Další články

Dinamo Moskva koupilo z Anži i Sambu, Ionova a Gabulova

Dinamo Moskva koupilo další tři hráče z šetřící Machačkaly. Jsou jimi brankář Vladimir Gabulov, záložník Aleksey Ionov a obránce Christopher Samba, kteří stáli dvaadvacet milionů eur. Za všechny letní posily už Dinamo poslalo do Anži trojnásobnou částku.

Konžský obránce Samba se po sestupu s QPR vrací do Machačkaly

Konžský obránce Christopher Samba se po půl roce vrací z Queens Park Rangers do Machačkaly. Anglický klub za devětadvacetiletého hráče podle serveru Sky Sports dostane 12 milionů liber (přes 363 milionů korun), o půl milionu méně, než kolik za Sambu letos v lednu zaplatil.

Na posilách neproděláme, je si jistý Redknapp

Queen's Park Rangers během zimy mohutně posiloval, aby vylepšil své vyhlídky na záchranu v Premier League. Nejvíc stáli Loic Rémy a Christopher Samba, manažer Harry Redknapp je ale přesvědčen, že londýnský klub na nich nemůže prodělat, i kdyby nakonec sestoupil.

Samba končí působení v Anži, přestoupil do QPR

Obránce Christopher Samba se vrací do Anglie, po Blackburnu si nyní zahraje za QPR, londýnský klub to dnes odpoledne potvrdil na svých internetových stránkách. Ruská Machačkala by podle anglických médií měla dostat odstupné dvanáct a půl milionu liber...

Fanoušek Lokomotivu hodil na Sambu banán

Konžský fotbalista Chris Samba z týmu Anži Machačkala se stal po nedělním utkání na hřišti Lokomotivu Moskva podle svých slov obětí rasistického chování. Po bývalém hráči Blackburnu hodil jeden z domácích příznivců banán - sedmadvacetiletý obránce zareagoval tím, že ho do hlediště vrátil.

Christopher Samba přestoupil z Blackburnu do Machačkaly

Anži Machačkala získává další zvučnou posilu, tentokrát se však nejedná o žádnou ofenzivní hvězdu, nýbrž o konžského obránce Christophera Sambu. Sedmadvacetiletý stoper přichází z Blackburnu za nezveřejněnou částku, která by se podle anglických médií má pohybovat kolem dvanácti milionů...

Samba chce opustit Blackburn. Podal žádost o přestup

Ačkoliv Christopher Samba neskrýval touhu po odchodu z Blackburnu, manažer Steve Kean přesto hlásil, že jeho svěřenec není na prodej. A tak urostlý stoper zareagoval po svém a vedení klubu předal žádost o přestup. Je tedy možné, že ještě v lednu Rovers opustí...

Sambovi je Blackburn malý, chce přestoupit

Na odchodu byl už létě, nakonec ovšem Blackburn služby svého kapitána zajistil i na probíhající sezonu. V lednu už se jim zřejmě podobný počin nepodaří. Kapitán Rovers Christopher Samba necítí ve svém klubu motivaci a přál by si posunout se v kariéře o krok kupředu.

Za Sambu jsme neobdrželi žádnou nabídku, prozradil Kean

Stoper Christopher Samba zřejmě odehraje i další sezónu v Blackburnu. Podle médií mělo mít zájem o jeho služby hned několik klubů, vedení Rovers ale nakonec neobdrželo ani jednu konkrétní nabídku.

Blackburn chce Sambu udržet, stejně tak Arsenal Fábregase

Christopher Samba by měl i následující sezónu odehrát za Blackburn, přestože se o něj zajímá Arsenal a sám konžský obránce touží nastupovat za Kanonýry. Ti zase hodlají udržet svojí hvězdu Cesca Fábregase, kvůli němuž již vedení londýnského celku kontaktovala Barcelona...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele