Další články

Manchester City by měli opustit kapitán Gündogan a obránce Mendy

Manchester City s velkou pravděpodobností opustí kapitán Ilkay Gündogan a obránce Benjamin Mendy. Vítěz treble z minulé sezony oba hráče zařadil na seznam hráčů, kteří mohou po vypršení smlouvy na konci června odejít.

Mendy je v šesti ze sedmi případů znásilnění nevinný, rozhodl soud

Francouzského obránce Benjamina Mendyho z Manchesteru City shledal soud v Chesteru nevinným v šesti případech obvinění ze znásilnění a jednoho sexuálního napadení. Světový šampion z roku 2018 stále čelí obvinění v jednom případu znásilnění a v dalším z pokusu o znásilnění. Soud by měl pokračovat 26. června.

Mendy byl v jednom z osmi případů znásilnění shledán nevinným

Benjamin Mendy byl soudem v Chesteru v jednom případě obvinění ze znásilnění shledán nevinným. Světový šampion z roku 2018 a současný hráč Manchesteru City však stále čelí dalším sedmi a po jednom obvinění z pokusu o znásilnění a sexuálního napadení.

Obžaloba viní Mendyho z predátorství a organizovaných pokusů o sexuální násilí

Benjamina Mendyho z Manchesteru City viní obžaloba z predátorství a organizovaných pokusů o sexuální násilí. Osmadvacetiletý Francouz, který u předchozích slyšení vinu odmítl, čelí dohromady deseti obviněním - osmi ze znásilnění a dvěma z pokusu o znásilnění. Soud v Chesteru začal dnes a může trvat až 15 týdnů.

Mendy z Manchesteru City po 134 dnech opustil vězení na kauci

Francouzský obránce Benjamin Mendy z Manchesteru City byl po 134 dnech propuštěn z vězení na kauci. Sedmadvacetiletý mistr světa z roku 2018 čelí obvinění ze sedmi případů znásilnění a jednoho sexuálního napadení. Soud s Mendym měl začít tento měsíc, podle agentury AP se tak ale stane nejdříve 27. června.

Mendy je obviněn už ze sedmi případů znásilnění

Obránce Manchesteru City Benjamin Mendy byl obviněn z dalšího případu znásilnění. Francouzský mistr světa z roku 2018 čelí již sedmi obviněním z tohoto trestného činu a navíc jednoho sexuálního napadení. Soud s Mendym měl původně začít 24. ledna, podle soudce Patricka Thompsona se ale tento termín nyní jeví nereálně.

Bratranci Mendyovi kritizují média, která si je spletla s jmenovcem

Brankář londýnské Chelsea Édouard Mendy a jeho bratranec Ferland Mendy z Realu Madrid kritizovali některá média, která zpravodajství o obvinění ze znásilnění týkajícího se jejich jmenovce Benjamina Mendyho doplnila chybně jejich fotografiemi. Francouzský mistr světa Mendy z Manchesteru City byl obviněn ze šesti případů znásilnění a jednoho sexuálního napadení. Vinu odmítá.

Obránce Manchesteru City Mendy byl obviněn z dalších dvou znásilnění

Francouzský fotbalista Manchesteru City Benjamin Mendy, kterého v lednu čeká soud kvůli obvinění ze znásilnění a sexuálního napadení, byl obviněn z dalších dvou případů znásilnění. Celkem mistr světa z roku 2018 nyní čelí šesti obviněním z tohoto trestného činu.

Fraška v Divadle snů: 34. kolo Premier League v kostce

Superliga vzbudila ve fotbalovém světě horoucí vášně. Protestovalo se před Stamford Bridge, na ulicích ve španělsku, v Anglii i v Itálii. A právě fotbaloví příznivci, kteří se jako jeden člověk semknuli, aby bojovali za zdravý a férový fotbal, měli velký podíl na konečném krachu ideově zvráceného podniku. Jen na Old Trafford to trochu přepískli...

Vrásky pro Southgatea: 30. kolo Premier League v kostce

Nenominovat Trenta Alexander-Arnolda do anglické reprezentace byl velmi odvážný tah. Gareth Southgate rozvířil vody mezi experty i na sociálních sítích, jedni ho velebili, druzí považovali za blázna. Po nedělním zápase Liverpoolu s Arsenalem dostali za pravdu ti druzí, včera v Lize mistrů naopak. A trenér věhlasného Albionu má teď o čem přemýšlet...

Ole hodil do talónu žolíka: Sestava 10. kola Premier League

Nějakých dvacet let zpátky to byl nynější trenér Manchesteru United, kdo pod vedením Alexe Fergusona zhmotnil pojem dokonalého žolíka - útočníka, který přijde z lavičky a zničí unavenou obranu soupeře. V neděli Ole Gunnar Solskjaer našel svého nástupce. Je mu 33, za poločas stihl v Southamptonu 2+1 a rozhodně se nedá očekávat, že by roli náhradníka hodlal plnit i nadále...

Jsme smutní, ale budeme bojovat až do konce, slíbil fanouškům Citizens Mendy

Boj o titul ještě není u konce, i když rozdíl je obrovský. Takový vzkaz poslal fanouškům obránce Manchesteru City Benjamin Mendy po remíze 2:2 s Crystal Palace. "Jsme smutní, ale budeme bojovat až do konce," slíbil Mendy.

Anglický glosář: O tom, jak rychle a snadno vyspravit VAR

Na poslední kolo Premier League si v tuhle chvíli možná už ani nevzpomínáte, a přesto tu je opět Anglický glosář, aby vám ho náležitě připomenul. Opožděný a tentokrát kratší, ale kdo by se náhlému úbytku energie vůbec mohl divit, když jsem se po dlouhém odolávání rozhodl poprvé věnovat vy-víte-čemu...

Obránce Mendy bude chybět Manchesteru City ještě tři měsíce

Absence zraněného obránce Benjamina Mendyho se podle manažera Manchesteru City Pepa Guardioly protáhne na tři měsíce. Čtyřiadvacetiletý francouzský mistr světa se během reprezentační pauzy podrobil operaci levého kolena a Guardiola dnes oznámil, že se vrátí na hřiště za deset až dvanáct týdnů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele