Pirlo je hlavním kandidátem na cenu pro nejlepšího hráče ME

Hlavním favoritem na cenu pro nejlepšího hráče mistrovství Evropy je italský záložník Andrea Pirlo. Právě on má hlavní zásluhu na postupu Itálie do nedělního finále proti Španělsku. Zahraniční média dávají šanci ještě Španělovi Andrésovi Iniestovi. Direktoriát turnaje se definitivně rozhodne během finále.

Pirlo: Nevyhrát finále by bylo jako jet do Říma a nevidět papeže

Italové po čtvrtečním vítězství 2:1 v semifinále Eura nad Německem krotí euforii. Jejich sen prý teprve začíná a slavit budou moci až poté, pokud ho dotáhnou do úspěšného konce v nedělním finále proti obhájcům titulu Španělům.

Jankulovski: Pirlo? Žádné zmrtvýchvstání, jen ukázal svoji třídu

Bývalý obránce reprezentace Marek Jankulovski je nadšený z toho, jak si na evropském šampionátu vede jeho kamarád a bývalý spoluhráč z AC Milán Andrea Pirlo, který italskou reprezentaci dovedl do nedělního finále proti Španělsku. Pro Jankulovského Pirlovy výkony nejsou překvapením.

Pirlo: Němci z nás mají kvůli špatné bilanci strach

Lídr italské reprezentace Andrea Pirlo si je jistý, že Německo před čtvrtečním semifinálovým soubojem znepokojuje špatná bilance ze vzájemných zápasů. Squadra azzura v sedmi soutěžních utkáních svému nadcházejícímu soupeři ani jednou nepodlehla a dvaatřicetiletý záložník věří, že úspěšná série bude pokračovat.

Carlo Ancelotti o Pirlovi, Juventusu a stromečku

V Itálii se schyluje k velké bitvě mezi AC Milán a Juventusem, která může rozhodnout o letošním držitel Scudetta, a kdyby ve stejnou dobu nemusel stát na lavičce PSG, určitě by si tento zápas na San Siru nenechal ujít ani Carlo Ancelotti. Kouč, který stál na obou stranách barikády...

Juventus byl správnou volbou, je přesvědčen Pirlo

Dlouhé roky strávil Andrea Pirlo v kádru AC Milán, po loňské sezoně se ale v týmu stal přebytečným a jako volný hráč odešel do Juventusu. Turínský klub udělal velmi dobrý obchod, 32letý záložník podává kvalitní výkony a sám si volbu přijmout nabídku Staré dámy hodně pochvaluje...

Tohle je přestup století, říká o Pirlovi Buffon

Gianluigi Buffon děkuje Bohu a Adrianovi Gallianimu za to, že Juventus v létě mohl získat Andreu Pirla. V AC Milán již nechtěný záložník hned v prvním zápase v dresu Staré dámy ukázal, že ještě zdaleka nepatří do starého železa, a dovedl Juve k výhře 4:1 nad Parmou. Buffon o něm říká: "Je to přestup století."

Pirlo: Jsme zápas od zápasu lepší

Zkušený záložník Andrea Pirlo je zatím velice spokojen s letní přípravou svého nového týmu - Juventusu Turín. Stará dáma na turnaji Trofeo Tim obsadila konečné druhé místo, když si připsala jednu remízu a jedno vítězství.

Marchisio si pochvaluje přítomnost Pirla v Juventusu

Juventus je v posledních letech hodně aktivní na přestupovém trhu a při snaze se co nejrychleji minimálně přiblížit špičce tabulky Serie A angažuje spoustu hráčů. Jedním z těch, kteří do Turína zamířili nyní, je Andrea Pirlo, který od svého spoluhráče Claudia Marchisia sklízí obdiv...

Pirlo podepsal v Juventusu tříletou smlouvu

Deset let strávil v AC Milán. Od příští sezony ovšem bude pro Rossoneri velkým soupeřem. Andrea Pirlo si totiž po vypršení kontraktu vybral Juventus, kde dnes podepsal smlouvu na tři roky. Turínský klub to před několika minutami oznámil na svém webu.

Pirlo potvrdil odchod z Milána, zřejmě posílí Juventus

Andrea Pirlo potvrdil, že po deseti letech opustí AC Milán. Záložník, jenž ve čtvrtek oslaví 32. narozeniny, má podle italských médií namířeno jako volný hráč do Juventusu.

Pirlo: Spekulace o Juventusu nejsou pravdivé, budu jednat s AC

Spekulace ohledně budoucnosti Andrey Pirla nekončí. Zatím se jako nejpravděpodobnější scénář jeví jeho odchod z AC Milán. Sám zkušený záložník ovšem hlásí, že ještě nic není rozhodnuto a on je připraven strávit klidně dalších deset let na San Siru. O všem se chystá promluvit si s vedením...

Inzaghi hodlá prodloužit, Pirlo v AC zřejmě skončí

Červenočernou část Milána zaplavily oslavy mistrovského Scudetta. Pro některé hráče by však mohla být letošní vítězná sezona tou poslední v dresu AC Milán. Několika borcům totiž končí smlouvy a mezi nimi jsou i zkušení mazáci jako Pippo Inzaghi nebo Andrea Pirlo...

O Pirlovi až po sezoně, říká Allegri

AC Milán úspěšně útočí na zisk italského titulu a po sezoně dojde vedle již předpokládaných oslav Scudetta i na řešení budoucnosti zkušených hráčů. Rossoneri dost možná opustí Clarence Seedorf a podobně je na tom i Andrea Pirlo.

Pirlův letní konec v AC je na spadnutí. Rýsuje se přestup do Juve?

V Miláně je dlouhých deset let, stal se ikonou klubu, jenže v červnu mu končí smlouva a není vůbec jisté, že jí prodlouží. Řeč je o Andreovi Pirlovi. Server Goal.com nyní přispěchal se zvěstí, že jednatřicetiletému záložníkovi již nový kontrakt nabídnut nebude a AC Milán opustí. Pokud pak přistoupí na snížení platu, plácne si s Juventusem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele