Další články

Slavia povolala zpět z Liberce Van Burena s Talovjerovem, vrací se i Tiéhi

Do kádru Slavie se po půlročním hostování v Liberci vracejí nizozemský útočník Mick van Buren a ukrajinský obránce Maksym Talovjerov. Pražané využili možnost stáhnout si oba hráče po konci podzimní části sezony. Druhý tým tabulky naopak nevyužil opci na přestup záložníka z Pobřeží slonoviny Christa Tiéhiho, jenž zamířil zpět do Slovanu.

Slavia dotáhla příchod záložníka Tiéhiho na hostování z Liberce

Slavia Praha dotáhla příchod záložníka Christa Tiéhiho. Čtyřiadvacetiletý hráč z Pobřeží slonoviny, jenž je rodákem z Francie, bude v týmu českého vicemistra hostovat z Liberce a součástí dohody je i opce na přestup. Na předsezonní tiskové konferenci o tom informoval předseda představenstva červenobílých Jaroslav Tvrdík.

Slavia se zajímá o libereckého Tiéhiho či švédského stopera Hiena

Slavii by mohl posílit liberecký záložník Christ Tiéhi. Asistent trenéra Pražanů Jaroslav Köstl potvrdil, že se Pražané o čtyřiadvacetiletého středopolaře Pobřeží slonoviny, který je rodákem z Francie, zajímají. Úřadující ligový vicemistr usiluje také o švédského obránce Isaka Hiena a z Českých Budějovic se rozhodl zpětně odkoupit záložníka Matěje Valentu.

Liberec má další posilu, z Opavy přišel záložník Tiéhi

Liberec získal v krátké době už třetí posilu. Do posledního týmu prvoligové tabulky zamířil záložník Christ Tiéhi, který přestoupil z druholigové Opavy. Se Slovanem podepsal tříletou smlouvu. Liberečtí o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele