Martial hodlá v lednu opustit Manchester United

10.12.2021, 16:18
Aktuality
Francouzský útočník Anthony Martial není spokojený se svým herním vytížením v Manchesteru United a během lednového přestupního termínu by rád z klubu odešel. Potvrdil to v rozhovoru pro Sky Sports přímo jeho agent Philippe Lamboley.

"Anthony chce v zimě opustit klub. Potřebuje hrát, což se nestane, když zůstane. Brzy o tom bude s vedením mluvit," řekl doslova Lamboley.

Martial v této sezoně nastoupil do zápasu Premier League pouze dvakrát jako člen základní sestavy. Celkem si napříč všemi soutěžemi zapsal deset startů a v nich jediný gól.

Do Manchesteru přitom Martial v roce 2015 přišel s velkým očekáváním. Klub za něj zaplatil Monacu 54 milionů liber. Dnes šestadvacetiletý útočník za tu dobu nastřílel za klub 79 branek v 268 zápasech.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (120)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Olé ho zničil

Reagovat
Likan7

Zničil se sám, jeho zaujetí pro hru se rovná nule.

Reagovat
kilobyte

Mu zakázal běhat?

Reagovat
Švejk :)

Naopak.....ten je jak novej- téměř nepoužitej

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel bez návodu k použití, kterej není součástí balení, ani nepřijdeš na to, jak ho zapnout.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Švejk :)

Zrovna takovej srdcař a dříč......

Reagovat
Minister

Žiadna strata.

Reagovat
smazaný uživatel

RR mu řekl že chce hrát gegenpressing tak radši odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho nekoupíme my. Útok Depay-De Jong-Martial by byla naprostá smrt, to by snad už ani nemělo cenu sledovat.

Reagovat
Shottack

De Jong pude

Reagovat
Gazdo

Tak de Jong je iba na hostovani nie? Takze to utrpenie by malo po sezone skoncit. Co sa tyka Martiala ten ma vsetko na to aby bol svetovym utocnikom chyba mu iba hlava. Ale to sa da spravit ak bude on sam trosku chciet aby ho nejaky trener dal dokopy. Otazka je ci by to Xavi dokazal. Nemyslim si

Reagovat
Svatej

Hele neni to az takova slava ani kdyz se mu chce, fakt to za to nestojí

Reagovat
Gazdo

No podla mna rozhodne na to ma. Ono je rozdiel ked sa ti chce ken zrovna behat a ked sa ti chce kazdy den makat aby si bol lepsi. Ja som to nemyslel tak ze ho musi niekto naucit chciet v zapase pobehnut ale chciet byt najlepsi a v takom pripade verim tomu ze by k najlepsim patril

Reagovat
SunFells

Ta hlava se napravuje nejhůř právě

Reagovat
janinho

mne by ten utok az tak nevadil

fakt, ak barca kupi (rozumej zaplati za neho) Martiala, tak si myslim, ze to bude posledna ceresnicka na pokazenej torte. tento chlapec na najvyssi level nema hlavu a cim skor to pochopi on, jeho agent aj pripadni zaujemcovia, tym skor ma moznost ako tak znova rozbehnut karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy jsem říkal, že tenhle týpek nestál ani za půlku té přestupové částky, a nenašel jsem jediné zastání. "Nový Henry", vykřikovali. Tovíšžejo.

Reagovat
Likan7

Tak ještě 2 roky zpět ten útok Rash Martial Mason byl skvělý. Sám Martial v 19/20 jen v lize 17 gólů. Pak to šlo do kopru bohužel no..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla fajn sezóna. Člověk si tehdy skoro až myslel, že se konečně položily základy nečeho perspektivního.

Reagovat
Kucka

Reagovat
fabec1222

OK, čau

Reagovat
Kaspar

OT: Taky se vam nenacitaji na Chromu clanky ze sport.cz?

Reagovat
REPLIKATOR

Mně v pohodě... každopádně ten jejich nový design je k blití

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Taky ne

Reagovat
Fairplay

ani na ms edge

Reagovat
mojmira

Jen s adblockem, bez něj ano. Ale kvůli sport.cz ho rozhodně vypínat nebudu.

Reagovat
wyqinac
Reagovat
Nihilister

Reagovat
protiproudu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kulych

Ty adblockove firmy "vydiraji" seznam, ze kdyz jim nezaplati, tak jim prave takto rozhodi webovou stranku. A seznam uz to asi nebavi

Reagovat
Nihilister

Reagovat
h8_sfatto

United dokázali při své přestavbě zničit víc talentů než AC Milán , a to ani jeden klub se z těch sraček ještě nedostal

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Italská by mu mohla sednout.

Reagovat
Neutron

do Interu

Reagovat
Zaschrona

Jediný gól v sezoně dal nám... Nemůže být náhoda.

Reagovat
REPLIKATOR

Vsadím se, že jak od nich odejde, tak bude zase řádit

Reagovat
EXoRcIsT

on talent ma ale je tak neskutocne lenivy ze nikdy z neho nebude top class. Na jeho mieste by som isiel do Serii A tam to jeho chodenie bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

https://medium.com/skillcorner/lets-get-physical-comparing-the-big-5-european-football-leagues-bcb04ebb835c

Tady se jasně ukazuje, že Serie A není žádná 'chodící liga' oproti La Lize, Bundeslize či Ligue 1.

Reagovat
Mato178178

och az ma zahrialo pri srdiecku ze PL je zase najlepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

V menším týmu, kde se bude hrát na nej, jako třeba Depay v Lyonu dost možná. Když bude jeden z mnoha, jako v United, tak spis ne.

Reagovat
EXoRcIsT

Adios. Chybat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čí je to tým, že starnem a futbal vnímam inak, ale zdá sa mi, že tých obrovských talentov, čo na to majú futbalovo, ale odmietajú na svojom talente pracovať je oveľa viac ako pred 20 rokmi. Stačia im tučné šeky a nejaký kolektívny, športový úspech majú úplne na saláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

Instagram taky nepomaha

Reagovat
smazaný uživatel

sociální síte v nerozumnejch rukách jsou zlo

Reagovat
garruklol

Je mi tech kluku lito vlastne. Tolik pozornosti je nezdravy pro kohokoliv, natoz pro 17lety kluky s hromadou prachu…

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
vodka

to ani ne, spíš je kolem nich zamlada mnohem vetsi hype. jinak bys mel v minulosti superhvezdy na kazdem kroku. U Martiala to ale ten pripad muze byt, prestoze on byl trochu svuj vzdycky.

Reagovat
Swarley

zase jako co chceš čekat, ty kluby jim dají takové prachy, že proč se vlastně snažit...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že kluby k tomu prispievajú veľkou mierou, ale mne u nich proste chýba ten hlad po úspechu. Len samé machrovanie, staranie sa o svoj imidž a podobné kraviny. Akosi sa z toho vytráca futbal samotný.

Reagovat
Swarley

Jasný, ale tak to máš i v jiných profesích, někomu prostě stačí vydělat dobré prachy a je spokojený... Nemusí mít tu touhu být nejlepší, takový Martial má luxusně vydelano, půjde do jiného klubu, tam bude vydělávat i tak dost peněz a to mu stačí... Někdo v sobě má ten motor a touhu být nejlepsi a někdo dosáhne určité úrovně a dal už nemá motivaci... A ty šílené peníze, co se ve fotbale pohybují, tomu nahrávají... Nemusíš být zdaleka ten úplně nejlepší, abys měl tolik peněz, že to ani nebudeš schopný utratit... Proč se hnát dál...

Reagovat
Swarley

Ale tak je z mého pohledu nastavený celý svět, musíš dal, musíš mít lepší auto, lepší dům, lepší práci, tlačit to víc a víc, mít víc peněz... A strašně se pak všichni diví, že někdo o to nestojí... Stačí mu nějaká úroveň, kdy s tím v klidu vyžije a nemusí to dal a dal hrotit... Vždyť na tom není nic špatného...

Reagovat
Neutron

S tym suhlasim, ale ked prestupujes ako velky talent za velke prachy tak sa nejak tak caka, ze nejaku tu uroven dosiahnes, ak chces hrat prvu francuzsku v priemernom klube tak preco nie, nikto ta nenuti, toto Martial musel vediet, ze sa od neho nieco bude ocakavat.

Reagovat
Swarley

Však ať klidně někdo očekává, ať klidně někdo ty prachy za něj dá, však to nemusí nikomu vracet... Peníze dostal, svoje si odehrál a půjde dál, vydelano má a vydělá si pěkně i v budoucnu... Teď se klidně může vrátit do Francie a i tak má peněz dost... Tak je to nastaveno a že se nechce za každou cenu posunout dál, tak to už je na něm...

Reagovat
Neutron

Ved ano suhlasim, len ma mrzi, ze toho v United neukazal viac proste, pretoze na to mal snad nepojde do Newcastlu

Reagovat
Swarley

To já souhlasím a psal jsem to hodněkrát, on má obrovský talent a vždy si budu pamatovat některé ty jeho góly, kdy obranu úplně zesměšnil... Je to škoda, že víc v hlavě nechce, ale svým způsobem to moc dobře i chápu...

Reagovat
Muffi

Ono to je trosku slozitejsi.

Zrovna Martial stal vcelku normalni penize, jen Uckam jeblo s bonusy, kde bylo myslim 100 a 250 startu a 25 golu, coz neni nijak neprekonatelne a castku za prestup to vystrelilo na vic nez dvojnasobek.

A k talentum, asi tady moc diskuze nectes, ze? Barcelona od Messiho vychovala pro svoje A snad jen Sergi Roberta a presto si vsichni jejich fandove mysli, ze ti soucasni kluci je dotahnou jednou k triumfu v LM.

De Ligt/van Dijk nikdo tady na foru by v dobe prestupu nevzal druheho jmenovaneho, jejich soucasny prinos pro tym vidi i slepy.

Hypuji je fanousci, experti, nikdo nerekne ze kral je nahy, agenti na nich chteji vydelat a sportovni riditele si maluji, jak to bude levny, protoze maji top kvalitu na 10 let a za 80 mega. To neni moc, ze?

Kazdy sport ma svou vekovou strukturu, kdy v nejakem veku dosahujes vrcholu. Ve fotbale to vcelku fungovalo, namatkou Nedved, to byla typicka kariera, jenze postupem casu se to zmenilo a dnes tu mas blazniviny jako 40 mega za Viniciuse v 16 letech, byt tohle zrovna vyslo. Ale u spousty dalsich prestupu je to trapeni, protoze ty prachy v zadnem pripade negarantuji, ze hrac se bude nadale rozvijet a ze to, co vidis dnes neni jeho vrchol. A je fuk, zda jde o Felixe, Mbappeho, de Jonga, de Ligta nebo dalsi preplacene juniory v budoucnu.

Reagovat
Neutron

Ano viem o tych bonusoch, ale tak preco ich neratat, ked vyplatene boli.

No nemyslim, ze sa da ratat iba prestupova ciastka ved hracovi platis tych 10 rokov plat, rozne bonusy a podobne takze ta stoji viac.

Ja rozumiem tomu, ze vela z tej prestupovej ciastky davas za potencial hraca, ktory naplnit nemusi, ja len reagujem ma tie Swarleyho slova, ze nie kazdy nutne musi chciet byt najlepsi, ano nemusi, len ak chces hrat v najlepsich kluboch a najlepsich ligach tak by si asi mal chciet byt najlepsi a byt na to nastaveny.

Reagovat
herbage

jj, viz Ozil, Bale nebo Umtiti. Jen fanoušci klubů z těch hráčů mají osypky, ale smlouva je smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, vždy je to o prístupe, ale ja som vždy futbal bral ako niečo viac, než obyčajné zamestnanie. A futbalových pracantov, ktorí sa snažili niečo dokázať a nie len zarobiť som choval a stále chovám v obrovskej úcte. Asi zo mňa hovorí futbalový romantik, lebo aj ja si uvedomujem, že profi futbal už taký väčšinou nie je.

Reagovat
Busby babes

jj, taky bych rekl. dneska o nich vime, pred dvaceti lety jsi o 15 letym talentu nevedel.

Reagovat
Feind

spise se kluby snazi kupovat cim dal, tim mladsi talenty a pak se po povedenem pul roce hypuje kdejaky prumerak

Reagovat
Feind

+dneska ti mladi hraci stoji kolikrat ranec a pak je hrozne tezke, naplnit ta vysoka ocekavani

Reagovat
Likan7

Při tomhle tématu si vždycky vzpomenu Kerlona. Dal si míč na hlavu a proběhl hřiště to měla být megahvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak spíš jde o to že teď jsou sociální sítě, sračky, weby atd.. Tisíc článku... Tenkrát se chodilo na stadion,.. Noviny... A nebo ten net pár let zpět tak na něm bylo minimum lidí.. Takže i vnímání... Já si pamatuju jak jsem byl hotový z toho když v časopise ProFootball byl plakát nějakého oblíbeného hráče nebo týmu tak jsem si ho koupil abych ho měl... Dnes by se na to děcka vysrali aby si četli něco na papíře

Reagovat
Neutron

Ano, lenze ty si ine moznosti velmi nemal, dnes ich decka maju ovela viac, coz je paradoxne viac na skodu

Reagovat
oli9

Jj je taková doba. Stejně jako to, že sportovci mají také možnosti propagovat kdejakou picovinu na IG, postovat kokotinu.. Tenkrát maximálně řekli něco do novin a objevili se v reklamě na Pepsi

Reagovat
Neutron

Je to taka dvojsecna zbran, vedia si takto zabezpecit velku popularitu, ale aj ukazat tie negativne stranky alebo v pripade krizy na sietach schytavat hate, ktory nie kazdy vie zvladnut

Reagovat
r.mrazik

Tohle bylo vždycky...mladí vyletli a pak nic z toho.

Si stačí vzít robinha, Adriana, cassana, baloteliho, bojan a mnoho a mnoho dalších

Velký talent, jedná dvě sezony a pak dohravali kariéru v menších klubech nebo v Číně

Reagovat
Hlahart

… nebo ve favelle

Reagovat
r.mrazik

Nebo

Reagovat
DelPiero137

Mam pocit ze tebou vymenovany mali dost dobru karieru oproti sucasnym 1-2 sezonnym "hviezdam"

Reagovat
r.mrazik

Tak Martial má taky slušnou kariéru že jo

Reagovat
DelPiero137

Asi ano, mozno preto mi to tak prislo lebo PL az tak podrobne nesledujem. A hracov co si vymenoval vacsina zo SA. U ktorych som mal pocit ze mali oproti sucasnym talentom ovela lepsiu karieriu. Len osobny pocit

Reagovat
r.mrazik

Talent, dostali se do velkého klubu a pak postupně uvadali...i v PL je takových případů mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za vše , talent má ale trochu lenoch

Reagovat
zasranej malíř

Bude to tak lepší

Reagovat
Nikikrew

A to som si myslel že horší exekútor outov ako Bellerin neexistuje

https://twitter.com/FutZakulisie/status/1469331758789373961?s=20

Reagovat
Kucka

Reagovat
iamek
Reagovat
Nikikrew

Videl - neviem no očakávam že človek má viac inteligencie ako pes...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

to je Lineker?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Čenda

k Bellerin challenge se postavil se ctí.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mato178178

potom je otazka ako sa dostal na taku uroven profesionalneho futbalu ked je lenivy

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí

Reagovat
fenixLFC

holt ho vzdy nasli podobne lenivi skauti

Reagovat
norton

jednoducho. stale je tak 1000 nasobne menej lenivy, ako tunajsi mudrlanti

Reagovat
Mato178178

no ale ked v zapase ani nepobehne tak je to zvlastne .. potom co robi na treningu? ci len sa mu nechce branit alebo ja neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni

Reagovat
Tommy$

pressing beast

Reagovat
Vsadim gule

Jen val val. I Lingard je platnejsi než on

Reagovat
eder

Odpustíš-li mne, nezahynu...

Reagovat
eder

"Opustíš-li" - zasrané autokorekce...

Reagovat
smazaný uživatel

Pujde do Sparty

Reagovat
Salfovic

Vidím to na Juve, tam si v takovejch píčovinách poslední dobou rochní.

Reagovat
Kapřík

To by jim ještě chybělo.

Reagovat
jenage

"jeho agent. Philippe Lamboley"

Ještě posunout tu tečku o dvě slova doprava a už to más dobře, Jirko.

Reagovat
Wazza228

Mohl by do WHU nebo Newcastlu, bylo by fajn, kdyby zůstal v Anglii. Nejvíc jsem však viděl zvěsti o Juve, tak uvidíme. Každopádně mi v tuhle chvíli v týmu chybět nebude. Škoda, už jsem myslel, že se rozjede po té předminulé sezóně.

Reagovat
cr7sux
Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že Newcastle ,, liga bude ešte nadupanejsia ako je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele