Další články

Dříve nebo později budu zase na hřišti, vzkázal po zranění kolena Vidal

Bývalý hráč Barcelony, Bayernu Mnichov či Interu Milán Arturo Vidal utrpěl v utkání za reprezentaci Chile vážné zranění kolena a musel na operaci. Šestatřicetiletý záložník brazilského týmu Athletico Paranaense si už v tomto kalendářním roce nejspíš nezahraje, kariéru ale nekončí.

Záložník Vidal odchází z Interu Milán do brazilského Flamenga

Záložník Arturo Vidal odchází z Interu Milán. Italský klub oznámil, že se s pětatřicetiletým chilským fotbalistou dohodl na ukončení smlouvy. Nyní by měl Vidal posílit brazilské Flamengo.

Asi nastal čas ukončit mé evropské působení, připustil Vidal

Před pár dny se blýskl výborným výkonem na půdě Liverpoolu, kterému jeho Inter Milán zkomplikoval cestu do čtvrtfinále Ligy mistrů, nyní však Arturo Vidal připustil, že po sezoně pravděpodobně opustí evropské trávníky. Byť by si ještě rád vyzkoušel anglickou Premier League, po konci kontraktu v Itálii by se mohl vydat spíše na rodný kontinent...

Vidal má stále problémy s meniskem, zítra jde na operaci

Arturo Vidal stále není v pořádku po problémech s meniskem a potíže nakonec vyřeší operaci. Chilský záložník hájí barvy Interu Milán a artroskopickému zákroku se podrobí zítra, italský klub zatím neuvedl předpokládanou délku absence jihoamerického fotbalisty...

Vidal se vrací do Itálie, podepsal kontrakt s Interem

Inter Milán do úspěšného konce dotáhl příchod Artura Vidala. Zkušený chilský středopolař po příchodu z Barcelony podepsal s Nerazzurri dvouletý kontrakt s opcí...

Suárez má namířeno z Barcelony do Juventusu, Vidal do Interu

Dvě dosavadní opory Barcelony, s kterými nový trenér Ronald Koeman už nepočítá, míří do Itálie. Útočník Luis Suárez se podle listu Marca dohodl na angažmá s Juventusem, záložník Arturo Vidal by měl posílit Inter Milán.

Vidal je v Barceloně šťastný, odcházet se mu nechce

Barcelona se letos v létě chystá přebudovat kádr, má proto v plánu prodat řadu svých hráčů a jedním z nich je Arturo Vidal. Chilský záložník má hned několik nápadníků a nyní nastínil své plány, ty se zcela rozcházejí a představami katalánského klubu...

Vidal zažaloval Barcelonu kvůli bonusům, chce odejít do Interu

Chilský fotbalista Arturo Vidal zažaloval podle španělského listu ABC Barcelonu kvůli nevyplaceným bonusům. Dvaatřicetiletý záložník se domáhá částky 2,4 milionu eur (61 milionů korun). Podle médií si Vidal tímto krokem snaží vynutit přestup do Interu Milán, kam chce odejít za svým bývalém koučem z Juventusu Antoniem Contem.

Vidal chce víc hrát. Hrozí odchodem z Barcelony

Chilský záložník Arturo Vidal údajně hledá řešení své současné situace v Barceloně. Role pravidelného náhradníka mu totiž nevyhovuje. V touze po větším herním vytížení tak zvažuje i odchod z katalánského klubu.

Vidal není spokojen se svým vytížením, problémy s koučem ale nemá

Hned dva důvody k nespokojenosti má v tuto chvíli Arturo Vidal. Chilský záložník v létě přestoupil z Bayernu Mnichov do Barcelony a katalánskému klubu se po skvělém začátku ve španělské nejvyšší soutěži přestalo dařit. Ideální nejsou ani výkony samotného fotbalisty, který nemá místo v základní sestavě...

Barcelona dotáhla transfer záložníka Vidala z Bayernu

Barcelona pokračuje v letním posilování kádru a dnes oznámila příchod už pátého nového fotbalisty. Tříletý kontrakt v Katalánsku uzavřel chilský záložník Arturo Vidal, který přichází na přestup z mnichovského Bayernu...

Barcelona se dohodla s Vidalem. Podepíše smlouvu na tři roky

Chilský záložník Arturo Vidal bude podle všeho novou posilou Barcelony. Katalánský klub se dohodl s Bayernem Mnichov na odstupném 25 milionů eur, se samotným Vidalem pak na tříletém kontraktu.

Barcelona prý nakonec Interu vyfoukne Vidala

Nedlouho poté, co Barcelona vyfoukla na poslední chvíli AS Řím Brazilce Malcoma, se může katalánskému gigantovi povést podobný kousek znovu. A znovu na úkor italského klubu. Podle rozličných médií je na cestě na Camp Nou Arturo Vidal, který už měl nakročeno do Interu Milán.

Vidal by měl podle médií přestoupit z Bayernu do Interu Milán

Chilan Arturo Vidal má namířeno do Interu Milán. Italský klub by jej rád získal nejdřív na hostování. Potvrzení transferu se očekává v nejbližších dnech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele