Pavard opouští Bayern, bude hrát za Inter Milán

30.08.2023, 12:58
Aktuality
Benjamin Pavard (© AFP)

Francouzský obránce Benjamin Pavard vymění dres Bayernu Mnichov za angažmá v Interu Milán. Podle německých a italských médií úřadující bundesligový šampion za sedmadvacetiletého fotbalistu obdrží 30 milionů eur (přes 724 milionů korun). Pavard nastupoval za Bayern od roku 2019 a smlouvu měl ještě na tuto sezonu.

Mistr světa z roku 2018 a stříbrný medailista z loňského šampionátu dnes v Miláně absolvuje lékařskou prohlídku, po které podepíše s Interem kontrakt. Pavard toužil po změně a po francouzské a německé lize chtěl vyzkoušet další soutěž. V minulosti hrál za Lille a Stuttgart. S Bayernem získal čtyři ligové tituly a vyhrál Ligu mistrů i mistrovství světa klubů.

Autor: ČTK

Komentáře (83)

Přidat komentář
Jardman

Ať se daří.

Reagovat
Hachim Mastour

Špičkový prestup. Je to stopér a na tom poste RCB sa mu bude dariť obzvlášť

Reagovat
Janek 7

stoper to není. Zahraje to taky, ale je to predevsim RB.

Reagovat
Hachim Mastour

je to stopér ktorý bol nútený hrať RB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rich

Moc s ním nepočítej, na stoperovi dělá chyby, zbytečně fauluje a když nemá jo den, dokáže zaviniti penaltu... A na pravém bekovi je marný dopředu, navíc, on tam nerad hraje... Takový Mazroui je o parník lepší...

Reagovat
vladino10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Agent z Melmacu

špičkový aj drahý na talianske pomery nie? 30 melkov, rok do konca zmluvy, krachujúce taliansko na toto má? stopér?

Reagovat
Hachim Mastour

Hej stopér

Reagovat
Beči

Není pro Inter moc mladej?

Reagovat
Nizzie

V podstatě junior pro ně.

Reagovat
Salfovic

Bude čumět, až bude muset na tréninku nosit branky.

Reagovat
krisa

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
esmuellert

Ho zase budou bolet záda

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Beči

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
db18

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bayern +

Reagovat
gunner123

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
Eichel

pri Dimarcovi ma ten vek vždy prekvapí

Reagovat
snuff24

No ten tomu dodává korunu ještě tou odbarvenou palicí vždycky když ho vidím zezadu tak v kombinaci s tím kolečkem vypada jak nějaký vysloužilí mnich.Měl by mít soudnost a oholit to

Reagovat
Beči

Reagovat
Mass

Reagovat
Beči

Tady někdo očividně nechápe humor, co?

Reagovat
Nuno čomes

Chápu, ale zrovna včera jsem viděl tuhle fotku..

Reagovat
Rich

Konečně je pryč, snad už žádný další zbytečný penalty a chyby v obraně, ač tedy Upamecano je další dřevák... Alespoň, že nešel zadarmo a Bayern neprodělal, 30 mega je za něj až moc... Jinak fanoušci Interu nečekejte zázraky na pozici pravého beka, v Bayernu na tomto postě nic moc nepředvedl...

Reagovat
danko10

Asi nečakajú. Inter na bekov nehrá.

Reagovat
Rich

Tak stihne třeba rekord 10 penalt vyrobit.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Gerd 13

Nebyl zas tak špatnej,vím že se na tom neshodnem.Rozhodně bych byl radši,kdyby místo něj odešel Upa.Pavard byl proti němu alespoň schopen zahrát jakž takž na kraji obrany i na stoperu.Ať se mu daří!

Reagovat
Ferragamo7

Tak o tom žiadna debata,ak by som to bral čisto z aspektu prínosu pre tím,tak Pavard za 4 roky ktoré hral za nás, nespravil toľko kiksov a nezavinil toľko gólov,ako Upamecano za vlaňajšiu sezónu.Áno, je pravda,že niekedy pôsobil dosť otrávene,ako keby ho to už prestalo baviť(podľa jeho vlastných slov boli za tým nejaké depresie,alebo psychické problémy) ale mal dosť svetlých momentov a v prevažnej miere som ho bral ako celkom spoľahlivého obrancu.No na druhej strane sa teším,že konečne bude viac hrávať(aspoň chcem tomu veriť) Mazraoui,jeho technika a ovládanie lopty je na obrancu nadštandardné a jeho prechod z obrany do útoku má slušný drajv.Ak ešte popracuje aj smerom dozadu pri bránení,tak Bayern bude mať ďaľšieho super hráča a na Pavarda sa rýchlo zabudne.V každom prípade mu želám,nech sa mu v Interi darí...

Reagovat
Rudnevs

Velmi podcenený hráč, myslím, že do Interu zapadne pekne. Bayern jeho odchod ešte bude ľutovať, zvlášť keď pod Tuchelom idú cestou predražených PL Angličanov a ďalším na rade bude Dier.

Reagovat
Salfovic

Naštěstí pro Bayern ho Hoenes s Rummeniggem drží nakrátko.

Reagovat
esmuellert

Si říkám, že tenkrát z Dortmundu odešel kvůli tomu, že si vedení nenechalo kecat do přestupů, tak snad se bude historie opakovat, ačkoliv si myslím, že trenér by měl mít při výběrů hráčů vetší práva, pokud se nejmenuje Thomas Tuchel.

Reagovat
Salfovic

Tak třeba před rokem si zase stěžoval, že měl v Chelsea přestupy na starosti prakticky jen on. No a dopadly katastrofálně.

Reagovat
Bayern +

A ďalšie našťastie, Diera zo Spurs vyprevádzajú ako nechceného, ten predražený nebude.

Reagovat
vladino10

Reagovat
mistr129

vždyť zatím mají v kádru jednoho Angličana a ten je všechno jen ne předražený

Reagovat
Sigma Olomouc

Všichni hráči jsou předražení. 3 miliardy za člověka?! I ty mzdy

Reagovat
Rudnevs

V priebehu lets sa už hovorilo o Kaneovi, Riceovi, Walkerovi, Kepovi a Dierovi. Bayern má akurát šťastie, že tých ostatných si Tuchel nevydupal alebo im ich pretiahol niekto iný.

Reagovat
Bayern +

No, keď som videl Laimera v Superpokali a najmä aký bol z neho zmätený Kimmich, tak by som veru 205 mega za duo Kane - Rice neľutoval ani sekundu.

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
andrew96

Nesouhlasím. Občas dostával až zbytečně velkou bídu, ale na Bayern nemá. A už to ani není moc sympaťák.

Reagovat
Rudnevs

Mne vždy prišiel ako veľký sympaťák. Vždy sa mi páčilo, že napriek všetkým takticky zviazaným systémom, v ktorých sa toto dnes už prakticky “nesmie”, to bol jeden z hráčov, ktorý skúšal strieľať z každej vzdialenosti. A to predovšetkým voleje. On tú strelu vždy mal dobrú a vždy to skúšal. A ako výsledok je v podstate skoro každý jeho gól pekný, čo je na obrancu nezvyklé. Naopak ale chápem, že fans Bayernu to nevideli úplne radi, no ak chce niekto vidieť pekný futbal a pekné góly, tak je to potešiteľné. Navyše on proste aj celkovo pôsobí ako sympaťák, má takú prívetivú atraktívnu tvár, neviem ako to opísať bez toho aby som znel teplo, ale hádam to tu bude pochopené

Inak asi chápem, že sa fanúšikom Bayernu znechutil tým svojim večným “idem-nejdem” a “ostávam-odchádzam”. Pre neho si to napriek myšlienkam na odchod všetko sadlo pod Nagelsmannom, keď už sa rozhodol ostať. No potom ho vyrazili a prišiel TT, s ktorým si už nesadol a to bol posledný klinec do rakvy. Športovo bol podľa mňa lepší do ofenzívy než do defenzívy, kde občas vyrábal zbytočné penalty a asi je pravda, že pre Bayern je nahraditeľný, no keď vidím, čo tam chce naťahať Tuchel, ešte na neho fans Bayernu možno raz budú spomínať. Hoc bol Francúz, stále mi prišlo, že zosobňuje takú tú “nemeckú cestu” Bayernu a má v sebe to DNA, podobne ako predtým Sagnol či Lizarazu. Keď si z toho Tuchel bude robiť druhú Chelsea, tento faktor veľmi rýchlo vymizne.

Ale úprimne by som sa stavil, že skôr než tak nastane, tak vymizne Tuchel

Reagovat
Hachim Mastour

Povedal si to za mňa. Pavard je fešák

Reagovat
Rudnevs

Niekto tú nepríjemnú pravdu vysloviť musel. Neviem či je v BL aktraktívnejšieho hráča.

Reagovat
Jardman

Taky si myslím, ze je to pohledný chlapec. S goly dával hezky střelou, to je taky fakt. Nebyl nejhorší, ale taky nikterak neoslnil.

Reagovat
andrew96

No tak vedle pěkného fotbalu a pěkných gólů lze snad i plnit taktické pokyny, to se přece nevylučuje. Není vinou fans Bayernu, že s tím měl Pavard často potíže.

Já ty sympatie k němu chápu, taky mám raději neexcentrické bojovníky, kterým Pavard je. Jen by teda nemusel řídit ožralý.

Reagovat
Rudnevs

To je pre mňa nová informácia, to som netušil

Reagovat
Bayern +

Zbytočne moc slov. Nechcel predĺžiť zmluvu a Bayern nechcel zopakovať situáciu s Alabom. 30 mega je v tejto situácii darček z neba. Alaba, aj keď s nami vybabral, poslednú sezónu nám zachránil v obrane prdel, urobil 6 trofejí a do poslednej minúty si nemal pocit, že má Bayern v piči. Pavard by v tomto už len klesal. A na tých pár zápasov v playoff CHL, kedy by sa vedel vyhecovať ho už fakt celú sezónu nemienime trpieť. Noussair na hrad!

Reagovat
Zark

Reagovat
Salfovic

Dokdy měl v Bayernu ještě smlouvu? Těch 30 mi přijde celkem málo.

Reagovat
krisa

píšou že jen tuhle sezónu, to zas není tak špatná cena. I když, co je a není v dnešní době..

Reagovat
Salfovic

Odpovídalo by to jen té jedné.

Reagovat
Nickname 9

Díky za vše. Takovýto konec si mohl odpustit, ale chápu, že chce zkusit něco nového.

Reagovat
Tomanatura

A razem je z Interu zase kandidat na titul

Reagovat
snuff24

Kdo byl předtím? a

Reagovat
Eichel

tak podla mna je to juve

Reagovat
Rudnevs

Len to nie posledné roky bola konečne Serie A zaujímavá, nechceme znovu nadvládu Juve

Reagovat
Eichel

a nepríde ti, že to najskôr urvú oni?

Reagovat
Rudnevs

Tiež mi to príde celkom pravdepodobné, po takej dlhšej prestávke od titulov sa už mali čas zahojiť, navyše milánske kluby oslabili a Neapol 2x po sebe nevyhrá. Ale čo ja viem, do Serie A sa nevyznám, to hovorím len tak pocitovo.

Každopádne to nechcem

Reagovat
Tomanatura

Tak Neapol mela na Inter naskok 18 bodu a ztratila jen Kima a trenera, Inter ztratil v kazde rade duleziteho hrace a nenahradil jej kvalitnejsim. Milan privedl asi celou novou jedenactku, papirove taky vypadali lip. Ted s Pavardem vidim tu obranu o level vys, prece jenom neni nikde napsane, ze Acerbi a Darmian zopakuji jaro a De Vrij uz casto nestiha.

Reagovat
snuff24

Nevím Neapoli prostě nevěřím že to zopakuje...Inter reálně má o dost horší útok než loni to je pravda+Brožo je oslabení ....ovšem Frattesi+zdravej Sensi v kombinaci s Barellem ,Hakanem,Mitrou je nejsilnější záloha v lize...Skriniar už loni nebyl důležitý hráč takže to neberu jako ztrátu + Pavard solidní posílení..a Sommer bude stačit to není nějaká mega ztráta.

Reagovat
esmuellert

Stejně jako u Hernándeze - škoda ho nebude, když nechce nosit bavorský dres. Hlavně to vynucování si přestupu beru jako strašnou podpásovku...

Reagovat
Salfovic

Hlavně byste měli prodloužit Daviese, to je absolutně top světovej bek. Ten má už jen na dvě, ne ?

Reagovat
esmuellert

Ano, snad je to na pořadu dne.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
VersaceChain

Mohli jsme ho privest my, no misto toho budeme mit Maguire, Evanse a Cucurellu.

Reagovat
Salfovic

Na něj byste asi už neměli.

Reagovat
cresposuper

Uplne top hrac to nie je, ale do 352 dobra posila. Vitaj

Reagovat
Nuno čomes

Vítej Benji Na RCB by mohl být dobrý.

A pohádkáři nebudou mít co žrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele