Ševčenko se do Milána nevrátí

31.07.2008, 16:38
Aktuality
AC Milán se vzdalo angažování Andreje Ševčenka. Chelsea totiž milánskému celku dala jasně najevo, že ukrajinský reprezentant není na prodej. 31letý útočník tedy zůstane v Londýně a na San Siro se nevrátí.

Ševčenko na Stamford Bridge přišel před dvěma roky právě z AC Milán a Chelsea za něho vysázela rekordní sumu ve výši 30 milionů liber. Někdejší nejlepší fotbalista Evropy přicházel do Premier League s vizitkou jednoho z nejobávanějších útočníků na světě, jenomže účinkování v modrém dresu je prozatím jedno velké zklamání.

Bývalý hráč Dynama Kyjev se snažil do sestavy probojovat jak pod trenérem José Mourinhem, tak pod Avramem Grantem, ale jeho slabé výkony ve velké konkurenci nemohly znamenat úspěch. Právě proto je takřka od počátku působení v Anglii Ševčenko spojován s návratem do AC Milán, kde prožil nejlepší období své kariéry.

Spekulace opět zesílily na konci uplynulé sezony a Milán měl být horkým kandidátem. Dokonce se mluvilo o konkrétní nabídce, kterou měli Rossoneri učinit. Jenže konec všem dohadům učinila Chelsea a posléze také viceprezident Milána Adriano Galliani. Nový manažer Blues Luiz Felipe Scolari si chce totiž ukrajinského šutéra ponechat v týmu a dát mu šanci.

"Není na prodej. Oficiálně jsme se ptali a Roman Abramovič řekl ne," prohlásil Adriano Galliani. "Když klub řekne ne, musíme to akceptovat. Znamená to, že musíme přemýšlet o jiné možnosti," dodal viceprezident AC.

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

měl by zamířit jinam, aspoň na hostování, ikdyž nevíme jaké plány s ním má scolari, třeba se rozzáří

Reagovat
smazaný uživatel

třeba

Reagovat
smazaný uživatel

a treba taky Stoke vyhraje Premier League Sheva se proste do PL nehodi...

Reagovat
fantomas

To je myslim klidně možné.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas mohla by se mu vratit forma z AC

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne ale ked na tom bude tak ako v minulej sezone..tak potom nechapem preco ho nechcu predat..ale podla mna by mal odist

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobřw žůstane.Apon ukaže že ty peníze co doněj roman vrazil nebyli jen tak Podle mě bude mít dobrou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

som velmi zvedavy ako dopadne

Reagovat
RickNash

ukrajinskej bary...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ševa už něco dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ze Shevovy nesedí klub, barymu nesedí západní evropa

Reagovat
smazaný uživatel

Shevchenko se tuhle sezonu rozjede tomu věřte pokud ho bude davat do zakl.sestavy trener Scolari....

Reagovat
Shevchenko

Další

Reagovat
GEGE

Je to skoda ze je vedeni slepe a nevidi ze nam proste utocnik chybi.Misto toho aby se snazili nekoho privest tak radsi reknou ze utocnik je Seedorf a Kaka.Momentalne mame utok nejhorsi kdyz to srovnam s velkokluby v Italii.S takovy utokem bude boj o titul velmi slozity a jsem spise pesimista ze to letos zase nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

budete radi za ligu mistru...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi zas viděl italskou ligu letos poprvý v životě, a tak sis vsugeroval, že AC končí na 5.fleku pravidělně, co ? nic si z toho nedělej, vyrosteš a budeš na to časem koukat jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřeháněj, bohužel v tom útoku je to bída.

Spoléhat se na Pata, který nemusí tu zodpovědnost únest nemusí být dobrá volba. Návrat Borriela nebüdu komentovat, byl to nejhorší přestup léta pro AC. Nechytil se tam už 2x, nechytí se ani po 3. Pak tam máme ještě Inzaghiho, který je podle některých za zenitem, ale dle mě to může být klíč k ůspěchu v důležitých zápasech, protože on ten čich na goly stále má. Ještě se může počítat s paloschim, ale opět mladík.

Snad Carlo nebude počítat s Ronaldinhem a Rickym do utoku...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, bohužel smutnej fakt. neuvěřitelně mě vytáčí, když slyším Gallianiho mluvit o Seedorfovi a Kaka', jako o útočnících. přitom se stačilo mrknout na TIM Cup - Borriello s Inzaghim zranění, Pato na OH a na hrotu 18-tiletej Paloschi...

Reagovat
GEGE

presne tak navic Pippo porad zraneny ted v kdovi jake forme se vrati Borriello a zbyva uz jen Pato,ktery to bude mit sam na hrotu hodne tezke a teprve se bude ucit a mladicky Paloschi na ktereho se spolehat nemuzem.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Paloschi je navíc strašně droboučkej. Mellberg si ho tam v Trofeo TIM masíroval, jak se mu zachtělo. ne, ne, útočníka by to vážně chtělo. jednoho pořádnýho hroťáka...

Reagovat
GEGE

zapas proti Juve jsem prave nevidel takze nevim ale s tim Interem to byla celkem bida.Inter byl lepsi mohli jsme dekovat Abbiatimu za ty dva perfektni zakroky.A slo videt ze Paloschi to sam na hrotu neuhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

sám určitě ne no. proti Juve to byla zhruba stejná bída, jako proti Interu - nulovej. a Abbiati..., co na něj říkáš ? to mi řekni, že si za tohle jedničku dělat nezaslouží. kdybys viděl Kalače proti Juve, to byl diametrální rozdíl ve výkonu, oproti Christianovi...

Reagovat
GEGE

Abbiati chytal vyborne uvidime jak zachyta na tom turnaji v Rusku,jestli tam bude chytat jako proti Interu urcite bude jednicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze všech top klubů máme bohužel nejhůře obsazený golmanský post. Škoda, že si nechali útéct toho brankáře z Nines či odkud...

Špatný nákup by nebyl ani Kameny..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrat v zakladu a nezrani se mame noveho krale strelcu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Rad by som ho zase privital v cerveno-ciernom drese

Reagovat
smazaný uživatel

Scheva uz radsi bude jen sedet na lavičce za solidni prachy

Reagovat
smazaný uživatel

No přesně tak máš pravdu raději kdyby šel do jakehokoliv slabšího týmu aby si zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divim , že ho nedaj na hostovani aby se rozehral ( Adriano z Interu) a pak ho neskusej a kdyby se nechytl tak holt se tento nakup nevivedl a tak je tento hrac potreba prodat dokovat maji jeste o nej nejaky tymy zajem a ma jeste docela velkou hodnotu a on taky uz zrovna neni nejmladsi tak neni na co cekat

Reagovat
papanegra

do SPARTY by se hodil

Reagovat
One-Real

ještě nějakej

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Roman Abramovic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele