Další články

Nkunku byl s kolenem na operaci, sezonu začne s několikaměsíčním zpožděním

Jenom z tribuny bude úvod nové sezony sledovat Christopher Nkunku. Francouzský útočník se v létě stěhoval z RB Lipsko do Chelsea a čáru přes rozpočet mu udělal zraněný meniskus.

Nkunku odchází z Lipska, jeho přestup oficiálně potvrdila Chelsea

Chelsea pokračuje v obměně kádru a dnes oficiálně potvrdila příchod jedné očekávané posily do útoku. Z Lipska na Stamford Bridge dorazí Christopher Nkunku.

Je nespravedlivě napadán, zastal se Nkunku spoluhráče Camavingy

Francouzský útočník Christopher Nkunku se zastal reprezentačního spoluhráče Eduarda Camavingy, který se kvůli němu stal terčem rasistických a urážlivých komentářů na sociálních sítích. Nkunku na úterním tréninku obhájců titulu utrpěl při souboji s Camavingou zranění kolena, které ho připravilo o start na mistrovství světa v Kataru.

Nkunku si den před odletem poranil koleno a na MS nebude

Francie odletí v úterý do Kataru obhajovat titul mistrů světa bez záložníka Christophera Nkunkua. Hráč bundesligového Lipska si na úterním večerním tréninku poranil levé koleno.

Hráčem sezony v Německu je Nkunku, Schick se dělí o 12. místo

Fotbalistou sezony v Německu je poprvé francouzský útočník Christopher Nkunku z Lipska. Bundesligového krále střelců a vítěze předchozích dvou ročníků ankety Roberta Lewandowského z Bayernu porazil o pouhých šest hlasů. Český kanonýr Patrik Schick se dělí o dvanácté místo, opora Leverkusenu dostala od novinářů v anketě časopisu Kicker deset hlasů.

Nkunku ukončil spekulace, v Lipsku podepsal nový kontrakt

Christopher Nkunku loni zažil životní sezonu a nyní minimálně na několik měsíců ukončil spekulace o možném odchodu z RB Lipsko. Ofenzivní fotbalista a francouzský reprezentant podepsal novou smlouvu, kontrakt platný do června 2024 prodloužil o další dva roky...

Nkunku za nás bude hrát také v příští sezoně, zní z Lipska

Christopher Nkunku zažívá v Lipsku vynikající sezonu a jeho jméno je už od podzimu spojováno s odchodem. O francouzského záložníka je zájem především v anglické Premier League, své si ke všemu už nyní řekl německý celek, konkrétně jeho generální ředitel Oliver Mintzlaff...

Nkunku zkusí štěstí v Německu, z PSG přestoupil do Lipska

V kádru Paris Saint-Germain je velká konkurence a s tou už nebude bojovat Christopher Nkunku. Mladý francouzský záložník se rozhodl pro odchod a nově bude hrát německou nejvyšší soutěž, v nadcházejících pěti sezonách by měl oblékat dres RB Lipsko...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele