Další články

Zmrtvýchvstání Liverpoolu a Haaland v ráži: 14. kolo Premier League v kostce

Ještě v 86. minutě prohrávali 2:3, přesto se radovali z vítězství. Fotbalisté Liverpoolu totiž povstali z popela, zdolali Fulham 4:3 a udrželi stoprocentní bilanci na domácím stadionu. Obhájci titulu z Manchesteru City naopak remizovali 3:3 s Tottenhamem, což velmi těžce kousal nejlepší střelec soutěže Erling Haaland, který po závěrečném hvizdu nemohl přijít na jméno hlavnímu rozhodčímu Simonu Hooperovi.

Mac Allister oficiálně posílil Liverpool, podepsal smlouvu do roku 2028

Liverpool do úspěšného konce dotáhl přestup Alexise Mac Allistera z Brightonu, který na základě výstupní doložky obdrží 42 milionů eur. Čtyřiadvacetiletý záložník a čerstvý vítěz mistrovství světa s Argentinou podepsal na Anfieldu pětiletý kontrakt...

Liverpool dohodl přestup Mac Allistera, záložníka čeká zdravotní prohlídka

Na další velký krok ve své kariéře se chystá Alexis Mac Allister. Argentinský záložník se v prosinci stal mistrem světa, nyní ho čeká přestup z Brightonu do Liverpoolu.

Newcastle a Brighton v Evropě: 37. kolo Premier League v kostce

Dvacetileté čekání na účast v Lize mistrů je u konce. Fotbalisté Newcastlu si po bezbrankové remíze s Leicesterem definitivně zajistili vstupenku do milionářské soutěže a rozjásali beznadějně vyprodaný St. James‘ Park. V euforii se topí i v Brightonu, jenž po středeční dohrávce s Manchesterem City (1:1) stvrdil šesté místo, které znamená skupinovou fázi Evropské ligy.

Rekordman Salah a spasitel Nelson: 26. kolo Premier League v kostce

Víkend, na který se bude v Anglii ještě dlouho vzpomínat, má za sebou Premier League. V sobotu povstal z popela vedoucí Arsenal, když gólem Reisse Nelsona v osmé minutě nastaveného času skolil poslední Bournemouth. V neděli Liverpool zostudil Manchester United 7:0 a dvěma brankami se pod to podepsal nový nejlepší střelec v dějinách klubu v éře PL Mohamed Salah.

Hořkosladká vítězství a favorité na odpočinku: 3. kolo MS v kostce

Závěrečné zápasy skupinové fáze jsou na velkých turnajích vždycky hodně specifické. Některé týmy už nemají o co hrát, některé mají naopak postup jistý - a klíčové opory nechají odpočívat. A někdy se sejdou dva týmy v přímém souboji o setrvání v turnaji. Mistrovství světa v Kataru nabídlo úplně všechny verze.

Představení účastníků MS 2022 - Argentina

Představuji vám jednoho z největších favoritů turnaje. Zní to povědomě, že? O Argentině jako o velkém favoritovi se mluvilo i v dobách, kdy by její vítězství na MS bylo vlastně velkým překvapením, pořád je to ale Argentina. Nicméně v poslední době je Argentina skutečně v neskutečné formě, o čemž svědčí také série 35 zápasů bez porážky. V případě, že Argentina ve skupině ani jednou neprohraje, se dočkáme nového rekordu neporazitelnosti na úrovni národních týmů.

Toney, Pickford a "simulant" Mendy: 6. kolo Premier League v kostce

Kolotoč utkání Premier League se roztočil naplno, anglický týden uzavřelo 6. kolo a rozhodně se bylo na co koukat. V Brentfordu sledovali fanoušci "one man show" Ivana Toneyho, v Liverpoolu zamkl branku Jordan Pickford, v Londýně vzbudil vlnu emocí Édouard Mendy, v Birminghamu nečekaně ztratili obhájci titulu a v Manchesteru skončila úspěšná série Arsenalu.

Famózní volej Kovačiče a nevyzrálý Arsenal: 21. kolo Premier League v kostce

Reklamou na fotbal se v neděli kochali fanoušci na Stamford Bridge, kde Chelsea smazala dvoubrankovou ztrátu s Liverpoolem a v očekávaném šlágru remizovala 2:2. Beznadějně vyprodaný stadion dostal do varu zejména Mateo Kovačič, na jehož volej se bude nejen v západní části anglické metropole dlouho vzpomínat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele