Dynamo Kyjev přišlo o Ševčenka, kanonýr má zlomenou čelist

Dynamo Kyjev se bude muset několik týdnů obejít bez útočníka Andreje Ševčenka. Čtyřiatřicetiletý fotbalista si podle agentury Reuters zlomil v ligovém derby s městským rivalem Arsenalem čelist.

Ševčenko po mistrovství Evropy v roce 2012 ukončí kariéru

Jedna z největších hvězd ukrajinského fotbalu Andrij Ševčenko se rozhodl, že po evropském šampionátu konaném v roce 2012 ukončí svou bohatou kariéru. EURO pořádá společně s Polskem právě Ukrajina a čtyřiatřicetiletý útočník tak bude končit před domácím publikem...

Ukrajinský kanonýr Ševčenko ukončí po Euru kariéru

Nejslavnější ukrajinský fotbalista Andrej Ševčenko ukončí za dva roky svou kariéru. Jeho posledním vystoupením bude mistrovství Evropy 2012, které uspořádá Ukrajina s Polskem.

Ševčenko se po deseti letech vrací do Dynama Kyjev

Ukrajinský fotbalista Andrej Ševčenko se vrací do Dynama Kyjev. Podle informací na klubových stránkách přichází dvaatřicetiletý kanonýr na dva roky po nevydařeném angažmá v Chelsea a ještě dnes by měl být představen na tiskové konferenci.

Ševčenko nakonec opouští Chelsea

Ukrajinský útočník Andrej Ševčenko v nejbližších dnech opustí Chelsea, protože mu londýnský klub nemůže garantovat místo v týmu. Agentuře Reuters to řekl trenér Chelsea Carlo Ancelotti.

Ancelotti: Ševčenko má v Chelsea budoucnost

Andrej Ševčenko kdysi zářil v Dynamu Kyjev a chtěl ho řada evropských velkoklubů. Ukrajinského útočníka nakonec koupilo milánské AC a Ševčenko se mu odvděčil skvělými výkony. Výtečnou formu měl až do přestupu do Chelsea, od této chvíle šla hráčova forma hodně dolů, manažer Carlo Ancelotti s ním ale přesto počítá...

Dynamo Kyjev usiluje o návrat Ševčenka

Andrij Ševčenko by se mohl po deseti letech vrátit do Dynama Kyjev. Ukrajinský mistr už poslal Chelsea první nabídku za dvaatřicetiletého útočníka, nyní se čeká na odpověď z Londýna.

Ševčenkovi se nedaří. Přesto chce zůstat v Miláně

Andrij Ševčenko přišel na roční hostování do Milána, aby našel ztracenou střeleckou formu. Jenže ukrajinský útočník stále strádá, letos nemá na svém kontě ani jeden ligový gól. Pokud jej AC nekoupí, vrátí se po sezóně do Chelsea.

Ancelotti chválí Ševčenka za přínos mužstvu

Ukrajinský reprezentant Andrej Ševčenko, který se z působení v londýnské Chelsea vrátil do AC Milán, si vysloužil slova chvály od trenéra Carla Ancelottiho. Podle kouče má Ukrajinec pro tým velký přínos.

Ševčenko by chtěl v Miláně ukončit kariéru

Andrij Ševčenko se v létě vrátil z Chelsea do Milána, ale zatím se mu příliš nedaří. Ukrajinský útočník věří, že brzy začne opět střílet spousty gólů. Rád by také do Milána natrvalo přestoupil a také tu ukončil kariéru.

Milánské hvězdy musí na policii kvůli otravě prezidenta

Ve vyšetřování čtyři roky staré otravy ukrajinského prezidenta Viktora Juščenka se objevila jména hvězd fotbalového klubu AC Milán. Podle agentury SID povolal státní zástupce k výslechu útočníka Andreje Ševčenka a obránce Kachu Kaladzeho. Výslech už navíc za sebou má bývalý ukrajinský reprezentant Andrij Husin.

Galliani: Ševčenko je nedotknutelný

Real Madrid shání po zranění Ruuda van Nistelrooye nového útočníka, s přesunem na Santiago Bernabeu je spojován mimo jiných také Andrej Ševčenko. Ten ale AC Milán neopustí. Střelecky se mu sice moc nedaří, ovšem Rossoneri o jeho odchodu nechtějí ani slyšet.

Chybí mi góly, přiznal Ševčenko

Milánské AC mělo hodně pomalý rozjezd do nové sezony, postupem času ale nabralo rychlost a v současné době vévodí tabulce Serie A. Daří se mu i v Poháru UEFA, Rossoneri včera doma porazili Bragu a jsou více než jednou nohou ve třetím kole této soutěže...

Góly přijdou, ujišťuje fanoušky Ševčenko

Andrej Ševčenko se dva roky převážně trápil v Chelsea, na nejlepší léta své kariéry se nyní pokusí navázat opět v AC Milán, kam v létě přestoupil. Ukrajinský reprezentant na svou první trefu v nové sezoně zatím čeká, fanoušky ale uklidňuje a slibuje řadu gólů...

Seedorf: Nechtěl bych být v Ševčenkově kůži

Po dvou letech se Andrej Ševčenko vrátil do klubu, v jehož barvách se stal držitelem Zlatého míče. Ukrajinský kanonýr v létě zamířil z Chelsea do AC Milán, nizozemský záložník Clarence Seedorf ovšem varuje, že důvěrně známé prostředí nemusí znamenat návrat Ševčenkovy bývalé formy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele