Barcelona prý nakonec Interu vyfoukne Vidala

02.08.2018, 18:20
Aktuality
Nedlouho poté, co Barcelona vyfoukla na poslední chvíli AS Řím Brazilce Malcoma, se může katalánskému gigantovi povést podobný kousek znovu. A znovu na úkor italského klubu. Podle rozličných médií je na cestě na Camp Nou Arturo Vidal, který už měl nakročeno do Interu Milán.

Chilský záložník,který je na odchodu z Bayernu Mnichov už byl prakticky domluvený s Interem. Bayern akceptoval poněkud komplikovanější strukturu transferu kvůli tomu, že Inter potřebuje splnit pravidla o finanční fair play.

Inter měl získat Vidala nejprve na hostování, ovšem s povinnou opcí na trvalý přestup. Celkem měl zaplatit 30 milionů eur.

Když už se zdálo, že k dotažení přestupu zbývají jen formality, začal prý Inter váhat. Objevila se totiž údajně možnost získat z Realu Madrid Chorvata Luku Modriče. A zatímco Inter ji zkoumal, přišla šance pro Barcelonu.

Ta se měla na Vidala zaměřit ve chvíli, kdy jí nevyšly námluvy s Francouzem Adrienem Rabiotem z Paris Saint Germain. S Vidalem už mají mít Katalánci uzavřenou ústní dohodu. Konzultant chilského fotbalisty Federico Felicevich, pak podle španělského Diario Sport už dokonce opustil Milán a zamířil právě do Barcelony, aby pomohl dotáhnout přestup na Camp Nou.

Barcelona má za Vidala zaplatit 22 milionů eur.

Autor: Jiří Fišara / transfermarkt.de, football-italia.com

Komentáře (444)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele