Mourinho: Ševčenko se choval jako princ, proto v Chelsea neuspěl

Ukrajinec Andrej Ševčenko neuspěl v Chelsea, protože byl z AC Milán zvyklý, že se s ním zachází jako s princem. Prohlásil to někdejší trenér londýnského klubu José Mourinho, který nyní vede Inter Milán a po Ševčenkově návratu do AC se bude se svým bývalým svěřencem potkávat při milánských derby jako soupeř.

Ševčenko se vrací do AC Milán

Andrej Ševčenko se vrací z londýnské Chelsea do AC Milán, odkud přestoupil na ostrovy v roce 2006. Oznámil do dnes anglický klub na svých oficiálních stránkách. Oba kluby se dohodly na přestupu, jehož podmínky nebyly zveřejněny. Definitivně bude přestup nejlepšího fotbalisty Evropy z roku 2004 stvrzen poté, co jednatřicetiletý střelec absolvuje zdravotní testy.

Chelsea nechce dát Ševčenka na hostování do AC Milán

Jednání o možném návratu útočníka Andreje Ševčenka z Chelsea do AC Milán ztroskotala. Podle italské strany nechce londýnský klub pustit ukrajinského kanonýra na hostování, AC však na koupi své bývalé hvězdy nemá dost prostředků.

V Miláně vyhlížejí návrat Ševčenka

Dres AC Milán bude nejspíš brzy oblékat jedna z jeho legend – Andrej Ševčenko. Ukrajinský útočník před dvěma roky za rekordní odstupné přestoupil do Chelsea, jenže tam se neprosadil. Nyní míří Ševčenko zpět do Milána, v letošní sezóně by měl v AC hostovat.

Ševčenko se do Milána nevrátí

AC Milán se vzdalo angažování Andreje Ševčenka. Chelsea totiž milánskému celku dala jasně najevo, že ukrajinský reprezentant není na prodej. 31letý útočník tedy zůstane v Londýně a na San Siro se nevrátí.

Sampdoria Ševčenka nezíská. Scolari mu dá šanci

Sampdoria vzdala veškeré snahy na angažování útočníka Andreje Ševčenka. Ukrajinský reprezentant nejspíš zůstane na Stamford Bridge, nový trenér Luis Felipe Scolari je Ševčenkovi připraven poskytnout dostatečný čas na hřišti.

Drogba na odchodu, Essien v Chelsea zůstává

Případ Drogba se opět otevřel. Chelsea již o útočníkovi z Pobřeží slonoviny údajně jedná s představiteli italského AC Milán. Naopak pravděpodobně padl přestup Andreje Ševčenka, kterého Blues nechtějí pustit. Opustit Stamford Bridge se pak nechystá ani Michael Essien, jenž byl spojován s Interem Milán.

Grant předpokládá, že Ševčenko zůstane

Velké věci se možná v létě budou dít v kádru Chelsea. Podle některých médií jsou na odchodu Didier Drogba či Frank Lampard, zpět do AC Milán by pak mohl zamířit Andrej Ševčenko. Ukrajinskému útočníkovi se na Stamford Bridge vůbec nedaří, podle manažera Avrama Granta však bude barvy Blues hájit i v příští sezoně...

Benzema by mohl nahradit Drogbu a Ševčenka

Britský deník The Mirror uvedl, že Didier Drogba i Andrej Ševčenko s takřka stoprocentní jistotou opustí londýnskou Chelsea a budou nahrazeni čerstvou krví. Konkrétně se má jednat o Karima Benzemu, talentovaného kanonýra Lyonu.

Ševa pro nás reprezentuje tu nejvhodnější volbu, říká Berlusconi

Na trase mezi Londýnem a Milánem se již delší dobu mluví o jednom velkém návratu a spekulace nyní ještě přiživil prezident AC Milán Silvio Berlusconi. Ten by zpět k Rossoneri rád přivedl Andreje Ševčenka...

Berlusconi: Ancelotti neskončí

Silvio Berlusconi, prezident AC Milán vyslovil důvěru kouči Carlu Ancelottimu. Ten má místo u AC i jisté i v případě, že by Rossonerri neuspěli v odvetě osmifinále Ligy mistrů.

Mourinho si znovu zatrénuje

Kanonýři fotbalové Chelsea Andrej Ševčenko a Didier Drogba by se opět mohli setkat v jednom týmu s někdejším koučem londýnského klubu José Mourinhem. Všichni jsou totiž na seznamu bývalého slavného japonského fotbalisty Hidetoši Nakaty pro letní exhibiční utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele