Vidal je v Barceloně šťastný, odcházet se mu nechce

23.05.2020, 10:30
Aktuality
Barcelona se letos v létě chystá přebudovat kádr, má proto v plánu prodat řadu svých hráčů a jedním z nich je Arturo Vidal. Chilský záložník má hned několik nápadníků a nyní nastínil své plány, ty se zcela rozcházejí a představami katalánského klubu...

Jihoameričan včera oslavil 33. narozeniny a Barcelona ho koupila v létě 2018 z Bayernu Mnichov. Fotbalista má smlouvu ještě na jednu sezonu a nehraje důležitou roli v dalších plánech vedení, zájem o něho mají Inter Milán, Inter Miami nebo Newcastle United.

"V Barceloně jsem velmi šťastný a cítím se tady velice dobře, samozřejmě zde chci pokračovat," prohlásil Vidal.

"Teď jsem připraven lépe než kdykoli předtím. Jsem šťastný, je tady velmi dobrá parta a v kabině mám skvělé kamarády," dodal.

Vidal bude případně dostupný na přestupovém trhu, díky délce smlouvy v Barceloně se jeho cena pohybuje mezi patnácti až dvaceti miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (92)

Přidat komentář
Recoba Inter

To je dobře, i když věřím, že by byl přínos, tak naše priorita už jen vzhledem k věku být nemůže, když chceme budovat mladý tým s konceptem.

Reagovat
Visca el barca

Co Lautaro. Půjde?

Reagovat
Remt

Pokud vysolite po čtvrté hrubě přes 100 mega, co by nešel? Myslím že v Interu už počítají s tím, že odejde, protože nemohou momentálně konkurovat týmům jako Barca, Real, Manchestery atd. Přičemž některé z těchto týmů se o nej zajímají. Teď jen otázka kdo složí požadovanou sumu.

Reagovat
Inter Fan

Manchestry? Nemalo tam byt jednotne cislo?

Reagovat
Remt

Tak nemyslel jsem tím, že oba ManchesterY jsou nyní lákavější destinace z hlediska sportovních úspěchů, tím je momentálně jen City, myslel jsem tím, že oba tyto týmy mají podle mě vyšší finanční možnosti. Ačkoliv donedávna jsem měl za to, že oba celky z Milána jsou na tom finančně dost bídně a když vezmu v potaz poslední nákupy Interu, tak oni na tom zas tak špatně asi nebudou. Je tedy pravdou, že finančně v pytli jsou jen v AC?

Reagovat
Inter Fan

Inter bol s peniazmi na prestupy v peknej sracke. Pravidlo FFP nam branilo urobit poriadny nakup a doteraz este robime obchody typu hostovacka s povinnou kupou aby sa minute peniaze pocitali az o rok neskor. Nahaname hracov typu Giraud Cavani Mertens ktorim konci zmluva a cheme ich len podpisat. Ale na druhu stranu mame snahu priviest najlepsich talianskych hracov co sa mi paci. AC neviem ako na tom je oni zmenili majitela tak sa im tam nejak resetovalo FFP a neviem ako su na tom, interne tie mrdky cervene nesledujem.

Reagovat
Remt

No někde jsem četl že je vlastní nějaká investiční společnost či co to je, které má v plánu jen investici zhodnotit a vypadnout. Nevím jestli si to teď nepletu. V tom případě vyhlídky do několika příštích let asi dost mizerné u nich.

Reagovat
Recoba Inter

Pokud zaplatíte 110, tak ano. Jenomže to vypadá, že se vám ta částka komplet platit nechce, tak to je potom těžko. Myslím, že ten neskutečný potenciál, který Lautaro ukazuje, má vyšší cenu než 110 krize-nekrize. Ale díky bohu, že jsme nastavili v létě 2018 tu klauzuli alespoň na 110, v té době takovou cenu zdaleka neměl, tak jsem rád, že jsme se alespoň takto pojistili. Ne že bych vám ho nepřál, ale když zůstane, tak budu pochopitelně raději. Snažíte se to uhrát na část sumy + nějaký ten hráč od vás jako kompenzace. Inter chtěl původně Griezmanna, ale prý ho u vás platí vzhledem k výkonům nadstandardně, tak ten nakonec padá. Pak jste zkusili mazaně nabízet winbacky (tam nás tlačí bota), nejdřív Semeda a teď Firpa. Ten už se nám líbí víc, takže ten deal je reálný.

Celkově chápu, že taky snažíte stavět tým pro budoucnost, ale trochu mě zklamalo, že za hráče kalibru Lautara chcete doplatit poměrně značnou část sumy (mluvíme okolo 30-50 milionu) nějakými mladými kluky z juniorky, hráčemi co jsou potažmo někde na hostovačce kteří by u vás stejně stabilně základ nehráli, nebo hráči jako Umtiti, lazar Dembele či Vidal...

Reagovat
Recoba Inter

Tím druhým odstavcem narážím na další nabídky, které jste nám za Lautara navrhovali.

Reagovat
To som ja

Myslím si,že kluby budú mať veľký problém dať viac,ako 80 mil. a podĺa mňa momentálne takú hodnotu,ani nemá.Je to však stále mladý hráč,ktorý sa môže vyvíjať viac a viac,má dosť veľký potenciál .

Reagovat
Recoba Inter

herně sice ne, ale potenciálem ano a v dnešní době se platí víc za ten potenciál... jak si jinak vysvětluješ cenovku Haalanda, který by třeba ještě před rokem stál třeba jen 15m a teď klidně i 150

Reagovat
Generalní Gladiator

Protože je to strašný dělo,kterej potenciál víc než naplňuje.

Ještě k Lautarovi, bude takhle dobrej i bez Lukaka,kterej zbourá všechno,strhává pozornost,dělá lautarovi místo,odvádí spoustu černé práce?

Reagovat
Recoba Inter

Ale to dělo byl i před rokem, akorát se to o něm tolik nevědělo...proto ten rozdíl v částce... Lautaro je jeden z těch potenciálně velmi silných hráčů z nastupující generace... řekl bych, že z jihoameričanů jeho věku nikdo není na takové úrovni jako on a to je teprve na začátku, následujících 5-10 let může dosáhnout kvalit Agüera nebo Suareze v nejlepších letech. A za to se hold platí. Takže 110 je ještě vcelku příjemná částka za takového hráče. A Lautaro si to místo umí udělat i sám. Není to tak, že by mu tam Lukaku zboural všechny hráče, udělal prostor a naservíroval mu to tam jako na podnose. Aby si dával takové góly jako dává Martinez tak musíš mít skill jak prase a ten má. Kombinuje víc herních prvků a věř mi, že jako Interista to vím, po předchozích letech, kdy u nás v útoku stále hrál prakticky jen Icardi...

Reagovat
Generalní Gladiator

Haaland má výkupu asi 60mega, jinak 150 by bylo reálných. Věřím,proto se tě ptám, ve vápně mi připomínal Joviče,jeho gól proti atletům nejde zapomenout.

Reagovat
Gazdo

K tym juhoamericanom v jeho veku a na jeho pozicii je podla mna lepsi Gabriel Jesus. Ale inak ani byt druhy najlepsi juhoamericky hrotak nie je zle

Reagovat
Recoba Inter

no ten je spíš dovednostma jemu tak jediný vyrovnaný, ale říct, že je lepší... v simulování ano

Reagovat
Gazdo

Tak hlavne Gabriel vyletel ovela skor ako Lautaro a mne sa aj viac paci jeho workrate a celkovo mi pride lepsi. Tym nechcem povedat ze je Lautaro je nemehlo to urcite nie a rad by som bol keby siel k nam ale jednoducho mam par mladych utocnikov vyssie ako on

Reagovat
To som ja

Tak chcete za Lautara 110 a viac a to je dosť veľké riziko pri takejto sume,stále to nie je hotový hráč a má sa ešte čo učiť.

Reagovat
Recoba Inter

No. Tak nám ho nechejte a všichni budou spokojeni, jak se zdá. Možná kromě vedení Barcelony.

Reagovat
To som ja

Tak fanušikovia Interu asi nechcú aby odchádzal,či?

Reagovat
Greny

to se uvidi :) pokud by trosku klesli ceny hracu tak to muze byt pro Chelsea uplne idealni pozice pro nakupovani

Reagovat
Bakary3

Hmm, zajimavy, o tom jsme tu uz diskutovali, o tom mladym tymu s konceptem... moc jsem s tim nesouhlasil.

Vidal ti nevoni, jeste předevčírem jsi tu psal, ze jsi chtel Girouda - a vedeni evidentne taky.

Ze chce Inter budovat mlady tym, nic mi k tomu nenasvedcuje, prijde mi to jako tvoje nicim nepodlozena predstava.

Young, Moses, kteryho chce Inger vykoupit, Eriksen, zajem o Girouda a Vidala... haha.. Inter bere, co je..

Reagovat
Recoba Inter

z něčeho otočit prachy zkrátka musíš... ti mladí hráči jsou dnes drazí a peníze nezískáš zadarmo

Reagovat
Bakary3

Jasne, ja nerikam, ze se mi to od Interu nelibi, nebo ze to delaj blbe.. jen ze budovani mladyho tymu vidim jinak, nic tomu nenasvedcuje.

Reagovat
Recoba Inter

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kolik nejlepších střelců MS zvládnete vyjmenovat?

https://www.kopacak.cz/clanek/?id=6908&clanek=kviz-znate-nejlepsi-strelce-mistrovstvi-sveta

Reagovat
Stannis Baratheon

21,5

Docela těžký, čekal jsem že většinu dám.

Reagovat
risk je zisk

13

Reagovat
smazaný uživatel

41%

Reagovat
veikko

24, ale čekal jsem víc

Reagovat
smazaný uživatel

5/37, ale jen díky tomu, že Ronaldo je tam dvakrát

Reagovat
MiChaEl

24/37 tazke lovit v pamati veru ;)

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

11/37 .. očakávané

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
ADM

Mna narozdiel od teba repre sutaze vobec nezaujimaju

Reagovat
Visca el barca

Mě taky ne

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
valloire

nejlepší střelec španělský ligy 1962? to by tě mělo zajímat ne?

Reagovat
ADM

V tých rokoch by to mohlo vychádzať na Puskása

Reagovat
valloire

okolo 62 to měl dycky Puskás, kromě toho roku 62

Reagovat
ADM

amatér

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

24....nedal jsem Klinsmanna , Rahna ,Vollera , Seelera ,Linekera ,Rivalda ,Villu ,Suareze, Schaffera, Carecu ,Tichyho, Oscara, Vieriho....Zato jsem dal Cubillase, Vavá, Szarmacha, Repa, Stabileho, Leonidase, Ademira..což bylo těžký. Mít víc času, tak kromě toho Oscara, Schaffera a Vieriho dam všechny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

35, zapomněl jsem na McManamana.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

To sa nedá

Reagovat
valloire

Jak nedá? Zapomínáš na můj mladý věk... Těžký to není přece, když víš sestavu Galacticos z přelomu tisíciletí a poslední léta jsou snad jasný.

Reagovat
ADM

Nedá sa zabudnuť na McManamana

Reagovat
ADM

amatér

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Foppy

34, zapomněl jsem na Assencia a Helgueru, tam jsem měl prostě ranní okno

Reagovat
Baronne

Ty si vostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Zase takový znalec teda nejsi. Myslel jsem si to.

Reagovat
valloire

ty ani neznáš třeba toho Repa ty trdlo, kromě toho si na někoho samozřejmě nevzpomeneš

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale na rozdíl od tebe se tu neplácám po rameni.

Reagovat
valloire

já můžu

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně ne tak silně.

Reagovat
valloire
Reagovat
Jordi Alba

Kolikrát to vyhrál Pelé ?

Reagovat
valloire

8x

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

tvuj smích znamená neznalost a tvoje neznalost znamená můj smích

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezký, že se snažíš. Skoro bych si to rozmyslel. jsi pašák.

Reagovat
valloire

dík, budu na tebe hodnej, v mládí jsem fandil klubu z Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Než jsi se zkazil. ale cenim

Reagovat
stas87

Mam 137 hracov, na % to je 72. Mohli ma napadnut Rossi, Dalglish ci Suarez alebo Mazzola. Ale az tak zle na tom nie som, nie? Vzhladom k veku.

Reagovat
valloire

vůbec ne, jsi dobrej

Reagovat
MiChaEl

Tento je dobry-dal som 91%..mohol som spomenut na Greavesa a Dalglisha..

Reagovat
valloire

Greavesa jsem opominul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to zas tak složité není

Reagovat
valloire

nooo...co Aston Villa, ten zápas jsem viděl a stejně jsem přemýšlel, jakej sakra anglickej tým tu LM vyhrál

Reagovat
Kixi Syhimour

Aston Villa mi nedělá problém jakožto fandovi PL, nejhůře si spíš vzpomínám na Hamburg.

Reagovat
valloire

tak já v tý době sledoval bundesligu, takže to jsem dal hned...Kaltz, Magath, Hrubesch

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč 33 let, poslední rok smlouvy, hráč který nehrál poslední 2 roky pravidelně základ...

Kolik by tak mohl stát? Tak.. no max 10 mega € né?

Jo aha ona ho prodává Barcelona...

Reagovat
herbage

kam ti novináři chodí na ty částky? Když byl o dva roky mladší, tak šel s rokem do konce smlouvy za 18 milionů euro. Teď je mu 33, v klubu je spokojený, peníze bere jistě dobré, takže buď dokončí smlouvu v Barceloně a odejde za rok zadarmo nebo odejde jen do velkého klubu, kde bude pravidelně hrát, ale protože to bude jeho poslední velké smlouva, tak bude chtít co nejlepší podmínky a zase kupující klub bude chtít ušetřit na přestupové částce. Takže reálně buď příští sezónu bude hrát za Barcelonu nebo bude zahrnut do nějakého výměnného obchodu nebo jej někdo koupí za 5-10 milionů euro max a Barcelona bude ráda, že ušetří na platu

Reagovat
smazaný uživatel

Charakterom tam zapadá

Reagovat
smazaný uživatel

"Barcelona je s Vidalem nešťastná, chce aby odešel"

Reagovat
NuFc23

Hlavne, ze boli oficialne spravy, ako ho chce Newcastle ... takehoto hraca by som nechcel ani zadarmo, ten ma v hlavicke riadny prievan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

Tie vyjadrenia tam snáď všetci čítajú z jedného papiera

Reagovat
celeb

on uz nikde lepsi plat nedostane. A mozno ani minuty uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající borec! A dříč

Reagovat
LAM

Co ten Coutinho? Zůstane až do srpna v Bayernu, když ne uplatnili opci, nebo se vrátí do Barci?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bijec. Není lepší dříč. Mladé lemry si nechte.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele