Pirlo může chybět až dva měsíce

Andrea Pirlo bude milánskému AC a italské reprezentaci chybět daleko déle, než se původně očekávalo. 29letý záložník si před několika dny poranil stehenní sval a mimo hru měl být měsíc, dnešní podrobné vyšetření však odhalilo trhlinu, která si vyžádá možná až dvouměsíční přestávku...

Pirlo chce ukončit kariéru v AC Milán

Hvězda milánského AC a italské reprezentace Andrea Pirlo doufá, že svojí hráčskou kariéru zakončí právě na San Siru. "Není lepší klub než Milán," odůvodnil 29letý fotbalista svojí volbu.

Pirlo si žlutou kartu nevyčítá

Hořkou příchuť mělo pro Andreu Pirla včerejší vítězství nad Francií a s ním spojený postup do čtvrtfinále evropského šampionátu. Italský záložník po změně stran dostal za faul na Karima Benzemu žlutou kartu a protože na turnaji je to jeho již druhá, vynechá zápas proti Španělsku...

Pirlo o odchodu z Milána neuvažuje

Do AC Milán v létě zamířil Mathieu Flamini a italský klub zřejmě bude muset nějaký z jeho záložníků opustit. Určitě to nebude Andrea Pirlo, který již odmítl nabídky z Anglie a Španělska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele