AC Milán bude šest týdnů postrádat zraněného Pirla

AC Milán přišel na šest týdnů o záložníka Andreu Pirla, který si v pátek na tréninku poranil koleno. Podle klubového lékaře má jednatřicetiletý mistr světa z roku 2006 natažené vazy.

Milánu roste marodka. Inzaghi nebude hrát půl roku

Milánskému AC budou v nedělním městském derby s Interem pravděpodobně chybět zranění útočníci Alexandre Pato a Filippo Inzaghi. Podle deníku Gazzetta dello Sport je v ohrožení také start záložníka Andrey Pirla. U Inzaghiho se jedná o vážné zranění kolenních vazů.

Pohled na tabulku je v tuto chvíli pěkný, pochvaluje si Allegri

Milánské AC včera vydřelo všechny body v Parmě a po dlouhé době se nachází tam, kde si ho všichni jeho fanoušci přejí vidět - na čele tabulky, i když pouze dočasně. Současné postavení týmu si pochvaloval i jeho kouč Massimiliano Allegri, který také vyzdvihl jedinou branku utkání...

Musíme začít hrát fotbal, nabádá Pirlo

Záložník Andrea Pirlo není vůbec spokojen s hrou, kterou momentálně předvádí italská reprezentace. Azzurri za sebou mají velmi nepovedené vystoupení na mistrovství světa a čeká je start kvalifikace evropského šampionátu. Pirlo požaduje velmi rychlé zlepšení.

Pirlo začal po zranění znovu trénovat, měl by nastoupit proti SR

Italský fotbalista Andrea Pirlo překonal problémy s poraněným lýtkem a dnes se v dějišti mistrovství světa zapojil do tréninku národního týmu. Italům by měl pomoci již v posledním utkání základní skupiny se Slovenskem, ve kterém potřebují obhájci titulu po dvou remízách vyhrát, aby měli šanci na postup.

Smutný Pirlo podle Gattusa vypadá jako "praštěný palicí"

Andrea Pirlo jen výjimečně vyloudí na své věčně zakaboněné tváři úsměv, ale v těchto dnech je prý zachmuřený ještě víc než jindy. Za jeho mizernou náladu může zranění lýtka, kvůli kterému světový šampion z roku 2006 asi zmešká první dva zápasy Itálie ve skupině, a není jisté, jestli se na MS vůbec objeví.

Pirlo zřejmě stihne poslední zápas ve skupině

Tvůrce hry italské reprezentace Andrea Pirlo by neměl na světovém šampionátu chybět. Kvůli zranění lýtka, které utrpěl ve čtvrtečním přípravném utkáním s Mexikem však přijde o úvodní dva zápasy ve skupině s Paraguayí a Novým Zélandem. Připravený by měl být na zápas se Slovenskem.

Pirlova účast na MS je v ohrožení, zmešká minimálně první zápas

Jak příprava na světový šampionát vrcholí, ze všech táborů se neustále ozývají zprávy o četných zranění. Jedno z nich neminulo ani výpravu obhájců titulu, kteří se minimálně v prvním duelu budou muset obejít bez záložníka Andrey Pirla.

Pirlo: Doufám, že kariéru zakončím v Miláně

Andrea Pirlo je dalším hráčem, který má jasno o zbytku své kariéry. Jméno italského záložníka se v létě skloňovalo v souvislosti s odchodem do Chelsea, kam zamířil trenér Carlo Ancelotti. Pirlo nakonec zůstal v AC Milán a v dresu Rossoneri by chtěl dohrát svou aktivní kariéru...

Chelsea prý nabídla Essiena. Milán Pirla stejně nepustí

Chelsea se nevzdává naděje na získání Andrey Pirla z AC Milán. Podle anglických médií dokonce manažer Blues Ancelotti kromě peněz nabídl také jiného záložníka Michaela Essiena, aby svého bývalého svěřence získal. Z Milána ale zní, že možnost Pirlova odchodu padla.

Pirlo zůstane do konce kariéry v Miláně, tvrdí Berlusconi

Navzdory eminentnímu zájmu Chelsea zůstane italský reprezentant Andrea Pirlo v AC Milán. Majitel klubu Silvio Berlusconi dnes dokonce prohlásil, že třicetiletý záložník už v červenočerném dresu dohraje kariéru.

Chelsea chce Pirla, ale podle Gallianiho nabízí málo

Dlouholetá opora AC Milán Andrea Pirlo se údajně domluvil na angažmá v Chelsea, ovšem kluby mají k dohodě daleko. Anglický celek nabídl za hráče osm milionů eur (přes 200 milionů korun) a útočníka Claudia Pizarra, což podle šéfa italského velkoklubu Adriana Gallianiho ani nestojí za úvahu.

Pirlo nemá jasno o své budoucnosti

Andrea Pirlo působí v dresu AC Milán již osm let a možná přišel čas na změnu. 30letý záložník hledá novou výzvu a vážně uvažuje nad tím, že Rossonerri opustí a zamíří za trenérem Ancelottim do Chelsea...

Pirlo nevyloučil přestup do Chelsea

Andrea Pirlo nevyloučil, že by se opět mohl setkat v jednom týmu s Carlem Ancelottim. O přestupech bývalých svěřenců tohoto trenéra do Chelsea se mluví jako na běžícím pásu. Pirlo ale tyto informace nepopřel.

Italští fotbaloví Oskaři znovu bez Manciniho

Roberto Mancini se znovu může cítit jako přehlížená osoba. Muž, který v červnu dovedl Inter Milán ke třetímu mistrovskému titulu v řadě, chybí v nominaci na cenu italského fotbalového svazu pro nejlepšího trenéra. Na italských fotbalových Oskarech navíc chyběl i loni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele