Další články

Palmer s Fodenem v záři reflektorů: 31. kolo Premier League v kostce

Další kapitolu do svých snových letošních příběhů napsali Cole Palmer a Phil Foden. Kamarádi z mládežnické akademie Manchesteru City prožívají životní sezonu a v 31. kole zazářili hattrickem.

Povstání na Old Trafford a 77 doteků ve vápně: 19. kolo Premier League v kostce

Že by se v Manchesteru blýskalo na lepší časy? Po obratu ve šlágru s Aston Villou (3:2), který připomněl památná utkání pod vedením Sira Alexe Fergusona, si to příznivci United před koncem roku bezesporu přejí. Zcela opačné emoce naopak kousali fanoušci Arsenalu, jenž padl s West Hamem 0:2 navzdory trvalému, ale platonickému tlaku s rekordním počtem doteků s míčem v pokutovém území soupeře.

Solanke v laufu a Ødegaardova ruka: 18. kolo Premier League v kostce

Ani Erling Haaland, ani Mohamed Salah. Nejlepším střelcem anglické ligy v prosinci je suverénně Dominic Solanke. Rodák z Readingu si hýčká životní formu, která vygradovala hattrickem v Nottinghamu, kde řídil vítězství Bournemouthu 3:2. V očekávaném šlágru se druhý Liverpool rozešel smírně s vedoucím Arsenalem 1:1. I proto, že rozhodčí Chris Kavanagh ve spolupráci s VARem nenařídil penaltu po ruce Martina Ødegaarda.

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Nottingham přišel do konce sezony o zraněného útočníka Wooda

Nottinghamu ve zbytku sezony nepomůže zraněný útočník Chris Wood. Nováček anglické ligy to uvedl na webu. Jednatřicetiletého novozélandského reprezentanta trápily v březnu problémy se stehnem a ze srazu národního týmu se vrátil s blíže neupřesněným vážnějším zraněním.

Vydrovi ubyla konkurence, Wood přestoupil do Newcastlu

Český reprezentant Matěj Vydra přišel v Burnley o konkurenta v boji o základní sestavu. Nejlepší střelec týmu z posledních čtyř sezon Chris Wood odešel do Newcastlu, který aktivoval ve smlouvě třicetiletého útočníka výstupní klauzuli v odhadované hodnotě 20 až 25 milionů liber (více než půl miliardy korun).

Wood není žádné dřevo: 33. kolo Premier League v kostce

Bylo to zvláštní kolo. Kvůli finále ligového poháru se hrálo jenom osm utkání, a přestože se toho stalo hodně - a hodně důležitého - ten punc svátečnosti to stále postrádá. Je to mnou, nebo nám celá ta kauza se Superligou ukradla kousek lásky k fotbalu? A vážně Chris Wood nastřílel hattrick na hřišti Wolverhamptonu?

Burnley zkompletovalo rekordní přestup útočníka Wooda

Příchod šesté letní a historicky vůbec nejdražší posily oznámilo Burnley. Účastníka anglické Premier League posílil Chris Wood, novozélandský střelec přichází na přestup z Leedsu United a novému zaměstnavateli se upsal na čtyři roky, opačným směrem putuje patnáct milionů liber...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele