Další články

Martial bude do konce sezony hostovat v Seville

Sevilla je v bitvě o titul aktuálně nejbližším pronásledovatelem Realu Madrid, přičemž na jarní část se vyzbrojila zvučným jménem. Do konce sezony bude její dres oblékat Anthony Martial, jehož do Španělska zapůjčil Manchester United.

Martial se ohradil proti obvinění, že odmítl být v nominaci Manchesteru United

Anthony Martial z Manchesteru United se ohradil proti obvinění manažera Ralfa Rangnicka, že odmítl nominaci na sobotní zápas anglické ligy s Aston Villou. Šestadvacetiletý útočník prohlásil, že něco takového by nikdy klubu neudělal.

Martial chce odejít z Manchesteru United, klub čeká na nabídky

Útočník Anthony Martial chce odejít z Manchesteru United. Šestadvacetiletý francouzský hráč nastoupil v této sezoně anglické ligy jen k dvěma zápasům a vyjádřil přání pokračovat v kariéře jinde. Podle trenéra Ralfa Rangnicka však o něj zatím žádný klub neprojevil zájem.

Martial hodlá v lednu opustit Manchester United

Francouzský útočník Anthony Martial není spokojený se svým herním vytížením v Manchesteru United a během lednového přestupního termínu by rád z klubu odešel. Potvrdil to v rozhovoru pro Sky Sports přímo jeho agent Philippe Lamboley.

Martialovo zranění je vážnější, asi přijde o zbytek sezony

Anthony Martial za sebou dost možná už má poslední zápas v ligovém ročníku 2020/2021. Francouzský křídelník si během srazu národního týmu poranil koleno a první zprávy ohledně jeho zdravotního stavu byly pozitivní, problém ovšem je vážnější, oznámil to manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer...

V Anglii viděli rudě: 22. kolo Premier League v kostce

Čtyři červené karty v jediný den. Něco takového Premier League dlouho nepamatuje. Vybavuji si snad jen legendární Halloween v roce 2009, kdy se vyloučit nechalo dokonce 8 hráčů. Tentokrát temné stíny uvrhly prokletí na fotbalisty Arsenalu a Southamptonu, kteří kvůli svým nedisciplinovaným kolegům ztratily zápasy s Wolves, respektive Manchesterem United...

Anglický glosář: O penaltové krizi Man Utd a bezradném Tottenhamu

Máme za sebou teprve tři kola nového ročníku anglické Premier League, a už teď jako by se vzhůru nohama převrátilo. Aston Villa vyučila Everton, Newcastle se tolik nenadřel s Tottenhamem, Crystal Palace veze tři body z Old Trafford — kdo četl minulý glosář, ten už hádám dávno zamířil do sekce komentářů...

Anglický glosář: O faulujícím City a starém dobrém Barnesovi

Druhé kolo anglické Premier League je za námi, a tak máme přirozeně jasno o ještě větší kupě věcí než před týdnem. Manchester City může o titul připravit už jenom VAR, minimálně dva kluby už teď sotva něco spasí, a Ashley Barnes si konečně zaslouží odkládanou pozvánku do seniorské reprezentace. Ať už je zrovna jakákoliv...

Solskjaer se nebál ostrých slov: Někteří se musí vrátit do reality, řekl

Někteří hráči potřebují vrátit se do reality. Tak ostrá slova volil po sérii nepovedených výsledků manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer. Jeho mužstvo prohrálo pět z posledních sedmi zápasů. V úterý navíc vypadlo z Ligy mistrů v Barceloně po jednoznačné porážce 0:3.

Zdecimovanému Manchesteru United bude v Paříži chybět deset hráčů

Manchester United čeká v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain mimořádně těžký úkol nejen kvůli tomu, že budou dohánět manko 0:2. Zdecimovaným "Rudým ďáblům" totiž bude ve středu chybět deset hráčů prvního týmu.

Martial prodloužil smlouvu s Manchesterem United

Manchester United se bude nadále spoléhat na služby Anthonyho Martiala. Francouzský útočník, jenž byl za manažera Josého Mourinha spojován s odchodem, s Red Devils prodloužil úspěšnou spolupráci do roku 2024...

Mourinho si postěžoval po porážce s Liverpoolem. Byl to zápas k ničemu, řekl

Manažer Manchesteru United José Mourinho dal po porážce s Liverpoolem 1:4 na americkém turné průchod frustraci. "Byl to zápas k ničemu, prohlásil. Také se lehce opřel do dvou hráčů svého týmu. Konkrétně pak Antonia Valenciu a Anthonyho Martiala.

Martial prý odmítl prodloužení v Manchesteru a po sezóně odejde

Francouzský útočník Anthony Martial neprodloužil smlouvu s Manchesterem United a nejspíš klub v nejbližší době opustí. Dosavadní kontrakt mu vyprší až v červnu 2019. Pokud ale United hodlají talentovaného borce zpeněžit, budou muset jednat už v létě.

Další Martialův gól bude stát Manchester 10 milionů eur

Další gól francouzského útočníka Anthony Martiala přijde Manchester United na 10 milionů eur (přes 250 milionů korun). Red Devils je budou muset zaplatit francouzskému Monaku, bývalému Martialovu klubu v rámci dohody o přestupu z roku 2015.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele