Další články

Sportovní ředitel Interu: Vyjednávání s Bayernem bylo to nejtěžší, Lukaku už je minulostí

Sportovní stránku Interu má na starosti už od roku 2014. Letos dokonce obdržel cenu Spiga d'Oro, kterou uděluje město Cinisello Balsamo za přínos společnosti. Řeč je o jednom z klíčových mužů italských šampionů ze sezony 2020/21 Pieru Ausiliovi, který se ve středečním rozhovoru pro rádio Serie A otevřeně rozpovídal o starých i nedávných přestupových ságách.

Sága je u konce: Pavard přestoupil z Bayernu Mnichov do Interu Milán

Benjamin Pavard rok před koncem smlouvy odchází z Bayernu Mnichov do Interu Milán. Úřadující německý šampion za 27letého obránce vyinkasuje 30 milionů eur a další dva může obdržet na základě bonusů. Francouzský reprezentant se Nerazzurri upsal do roku 2028...

Pavard opouští Bayern, bude hrát za Inter Milán

Francouzský obránce Benjamin Pavard vymění dres Bayernu Mnichov za angažmá v Interu Milán. Podle německých a italských médií úřadující bundesligový šampion za sedmadvacetiletého fotbalistu obdrží 30 milionů eur (přes 724 milionů korun). Pavard nastupoval za Bayern od roku 2019 a smlouvu měl ještě na tuto sezonu.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Pavard prý dělal dusno v kabině

Novinář Romain Molina ve svém videu, zveřejněném v pondělí večer, tvrdil, že během minulého měsíce sužovalo Francii na mistrovství světa několik zákulisních problémů. A především nepříjemné pro okolí bylo chování obránce Benjamina Pavarda. To mělo mít vliv v některých případech na negativní atmosféru v kabině.

Pavard kvůli koronaviru bude chybět Bayernu proti Laziu

Obránce Benjamin Pavard je dalším fotbalistou Bayernu Mnichov, který se nakazil koronavirem. Francouzský mistr světa po pozitivním testu přijde minimálně o sobotní utkání německé ligy proti Eintrachtu Frankfurt a také úvodní osmifinále Ligy mistrů na hřišti Lazia o tři dny později.

Bayern se prý chystá na přestavbu. Utratí přes 200 milionů eur?

Příchod obránce Benjamina Pavarda ze Stuttgartu už je dotažen a potvrzen. Spolu s ním by ale v létě měly do Mnichova dorazit i další hvězdy. Podle německého deníku Bild se Bayern chystá utratit více než 200 milionů eur. Poslední informace hovoří o dalším obránci francouzským mistrů světa Lucasi Hernándezovi.

Bayern od léta posílí autor nejhezčího gólu MS Francouz Pavard

Bayern Mnichov od léta posílí francouzský obránce Benjamin Pavard. Dvaadvacetiletý úřadující mistr světa a autor nejhezčího gólu loňského šampionátu v Rusku zamíří do bavorské metropole ze Stuttgartu a v novém působišti podepsal pětiletou smlouvu. Bayern za něj zaplatí 35 milionů eur (897 milionů korun).

Smolař Pavard si natrhl stehenní sval a bude Stuttgartu chybět

Dvojnásobnou porci smůly si vybral v nedělním utkání německé ligy francouzský obránce Stuttgartu Benjamin Pavard. Dvaadvacetiletý mistr světa si dal vlastní gól a navíc si natrhl stehenní sval. Zranění ho vyřadí ze hry na několik týdnů.

Vše je otevřené, říká o své budoucnosti Pavard

Letošní světový šampionát přinesl triumf Francie a zlatou medaili si z Ruska odvezl i Benjamin Pavard. Mladý obránce patřil do základní sestavy trenéra Didiera Deschampse, od turnaje si ovšem příliš radosti neužil, jeho Stuttgartu se totiž nedaří a svůj podíl na tom má i Pavard...

S Bayernem jsem nic nepodepsal, odmítá spekulace tisku Pavard

Raketový posun ve své kariéře zaznamenal Benjamin Pavard. Francouzský obránce se ve svých dvaadvaceti letech usadil v základní sestavě Stuttgartu a v létě se s francouzskou reprezentací stal mistrem světa. Po turnaji v Rusku pak bylo jeho jméno spojováno s velkým přestupem, velký zájem měl Bayern Mnichov...

Mistrovství světa v kostce - shrnutí turnaje a All-stars

Pomalu ale jistě píšeme tečky za mistrovstvím světa i na Eurofotbalu. Zatímco hodnocení týmů je stále v plném proudu a ještě minimálně zítra budou ke všem mančaftům (převážně evropským) vycházet další články, seriál Mistrovství světa v kostce končí právě teď. Končí obsáhleji, než začal, proto doufáme, že si v něm každý čtenář najde to svoje.

Mistrovství světa v kostce - osmifinále

Je to vůbec možné? Vždyť mistrovství světa teprve před chvílí začalo, no a už máme za sebou šestapadesát zápasů! Na tu závěrečnou a nejočekávanější osmičku duelů jsme každopádně natěšeni dokonale. Dočkali jsme se nádherných zápasů, gólových přestřelek i napínavých zvratů. Ani ve čtvrtfinále přitom nebudou chybět příběhy a silné emoce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele