Další články

Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?

Zástupce kapitána může čas od času proměnit průměrné Fantasy kolo v perfektní. Přednášet by o tomto scénáři mohl nejlepší manažer uplynulého víkendu v minilize na našem webu Martin Šesták. Zraněného Kaora Mitomu totiž více než zdatně zastoupil Mohammed Kudus, díky kterému nechal fanoušek Liverpoolu 750 konkurentů za sebou a ovládl 13. kolo ziskem 78 bodů.

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo

Nastal čas prodat Erlinga Haalanda? To byla otázka, která po říjnové reprezentační pauze vrtala hlavou FPL manažerům. Více než 700 tisíc z nich se k riskantnímu kroku odhodlalo a nejlepší střelec Premier League je v manchesterském derby poprvé od té chvíle potrestal. Náročného losu se naopak neobával Michal Ďuriš, který Norovi "navlékl" kapitánskou pásku i na Old Trafford. Výsledek? Celkový zisk 97 bodů a triumf v konkurenci 751 stratégů v minilize našeho webu.

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Newcastle a Brighton v Evropě: 37. kolo Premier League v kostce

Dvacetileté čekání na účast v Lize mistrů je u konce. Fotbalisté Newcastlu si po bezbrankové remíze s Leicesterem definitivně zajistili vstupenku do milionářské soutěže a rozjásali beznadějně vyprodaný St. James‘ Park. V euforii se topí i v Brightonu, jenž po středeční dohrávce s Manchesterem City (1:1) stvrdil šesté místo, které znamená skupinovou fázi Evropské ligy.

Rekordman Kane a čarodějové v brance: 22. kolo Premier League v kostce

Tottenham má od nedělního podvečera nového nejlepšího kanonýra všech dob. Harry Kane vstřelil 267. gól v dresu Spurs a osamostatnil se od legendárního Jimmyho Greavese. Jubilejní trefou navíc rozhodl o vítězství nad Manchesterem City 1:0, čímž paradoxně pomohl i Arsenalu, který senzačně prohrál v Goodison Parku 0:1.

Představení účastníků MS 2022 - Kamerun

Žádný africký tým nemá na mistrovství světa bohatší historii než Kamerun; Nepřemožitelní Lvi se na největším fotbalovém svátku představí už poosmé. Přesto jim ale fanoušci, analytici i sázkaři letos shodně předvídají hladký konec už ve skupině. Podaří se svěřencům někdejšího skvělého obránce Rigoberta Songa překonat očekávání?

Manchester City a Liverpool v ringu: 32. kolo Premier League v kostce

Boxerský střet těžkých vah, jak šlágr anglické nejvyšší soutěže označil po zápase liverpoolský manažer Jürgen Klopp, skončil na Etihad Stadium remízou 2:2. Fanoušci se kochali technickými finesami v maximální rychlosti, osobními souboji v maximální intenzitě a v neposlední řadě krásnými brankami. V Manchesteru se zkrátka a dobře točila fotbalová reklama na jeden záběr, která bavila od začátku do konce.

Salahův fenomenální slalom zastínil vše: 7. kolo Premier League v kostce

V městě Beatles se v neděli opět rozezněl populární chorál oslavující egyptského "faraona". Mohamed Salah totiž v očekávaném šlágru 7. kola proti Manchesteru City zvedl ze sedadel příznivce jak na Anfieldu, tak u televizních obrazovek. Jeho dechberoucí gól, na který budou minimálně fanoušci Liverpoolu ještě dlouho vzpomínat, ale k vítězství nestačil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele