Další články

Real Madrid dokončil příchod obránce Rüdigera

Antonio Rüdiger podle očekávání po odchodu z Chelsea zamířil do Realu Madrid, s nímž podepsal smlouvu do roku 2026. Oficiální představení je naplánované na 20. června...

Obránce Rüdiger opustí podle Tuchela po sezoně Chelsea

Antonio Rüdiger opustí podle manažera Thomase Tuchela po sezoně londýnskou Chelsea. Německému obránci vyprší na konci června smlouva a londýnský klub nemůže kvůli sankcím uvaleným na majitele Romana Abramoviče obnovovat kontrakty. Podle spekulací britských médií se devětadvacetiletý hráč již ústně domluvil na čtyřleté smlouvě s Realem Madrid.

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Německý obránce Rüdiger prý v létě odejde z Chelsea do Juventusu

Německý obránce Antonio Rüdiger v létě odejde po vypršení smlouvy z Chelsea do Juventusu, s nímž se už údajně dohodl na podmínkách. Devětadvacetiletý reprezentant má podle deníku Gazzetta dello Sport v Turíně podepsat čtyřletý kontrakt, který mu ročně vynese 6,5 milionu eur (zhruba 162 milionů korun).

Hurikán v Manchesteru a Alissonův výkop: 26. kolo Premier League v kostce

Reklamu na fotbal sledovali v sobotu fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City prohrál po infarktovém průběhu s Tottenhamem 2:3. Do hlavní role se obsadil Harry Kane, který dvakrát skóroval. Vítěznou trefou v páté minutě nastaveného času navíc razantně umlčel řadu ostrovních kritiků a měl lví podíl na zastavení třízápasové série porážek Spurs.

Penaltová show a famózní Gallagher: 16. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se o víkendu obsadil systém VAR. V zápasech týmů z top 3 totiž favoritům pokaždé přisoudil pokutový kop, v případě Chelsea dokonce dva. A nutno podotknout, že ve většině případů se jednalo o sporná rozhodnutí, která ani po zhlédnutí videozáznamu nelze stoprocentně obhájit. Souhlasíte?

Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

Soustředím se pouze na Chelsea, jsem tady spokojený, řekl Rüdiger

Antonio Rüdiger se zařadil k oporám Chelsea, kde mu však po sezoně vyprší smlouva, proto se mluví o jeho odchodu. Německý reprezentant však na změnu působiště nemyslí...

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Nejlepší český střelec: 37. kolo Premier League v kostce

Dokázal to. Tomáš Souček jako první Čech v historii uzavře sezónu Premier League s dvojciferným počtem gólů. Desátý vsítil ve středu večer na hřišti West Bromwiche. Vyrovnával na 1:1 poté, co i vinou jeho teče otevřel skóre Matheus Pereira. Souček překonal dosavadní rekordmany Bergera s Barošem - nutno připomenout že coby střední záložník s nezanedbatelnými defenzivními pokyny. Bravo.

Kouč Chelsea Tuchel po šokující porážce vyhodil z tréninku Rüdigera

Po první porážce na lavičce londýnské Chelsea musel kouč Thomas Tuchel řešit i hádku svých hráčů na tréninku. Ještě před jeho koncem poslal do šaten německého stopera Antonia Rüdigera po roztržce s brankářem Kepou Arrizabalagou. Oba fotbalisty od sebe museli odtrhnout ostatní.

La Mela v North London derby: 28. kolo Premier League v kostce

Nejzajímavějším zápasem uplynulého víkendu v Premier League bylo určitě severolondýnské derby. Zápasy Arsenalu s Tottenhamem jsou vždy tahákem kola, bez ohledu na to, zda dotyčné týmy bojují o titul nebo o kvalifikaci do Evropské ligy. Nedělní bitva nezklamala především zásluhou jednoho muže. Hlavním hrdinou byl střídající Erik Lamela - a strhl na sebe opravdu veškerou pozornost...

Rüdiger teď neodejde, reaguje Lampard na spekulace médií

Chelsea za sebou nemá nejpovedenější start do letošní sezony a jen od televizní obrazovky vše zatím sleduje Antonio Rüdiger. Německý obránce nepatří do základní sestavy, manažer Frank Lampard dává přednost jiným a spekuluje se o změně dresu sedmadvacetiletého fotbalisty, něco takového nyní vyloučil sám kormidelník...

Rasismus zvítězil, řekl obránce Chelsea Rüdiger

Obránce Chelsea Antonio Rüdiger si po víkendovém londýnském derby v Premier League proti Tottenhamu posteskl, že rasismus zvítězil. Šestadvacetiletého německého reprezentanta zklamalo, že policie nenašla žádný důkaz pro to, že ho v prosincovém úvodním vzájemném duelu na hřišti "Kohoutů" rasisticky uráželi soupeřovi fanoušci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele