Chci ho v Aston Ville udržet, vzkazuje Emery zájemcům o Lengleta

22.12.2023, 11:56
Aktuality

Dny plné nejistoty a spekulací za sebou i před sebou má Clément Lenglet. Francouzský obránce se neprosadil do sestavy Aston Villy a nabízí se tak další stěhování, to minimálně pro tuto chvíli zavrhl manažer anglického klubu Unai Emery.

28letý fotbalista v Birminghamu hostuje z Barcelony a nastupuje výhradně k zápasům Konferenční ligy (5). Na první start v Premier League čeká a dočkat by se měl dnes večer, Aston Villa hostí Sheffield United, může se posunout do čela tabulky a španělský kouč s Lengletem počítá do základní sestavy.

"Chci Lengleta v Aston Ville udržet i pro druhou polovinu sezony," prohlásil Emery.

"V pátek bude hrát a těším se, až ho uvidím na trávníku. Potřebujeme hráče se zkušenostmi, kteří nám pomohou s výzvami, jež nás na jaře čekají," dodal.

Stránky nejenom britských médií poslední dobou plní spekulace o budoucnosti Lengleta a podle některých informací s ním Villans přestali počítat. Sám obránce se o budoucnost případně obávat nemusí, jeho situaci údajně sledují Bayern Mnichov, Neapol a AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
freeSanchinho

Kaoru kotník berle paráda

Reagovat
Chytrej Jenda

Dost mě překvapili ty zvěsti o jeho zimním odchodu. Unai si hodně zakládá na levonohým stoperu s kvalitní rozehrávkou. A při výpadku Mingse (kterej sice občas nepřihraje na dva metry, ale dlouhý pásy má parádní) je to jediná náhrada za Torrese a v EKL vypadal dobře a tu Pauovu pocizici dokázal solidně nahradit. Dnes má ideální možnost ukázat, že na tu pozici backupu má.

Reagovat
Bandita_Harry

Mali by rozšíriť káder, príde mi že tam chýba pár hráčov na pomedzí základ/lavička

Reagovat
Spikous

Hlavne chýba pravý obranca a kvalitnejší útočník ktorý by mohol naskakovať z lavičky a mal by dostatočnú kvalitu ak by sa zranil Watkins. Čo sa týka pravého obrancu tak je tam Cash a Konsa pre ktorého to nieje ideálna pozícia

Reagovat
Bandita_Harry

Mali by rozšíriť káder, príde mi že tam chýba pár hráčov na pomedzí základ/lavička

Reagovat
Kluivert9

Tak si ho kup

Reagovat
celeb

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten by chtěl pořád všechny držet. By si taky Ebening moh uvědomit, že netrénuje City nebo Real

Reagovat
VTID94

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co je zas tohle

Reagovat
SunFells

Fluminense sundalo Rodriho

Reagovat
SunFells

A další zápas Everton venku, cítím další ztrátu.

Reagovat
Gunner14

Damn něco vážného nebo?

Reagovat
SunFells

To ne, podle mě akorát ten Everton by nemusel stihnout. Teď jsem ho viděl i při oslavách skákat jak pominutého

Reagovat
LaVolpe

Timber šel taky hrát druhý poločas...

Reagovat
SunFells

Jo no, ACL je zvláštní. Ale snad to tak nebude, ať si vynechá akorát 6-8 zápasů v sezóně jako normální člověk a to bude stačit

Reagovat
LaVolpe

Cmon, more info...

Reagovat
LaVolpe

Tak prý koleno, to by mohlo být vážné.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele