Barcelona si pojistila na další roky klíčové hráče Gerarda Piquého či brankáře Marca-Andrého ter Stegena. Oba mají v nové smlouvě výstupní klauzuli 500 milionů eur (13,5 miliardy korun).

Je to nebezpečný soupeř, řekl o Slavii stoper Barcelony Lenglet

Stoper Barcelony Clément Lenglet považuje středeční utkání se Slavií v Lize mistrů za důležité pro další vývoj základní skupiny. Katalánský celek chce získat tři body, aby si před odvetnými zápasy proti Borussii Dortmund a Interu Milán vytvořil rezervu. Lenglet ocenil slávistickou ofenzivu a běhavost.

Sevilla nechce platit podíl z přestupu Lengleta. Spor s Nancy možná půjde k arbitráži

Je to už více než rok, co francouzský obránce Clement Lenglet přestoupil ze Sevilly do Barcelony. Stále však nejsou dořešeny některé finanční záležitosti. Francouzské Nancy by mělo dostat podíl z přestupu. Seville se ale platit nechce, a tak spor možná bude muset rozseknout až arbitráž.

Barcelona dotáhla do konce přestup obránce Lengleta

Osmnáct měsíců strávil v dresu Sevilly Clément Lenglet. Francouzskému obránci se angažmá v Andalusii povedlo a odměnou mu je přestup za lepším, jeho přestup dnes potvrdila mistrovská Barcelona...

Barcelona už jedná o příchodu Lengleta

Francouzský obránce Clement Lenglet má zase o něco blíže do Barcelony. Členové vedení katalánského klubu už se sešli s agentem stopera Sevilly a sám fotbalista by se přestupu nebránil.

Sevilla poslala Kolodziejczaka do Gladbachu, mění ho za Lengleta

Španělská Sevilla vymění jednoho francouzského stopera za druhého. Timothée Kolodziejczak si dnes definitivně plácl s Borusií Mönchengladbach, které se upsal do roku 2021, zatímco jeho místo na soupisce zaujme Clément Lenglet z Nancy-Lorraine, které už obránci udělilo svolení k přestupu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele