Griezmannovu sérii ukončí zranění kotníku, Francii bude chybět po 84 zápasech

19.03., 10:41
Aktuality
Antoine Griezmann (© AFP)

Hodně netradiční bude pohled na sestavu francouzské reprezentace, kterou v nadcházejících dnech čekají přátelské zápasy proti Německu a Chile. Ani do jednoho z těchto duelů nezasáhne Antoine Griezmann, vinou zranění kotníku skončí jedna unikátní série.

Griezmann má zdravotní problémy už měsíc a minulý týden odehrál odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Interu Milán, aby pak o víkendu zasáhl rovněž do utkání španělské ligy proti Barceloně. Bolesti ovšem přetrvávají, na sraz národního týmu se dostavil jen kvůli omluvence a obratem odcestoval zpět na Pyrenejský poloostrov.

Za několik desítek hodin tak oficiálně skončí dlouhá šňůra, během níž Griezmann nastoupil k 84 po sobě jdoucím zápasům národního týmu. Naposledy absentoval v roce 2017 v souboji s Anglií, předcházející francouzský rekordman v tomto ohledu Patrick Viera se v minulosti zastavil na čísle 44.

Griezmann pozítří oslaví 33. narozeniny a za reprezentaci odehrál celkem 127 zápasů, v nichž nastřílel 44 branek. V roce 2018 přispěl k triumfu na světovém šampionátu, trenér Didier Deschamps místo něho povolal záložníka Mattea Guendouziho z Lazia.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
oli9

84 zápasů po sobě.. Šílené

Přátelaky, MS, ME vše, kvaldy

Reagovat
Salfovic

Já tu sérii nejvíc nechápu v tom smyslu, že byl nasazován do všech přáteláků.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jordi Alba

Dembélé je labil, Coutinho dřevo, ale u Griezmanna mě to reálné mrzí, že dopadl u nás, jak dopadl. Propadák to vyloženě nebyl a asi ani jeho chyba, že na hřišti vypadal kolikrát jako LB. Trénovat nás v tý době někdo schopnej tak věřím, že by si s Messim na hřišti vyhověli. Skvělej hráč, očividně jsem mu i já v těch komentářích dřív nakládal zbytečně.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
-R2D2-

Celý to bylo o tom nesmyslu, kterej jsme mu nabídli a byl by tehdá hloupej, kdyby odmítl. Plus další nesmysl za kterej přišel. Přes to všechno jsme s ním naložili tak, jak jsme naložili. Přitom zlatej fotbalista.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Salfovic

Ale byl to propadák.

Reagovat
Greaber

Reagovat
oli9

Reagovat
Keboto

Reagovat
Nadržený šimpanz

Suk ho překoná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele