Ševčenkovi se nedaří. Přesto chce zůstat v Miláně

24.04.2009, 12:37
Aktuality
Andrij Ševčenko přišel na roční hostování do Milána, aby našel ztracenou střeleckou formu. Jenže ukrajinský útočník stále strádá, letos nemá na svém kontě ani jeden ligový gól. Pokud jej AC nekoupí, vrátí se po sezóně do Chelsea.

"Pravda je taková, že nemám žádnou jistotu, že v Miláně zůstanu," uvědomuje si Ševčenko, který zatím nastoupil k šestnácti utkáním Serie A, ovšem jen dvakrát v základní sestavě.

"Prožívám těžkou sezónu. Velmi rád bych tu zůstal, ale život není vždy podle představ," pokračoval 32letý útočník v rozhovoru pro Gazzettu dello Sport. "Budu dál pracovat a věřit, že se mi bude dařit. Jsem zklamaný nedostatkem herních příležitostí, ale nedělám z toho problém."

Andrij Ševčenko strávil v AC Milán úspěšná léta 1999-2006, kdy patřil k nejnebezpečnějším útočníkům světa. Po přestupu do Chelsea ale začal chřadnout, zatím mu nepomohlo ani hostování ve známém prostředí.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je už straceny pripad..skoda no

Reagovat
miguel bain

Kdo chce kam...chuj s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán ho koupí a nenechá ho vrátit se zpět do Chelsea...A v příští sezóně už tam nějakej gól padne

Reagovat
smazaný uživatel

A když ne v příští,tak v té další... Nebo té další... Je ještě mladej,má před sebou celou karieru a šance dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

rozjed se.......jinak pokud se alespon drobet nezlepsi tak by si mel jeste jit zakopat nekam jinam do Italie....takovej Janov....

Reagovat
smazaný uživatel

neměl chodit do Chelsea,tam ho zničili

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

a čím konkurencí??

Reagovat
smazaný uživatel

třeba...prostě na to neměl....

Reagovat
j_mrazik

Škoda, že nezůstal v Miláně... Co mu tam chybělo? Nečekal bych, že z jednoho nejlepších útočníků světa se za 3 roky stane tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

manzelka zp*** na

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nechápu, že se jí chtělo z Města módy do nějakého zapršeného Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

je to Američanka a chtěla prej pro jejich syna anglicky mluvící prostředí..., sama pak přiznala, že to byla chyba, nicméně Ševa to bude mít ještě těžký. nedávno jsem totiž četl, že se jeho rodině pořád nechce z Londýna.

Reagovat
herbage

Zola ho vezme pod svá křídla do West Hamu, střelce potřebují

Reagovat
j_mrazik

Tak to by bylo hodně zajímavý. Třeba neunesl tlak, který na něj byl v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

West ham nemá na to platit přestárlou hvězdu královským platem s tím,že je u něj nejistota jak mu to půjde... To už bych spíš tipoval Spurs...

Reagovat
kubys

Reagovat
georgeo

ted se tady budou ozývat hlasy, že neměl chodit do Chelsea, ale to je už passé (prachy a tenkrát jeho manželka udělají svoje), ale spíš vidím chybu pak v tom, že se vrátil do AC...měl se vrátit do menšího klubu, kde by pravidelně hrával a ten herní výpadek z Chelsea postupně nahrazoval a postupem času by se dostával do své formy...jít zpátky hned do AC, když předtím prakticky dva roky pořádně nehrál, do takové konkurence se rozehrával se dá považovat postupem času za hodně nešťastné, možná ještě víc, než když šel do Chelsea, tam šel když byl na vrcholu, zpátky se vracel jak zpráskaný pes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Je to pasé, ale udělal tehdy velikánskou chybu a teď za ni piká. Prachy má, tak co chce, ať se nediví. Za pár let bude mít AC to samé v bleděmodrém s Flaminim, záleží kdo dá víc, už teď se bude vztetak, když nebude hrát místo Gattusa a jestli zůstane Beckham, tak si už vůbec nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu Flamini, 23.4.2009:

"I cheered for Milan since I was small so the people need to understand that it's really special for me to play for this club. My father is Italian and I have many family members here. It was an important transfer for me, I am very happy both as a person and as a footballer. My objectives are simple, I want to win the Champions League. I came here because Milan are used to winning it often and I want this to happen again. I also want to the Scudetto and become one of Milan's most important players, I will work hard and I will do everything I can to reach these objectives."

nechci z něj dělat srdcaře, ale myslím, že se mu jen tak z Milána chtít nebude. tuhle sezonu si mě postupně celkem získává..., je to dříč. uvidíme, jak to bude vypadat, až se vrátí Rino..., k tomu je tu ještě Beckham, Seedorf, Ambro..., ale poslední dva to mají trošku nahnuté.

Reagovat
herbage

Hele, tomuhle hráči nevěřím ani slovo. Už tehdy když se spekulovalo o jeho odchodu, tak řekl, že zůstane a pak vzal nohy na ramena, jen oc AC zamával prachama před nosem. Stejně tak si dobře vzpomínám, jak tehdy tvrdil(dokud měl zájem jen Juventus), jak tomuto klubu fandí odmala a jak spal v jeho dresu. Teď zase vyšel rozhovor, jak by se jednou do Arsenalu rád vrátil, jak mu jeho spoluhráči chybí a že Arsenal navždy zůstane v jeho srdci a jak tam byl spokojený. Člověk který je někde spokojený snad prodlouží smlouvu a zůstane se svými kamarády, navíc když si vybudoval jistou pozici v týmu, to v AC ať chce nebo nechce, přednost před Pirlem a Gattusem si zkrátka nedobude. Stejným způsobem jako s Arsenalu zdrhl tehdá i z Marseille. Je to dříč a bojovník, každej zápas odjezdí po zadku, za to má u mě velké plus, ale jak se chová, za to si u mě kredit nezíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k jeho kořenům mohl mít k Juve nějaký vztah,ale to se nevylučuje s přestupem do ACM

A spokojený být můžeš,můžeš mít rád lidi kolem sebe,ale máš tu spoustu možností - výzvy, něco nového. Spokojený mohl klidně být,ale proč nejít do Itálie,když ho to tam táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemohl by u vás hrát Flamini dlouhodobě beka? Jako jestli na to má kvality a jestli by to unesl, že by byl trošku odstrčený...

Reagovat
herbage

Už v Arsenalu, jak doputovali tehdy do finále LM, tak Flamini hrál stabilně levého beka, Wenger tam s ním po letním odchodu A.Cola i stabilně počítal, ale Flamini tehdy řekl, že buď bude hrát v záloze nebo půjde o dům dál. Wenger ho tak další sezónu střídavě nasazoval do sestavy jako takového dříče do zálohy, ale DM nebyl, jistil ho Gilberto Silva. Ten se pak v létě vrátil pozdě z Copa America a Flamini mu mezittím v přípravě vyfoukl fleka, až se nakonec i nastálo usadil na postu DM, kde odehrál svojí životní sezónu, dál už to všichni známe, Takže ano, pravého i levého beka hravě zvládne, otázka je, jestli dokáže říct Ancelottimu, že takhle by to nešlo, stejně jako tehdy Wengerovi. Podle mě by to přijmul, ale skřípal by přitom zubama a i podle mého je na beku velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčerpávající odpověď, díky .

Reagovat
smazaný uživatel

podle zápasu s Torinem a předchozích zkušeností na levém beku v Arsenalu by to určitě šlo. dokonce neměl problém s podporou ofenzívy, což mě fakt překvapilo. nicméně ani na krajích obrany není minimálně pro příští sezonu místo (Zambrotta, Jankul, Antonini, Mattioni, pro případ nouze Bonera a Kaladze). nevidím to jako řešení.

Carletto si po zápase nemohl vynachválit Flamstrovu univerzálnost, takže si spíš myslím, že s ním bude lepit kdejaké uvolněné místo v sestavě, podle potřeby. na základ to nevidím..., ale kdoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho problem byl i v tom,že hrál občas i na křídle. Ale když hrál,byl většinou neviditelnej a ani v koncovce neměl potřebný klid,takže pochybuju,že by to bylo něco extra pro něj..

Reagovat
georgeo

ona se jim ta vypočítavost vždycky vrátí....ale chtěl jsem spíš poukázat na chybu se vracet do Milána v takovém stavu než odchod do Chelsea (o tom se už spoustu napsalo)

Reagovat
smazaný uživatel

předevčírem dál Ševa 2 góly v přáteláku s maďarským ligovým výběrem , konečný výsledek: Hungarian Team vs. AC Milan 2:5 (Rajczi, Tokoli, - Kaka', 2x Ševčenko, Seedorf, Viudez) + Dinho 2 břevna..., jedno ze samostatnýho nájezdu padáčkem, druhý z penalty.

btw.: Rino už trénuje normálně s týmem a co je hlavní - JE OSTŘÍHANEJ !

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho 2 břevna? Jedno z 1x1 a jedno z penalty? Nevím,jestli je to pro něj dobrej výsledek 2x netrefit branku když je proti němu jen golman

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě není, ale jinak hrál celkem slušně..., jeho přihrávka na druhej Ševův gól byla luxusní a táhl ještě několik dalších akcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Šupky dupky zpátky na ukrajinu a tam ukázat,že na to ještě má... Jak Chelsea,tak ACM potřebuje hráče,kteří jsou na vrcholu a Sheva(i když ho mám rád) je pro oba kluby spíše přítěží..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pamatuju si,jak ho někdo v létě označoval jako nejlepší posilu,jaká mohla přijít a hodil jí číslo 9 na žebříčku 1-10

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky si vzpomínám, ale už nevím, kdo to byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, že takový hráči jako on, Ronaldinho nebo Adriano ztrácejí svůj lesk. Nejvíc mě to mrzí u R10

Reagovat
Kaka14

Ronaldinha by som este nezatracoval ..... este sa hadam vrati na vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Vrat se do Dynama.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vlastně Sheva bere a který klub ho platí?

Jinak za Flonalda jsem rád, prý by mohl být příští sezonu trojzubec Lavezzi - Floccari - Palladino . Bohužel Garics zůstane v Bergamu, ale s tím jsem počítal.

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea bral 130 000 a na plat se skládají asi oba dva kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

koho Napoli nechce ? Flocca, Palladino, Cruz, Borriello (?) a kdoví kdo všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi jakou maji dohodu. AC muze platit napr. 80% z jeho platu a zbytek Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že Ševa sa vráti aspoň na sezónu dve naspäť do Dynama.

Ale nedokážem odhadnúť, na koľko je to (ne)reálne.

Reagovat
homeles8

Ach jo. To je skoda ze takle dopad,je to 1. cutalista kteryho sem znal. To byl ( ) nejlepsi utocnik. Joo to byly casy kdyz daval 30 G/S, byl v kazdym all star tymu, ve fife mnel dovednosti na 95, Kazdej den byl ve zpravach jakej dal gol atd.

Muj treti nejoblibenejsi hrac vsevh dob (po Davidovi Beckhamovy a Thierrym Henrym )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Chce zůstat v Miláně jako každý správný fotbalový důchodce.

Reagovat
homeles8

Dneska je 21.stoleti a lidi se neberou podle toho kolik jim je, ale co umnej, jak se chovaj a v tomdle pripade jak umi hrat fotbal. Jo a navic-uz je to trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Já být vedením AC, tak ho pošlu zpátky na Ukrajinu.

Reagovat
smazaný uživatel

já být chelsea tak ho prodám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele