Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Představení účastníků Eura 2020 - Portugalsko

Role obhájců titulu. Výhoda nebo spíše prokletí? Výhoda asi těžko, speciálně v případě Portugalců, kteří se ke svému premiérovému triumfu slavně "proremizovali”, což se věru těžko napodobuje. Prokletí už možná ano; však v celé historii evropských šampionátů dosud obhájili jenom Španělé roku 2012 se svou dynastií. Ovšem nedá se o menší dynastii hovořit i zde?

ALL-STARS Premier League 2020/21

Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

Sny nejdou koupit, napsal k superlize Fernandes z Manchesteru United

Mezi kritiky nově vznikající superligy se přidal i záložník Bruno Fernandes z Manchesteru United. Anglický velkoklub je přitom jedním z dvanácti celků, které lukrativní uzavřenou soutěž založily.

V Anglii viděli rudě: 22. kolo Premier League v kostce

Čtyři červené karty v jediný den. Něco takového Premier League dlouho nepamatuje. Vybavuji si snad jen legendární Halloween v roce 2009, kdy se vyloučit nechalo dokonce 8 hráčů. Tentokrát temné stíny uvrhly prokletí na fotbalisty Arsenalu a Southamptonu, kteří kvůli svým nedisciplinovaným kolegům ztratily zápasy s Wolves, respektive Manchesterem United...

Samá Villa: Sestava 15. kola Premier League

Letí to jako blázen, kolo snad co dva dny. Kdo to má stíhat? I přes vánoční shon - který pokračuje i mezi svátky a přes Silvestra, je tu další díl All-Stars Premier League, teď s pořadovým číslem 15. I tentokrát je na text prostší, ale s přelomem letopočtu nastanou zase klidnější časy.

Zdemolovaní demolovali: Sestava 14. kola Premier League

Jako by to bylo včera, co Manchester United a Liverpool zažily historickou ostudu - a téměř v jeden den. Šestigólový debakl doma od Tottenhamu nebo ještě větší rychta od Aston Villy, na to nejen fanoušci postižených celků koukali s otevřenou pusou. Tenhle víkend se zahojili. Red Devils dali šestku Leedsu, Reds rozdrtili Crystal Palace, no a podle toho vypadá i sestava kola...

Sám doma a Tottenham: Sestava 11. kola Premier League

Dva zápasy, jeden gól a tři asistence. Kevin De Bruyne využil dva relativně snadné domácí zápasy proti Burnley a Fulhamu a vrátil se do výborné formy. Podruhé v řadě se díky tomu dostal i do All-Stars Premier League v naší pravidelné rubrice. Z řad Citizens je tam ale Kevin sám. "Do baráku" mu vlezla hned čtveřice hráčů Tottenhamu, jenž přehrál Arsenal v NLD.

Sampdoria požaduje podíl z Fernandesova přestupu do Manchesteru

Sampdoria se domáhá podílu za přestup svého bývalého fotbalisty Bruna Fernandese ze Sportingu Lisabon do Manchesteru United. Anglický klub za něj letos v lednu zaplatil 55 milionů eur (1,49 miliardy korun) a Sampdoria tvrdí, že má podle smlouvy nárok na desetinu této částky. Přestupem pětadvacetiletého portugalského záložníka se proto nyní zabývá mezinárodní federace FIFA, na kterou se italský klub obrátil.

Fotbal jako jazz i kopání do dveří. Kdo je tahoun United Bruno Fernandes?

United zase stoupají vzhůru - a v čele rudého vzestupu stojí Bruno Fernandes. Čerstvá posila ze Sportingu je produktivní a jeho fotbal baví. V pětadvaceti letech už má přitom za sebou leccos - brzký odchod do Itálie, rekordní gólovou sezonu i pár kontroverzních afér.

Manchester United oficiálně dokončil příchod Fernandese

Bruno Fernandes se stal hráčem Manchesteru United. Anglický velkoklub za nyní již bývalou oporu lisabonského Sportingu může i s bonusy zaplatit 80 milionů eur, načež obě strany podepsaly smlouvu do roku 2025 s opcí...

Manchester United se dohodl se Sportingem o Fernandesovi

Bruno Fernandes nakonec podle všeho přece jen přestoupí ze Sportingu Lisabon do Manchesteru United. Anglický klub vylepšil nabídku a zástupci portugalského klubu ji přijali. Celkem jim může přestup vynést až 80 milionů eur.

Bruno Fernandes stojí za mnohem víc, než nabízejí United, řekl kouč Sportingu

Hlavní trenér portugalského Sportingu Lisabon Silas je přesvědčen, že kapitán Bruno Fernandes má daleko vyšší hodnotu, než jakou za něj momentálně nabízí Manchester United. V médiích se spekuluje, že se obě strany blíží k dohodě, přičemž přestupová suma má být okolo 60 milionů eur.

Fernandes na chvíli utiší spekulace, se Sportingem uzavřel novou smlouvu

Bruno Fernandes ve svých 25 letech nespěchá na velký přestup a svá několik dní stará slova nyní podpořil i jedním činem. Produktivní záložník podepsal nový kontrakt s lisabonským Sportingem, smlouva je podobně jako ta předchozí platná do června 2023, její výstupní klauzule ovšem byla navýšena na sto milionů eur...

Fernandes spekulace neřeší, odchod ze Sportingu si vynucovat nebude

Klíčovou postavou lisabonského Sportingu je rovněž v letošní sezoně Bruno Fernandes. Portugalský záložník v létě i přes spoustu spekulací a jednání nakonec zůstal a odcházet by nemusel ani v nadcházejících měsících, sám totiž na velkém přestupu netrvá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele