Benzema by mohl nahradit Drogbu a Ševčenka

09.03.2008, 14:49
Aktuality
Britský deník The Mirror uvedl, že Didier Drogba i Andrej Ševčenko s takřka stoprocentní jistotou opustí londýnskou Chelsea a budou nahrazeni čerstvou krví. Konkrétně se má jednat o Karima Benzemu, talentovaného kanonýra Lyonu.

Odchod Drogby a Ševčenka už byl dlouhou dobu veřejným tajemstvím. Drogba by podle svých slov rád zamířil do Barcelony či AC Milán, největší šance přitom má právě tým z města módy. Reprezentant Pobřeží slonoviny mluví o odchodu od konce éry José Mourinha.

Ševčenkova nejpavděpodobnější destinace je přitom taktéž AC Milán, jeho bývalý klub. Případný Ševčenkův přestup kamkoliv jinam než do Milána by byl asi velkým šokem, nicméně příchod obou útočníků se příliš očekávat nedá.

Také Benzemův přestup z Lyonu je vděčným tématem médií, ovšem doposud padaly v souvislosti s francouzským reprezentantem spíše jiné týmy. Barcelona údajně měla získat předkupní právo výměnou za hostování Marca Crosase, což se však nepotvrdilo, naopak se o slovo přihlásil i konkurenční Real Madrid, v honbě za tímto francouzským diamantem už z principu nemůžou chybět ani Rossoneri, kteří nutně potřebují ofenzívu posílit. Šance se dávaly Manchesteru United, ale pokud Chelsea skutečně prodá dva tak hvězdné hráče a majitel Roman Abramovich se nepřemění na držgrešli, byla by rázem v čele tohoto závodu.

Jenže jsou zde dva "menší" zádrhely. Oba se vztahují ke slovům samotného Benzemy. Ten totiž prohlásil, že chce v Lyonu zůstat ještě minimálně jednu sezónu, což by ho činilo nedostupným až do léta 2009. A Chelsea zkrátka musí získat posilu do útoku už letos.

Navíc, i kdyby se 20letá hvězda rozhodla přestoupit už nyní, Anglie mezi jeho vyhlédlé destinace nepatří. Premier League totiž nepovažuje za vhodnou jeho hernímu stylu, takže preferuje Španělsko č iItáli...

Jisté je tedy jen jedno – celá přestupová sága o Benzemovi ještě zdaleka nekončí...

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Nevím,proč to tu furt řešíme... Drogba a Scheva nepujdou do ACM oba,protože by tam měli najednou obrovskej přetlak útočníků... Benzema chce ještě sezonu zůstat,to tu chcete ještě rok a půl řešit,kam pujde??

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si robi co chce jeho vec aj tak nakoniec zakotvi v Marseile to by bolo cudne!?

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom ,že tam půjdou oba, nepadlo ani slovo, právě naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě ještě napadla taková snová představa o tom přetlaku...mohli by jít oba dva, pokud by Gilardino šel za Freye do Fiorentiny, Inzaghi by mohl být pro případ nouze jako čtvrtý útočník. S Ronaldem asi moc počítat nemůžou, kdoví jestli se po tak těžkém zranění a v té době jeho pokročilém věku ještě vrátí do nějaké formy. Takže útok Pato, Drogba a Ševa by za určitých okolnostích mohl vyjít. Ale jak jsem už říkal na začátku, je to snová představa. Osobně bych tomu tak dával 5 %

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dobrej myslitel víš o tom asi fakt moc jak koukám dal bych ti tak 5% že tomu rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá úvaha, ale nevěřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja pisal som skonci v Marseile a bude vybavene

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by sa este 2-3 roky vytukat v Lyone a potom ist do Barcelony. Je to velmi vsestranny hrac (od techniky, obojnoznej strelby, cez rychlost, cit pre kombinaciu az po nie najhorsiu hlavu), treba to este vsetko zdokonalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hawk

tj za 2-3 roky utok bojan, benzema, messi myslim, ze docela perspektivni utok

Reagovat
hawk

a hlavne na dlouha leta

Reagovat
smazaný uživatel

no řek bych že bojan se neprosadí...... ale přál bych mu to... no myslim že neperspektivnejší utok bude mít arsenal... calros vella a bentner..... uvídíte temhle to bude klapat

Reagovat
smazaný uživatel

No ti dva opravdu nemají talent srovnatelný s Bojanem a MEssim.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho najradsej videl v Liverpoole a Torres+Kuyt je super utok

Reagovat
smazaný uživatel

Utok Benzema-Anelka to by nebylo spatne i kdyz pochybuju,ze to tak skonci.seva to asi spichne v ac a drogba pujde do barci.Myslim,ze sef lyonu kyvne na nabidku tak kolem 35 milionu liber.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele