Další články

Ševčenko byl jmenován trenérem Ukrajiny

Trenérem ukrajinské reprezentace se stal legendární útočník Andrej Ševčenko. Držitel Zlatého míče pro nejlepšího hráče Evropy za rok 2004 ve funkci nahradil Michajla Fomenka, kterému dělal asistenta na nedávném mistrovství Evropy. Ukrajina na turnaji ve Francii nedala gól a se třemi prohrami vypadla už ve skupině.

Maradona byl hvězdou charitativní exhibice v Římě

Argentinská legenda Diego Maradona se opět představil v Itálii na trávníku. Bývalá opora Neapole byla jednou z největších hvězd pondělního charitativního utkání v Římě, jehož se zúčastnily další osobnosti jako Roberto Baggio, Andrej Ševčenko či kouč Arséne Wenger.

Vrátí se Ševčenko k fotbalu? Láká ho klub z Indonésie

Andrij Ševčenko možná znovu nazuje kopačky a vrátí se k aktivní kariéře. 36letý ukrajinský útočník původně s fotbalem skončil po loňském evropském šampionátu, nyní ho k návratu přemlouvá indonéský celek Mitra Kukar...

Ševčenko odmítl nabídku na místo trenéra ukrajinské reprezentace

Bývalý ukrajinský fotbalista Andrej Ševčenko odmítl nabídku, aby převzal v roli trenéra domácí reprezentaci. Šestatřicetiletý kanonýr, jenž po letošním mistrovství Evropy ukončil kariéru, mohl na lavičce národního týmu vystřídat legendárního Olega Blochina, který dal přednost vedení Dynama Kyjev.

Ukrajince by mohl trénovat bývalý kanonýr Ševčenko

Novým trenérem ukrajinské reprezentace by se mohl stát Andrej Ševčenko. Vedení národního svazu podle agentury Reuters bývalého kanonýra AC Milán oslovilo, aby u týmu nahradil Olega Blochina.

Ševčenko skončil s fotbalem a míří do politiky

Ukrajinský fotbalista Andrej Ševčenko ukončil kariéru a míří do politiky. Pětatřicetiletý útočník to oznámil po včerejším utkání svého dosavadního klubu Dynama Kyjev s Užhorodem (3:1).

Ševčenko je po úspěšné operaci menisku

Slavný ukrajinský útočník Andrej Ševčenko se podrobil v Miláně, kde prožil svá nejlepší fotbalová léta, operaci menisku. Zákrok podle italského listu Gazzetta dello Sport proběhl dobře a po rekonvalescenci by tak mohl pětatřicetiletý kanonýr pokračovat v kariéře.

Ševčenko se rozhoduje: nadále za Dynamo, MLS či konec kariéry

Ukrajinský útočník Andrej Ševčenko řeší svou budoucnost. Pětatřicetiletý hráč, který se po vyřazení svého týmu z evropského šampionátu rozloučil s reprezentací, přemýšlí nad nabídkou k prodloužení smlouvy v Dynamu Kyjev, vábením klubů ze zámořské MLS, či ukončení kariéry. Rozhodne se prý do týdne či dvou.

Ševčenko s Voroninem ukončili reprezentační kariéru

Ukrajinští útočníci Andrej Ševčenko a Andrij Voronin ukončili reprezentační kariéru. Oba fotbalisté rozhodnutí oznámili po úterní prohře 0:1 s Anglií, která pro jejich tým znamenala vyřazení v základní skupině mistrovství Evropy.

Ukrajincům se na Euru zranil kanonýr Ševčenko

Ukrajinským fotbalistům možná bude chybět v boji o postup do čtvrtfinále domácího Eura kanonýr a kapitán Andrej Ševčenko. Pětatřicetiletý strůjce úvodního vítězství nad Švédskem vynechal dnešní trénink v Doněcku s bolavým kolenem a není jasné, zda stihne úterní duel s Anglií.

Šestiletý fanoušek se setkal s idoly

Šestiletý chlapec, jehož oslava vítězného gólu Ukrajince Andreje Ševčenka ze zápasu se Švédskem obletěla internet, se setkal se svými idoly. Ve středu za doprovodu dcery trenéra Olega Blochina Iriny navštívil otevřený trénink reprezentace v Kyjevě a dostal od Ševčenka dres s podpisy hráčů.

Ševčenko: Nemohl jsem snít o lepším večeru, cítím se mladší

V předchozích třinácti zápasech dal v reprezentaci jen jediný gól, zápasil se zdravotními problémy a na evropském šampionátu vůbec nemusel startovat. V pondělí ale Andrej Ševčenko jasně ukázal, že ještě nepatří do starého železa, dvěma góly zajistil pořadatelské Ukrajině výhru 2:1 v zahajovacím duelu ve skupině D nad Švédskem.

Deset nemocných Ukrajinců se do startu šampionátu uzdraví

Deset ukrajinských reprezentantů, kteří měli v posledních dnech žaludeční problémy, by mělo být do startu mistrovství Evropy v pořádku. Nemoc výběr trenéra Olega Blochina zasáhla v pondělí a následující den kvůli ní byl málem zrušen přípravný zápas s Tureckem (0:2).

Ševčenko doufá, že ho potíže se zády nepřipraví o domácí ME

Ukrajinec Andrej Ševčenko doufá, že se navzdory zdravotním problémům bude moci příští rok na mistrovství Evropy rozloučit s reprezentačním dresem. Pětatřicetiletý útočník Dynama Kyjev má chronické potíže se zády a za klub kvůli nim nastupuje téměř výhradně v domácích zápasech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele