Další články

Česko bez Staňka a Krále, v nominaci je nahradili Kovář a Masopust

Z nominace české reprezentace na nadcházející říjnové zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Albánii a s Faerskými ostrovy vypadli kvůli zranění středopolař Alex Král a brankář Jindřich Staněk, který byl po střetu v nedělním ligovém utkání s Jabloncem krátce v bezvědomí. Trenér národního mužstva Jaroslav Šilhavý místo nich těsně před dnešním srazem v Praze povolal gólmana Matěje Kováře a obránce či záložníka Lukáše Masopusta. Reprezentace o tom informovala na webu FAČR.

Od reprezentace se před duelem v Černé Hoře odpojil i záložník Král

Od české reprezentace se na cestě ze sobotního utkání kvalifikace mistrovství Evropy na Faerských ostrovech odpojil i záložník Alex Král. Vedení národního celku už dříve informovalo, že úterní přípravný zápas v Černé Hoře vynechá také další šestice hráčů z původní nominace. Trenér Jaroslav Šilhavý bude mít v Podgorici k dispozici 15 hráčů do pole a tři brankáře.

Král zůstává v Bundeslize, Schalke vyměnil za Union Berlín

Reprezentant Alex Král po odchodu ze Schalke, s nímž sestoupil z německé ligy, posílil Union Berlín. Pětadvacetiletý defenzivní záložník se čtvrtým celkem uplynulé bundesligové sezony podle klubového webu podepsal roční smlouvu. Král má nadále přerušený kontrakt ve Spartaku Moskva.

Král má potíže s ploténkou a zmešká úvod jarní části německé ligy

Záložník Alex Král má problémy se zády a bude chybět fotbalistům Schalke 04 v úvodu jarní části německé ligy. Vyšetření na soustředění v tureckém Beleku podle magazínu Kicker ukázalo, že jde o potíže s meziobratlovou ploténkou. Čtyřiadvacetiletý český reprezentant kvůli tomu nemůže pořádně trénovat.

Král si vyzkouší Bundesligu, na rok posílil Schalke

Schalke oznámilo příchod Alexe Krále, jenž na základě povolení FIFA přerušil smlouvu se Spartakem Moskva. Součástí dohody mezi oběma kluby není předkupní právo...

Král má namířeno do Schalke, klub potvrdil jednání

Reprezentant Alex Král má namířeno ze Spartaku Moskva do Schalke. Nováček německé ligy jednání potvrdil na klubovém twitteru, zbývají dořešit už jen detaily dohody. Podle agentury SID dnes absolvuje čtyřiadvacetiletý záložník zdravotní prohlídku a následně se připojí k týmu na soustředění v Rakousku.

Král využil pravidla FIFA a pozastavil smlouvu ve Spartaku Moskva

Záložník Alex Král využil upraveného pravidla mezinárodní federace FIFA a pozastavil smlouvu ve Spartaku Moskva do konce června 2023. Tiskové oddělení ruského klubu o tom informovalo agenturu Interfax. Nové angažmá českého reprezentanta je zatím nejasné.

O záložníka Krále mají zájem Hertha, Leverkusen a Lipsko

Alex Král by mohl po ročním hostování ve West Hamu zamířit ze Spartaku Moskva do německé ligy. O čtyřiadvacetiletého záložníka má podle serveru německé televizní stanice Sky Sport zájem hned několik klubů, a to Hertha, Bayer Leverkusen a Lipsko. Král zaujal i bundesligového nováčka Schalke, který si ho však prý nemůže z finančních důvodů dovolit.

Reprezentaci doplnil Král, Mandous nahradil nemocného Pavlenku

Nominaci české reprezentace na čtyři červnové zápasy Ligy národů doplnil záložník Alex Král. Brankář Aleš Mandous nahradil nemocného Jiřího Pavlenku, který se nakazil koronavirem. Tým trenéra Jaroslava Šilhavého má nyní 24 hráčů.

Král by mohl zamířit do Francie, zájem projevil Montpellier

O Alexe Krále, který je ve West Hamu na ročním hostování ze Spartaku Moskva, se podle francouzských médií zajímá jedenáctý celek Ligue 1 Montpellier. Specializovaný web Foot Mercato napsal, že londýnský klub po sezoně neuplatní na třiadvacetiletého záložníka opci. Jeho návrat do Moskvy je kvůli ruské invazi na Ukrajinu nepravděpodobný.

Král si ve West Hamu stále zvyká, ale věří, že minuty budou přibývat

Alex Král si měsíc po přestupu ze Spartaku Moskva do West Hamu v novém působišti stále zvyká na kvalitnější tréninky i vyšší tempo. Ze sedmi soutěžích zápasů odehrál třiadvacetiletý defenzivní záložník jen utkání Ligového poháru na půdě Manchesteru United a na výkon v premiéře za "Kladiváře" měl pozitivní ohlasy. Věří, že jeho minuty strávené na trávníku budou postupně přibývat.

Král byl neustále na telefonu, protože nevěděl, zda přestup do West Hamu vyjde

Alexi Královi se úterním odchodem do West Hamu vyplnilo dlouholeté přání zahrát si Premier League. Přiznal ale, že byl neustále na telefonu, protože do poslední chvíle nevěděl, jestli Spartak Moskva opustí. Má radost, že se v dresu "Kladivářů" setká s dalšími českými reprezentanty Vladimírem Coufalem a Tomášem Součkem, kteří mu pomohou s adaptací.

Král odešel ze Spartaku Moskva na roční hostování do West Hamu

Třiadvacetiletý záložník Alex Král odešel ze Spartaku Moskva do West Hamu na roční hostování s povinnou opcí. V londýnském celku už působí další čeští reprezentanti Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem. Právě oni představili novou posilu "Kladivářů" na sociálních sítích.

Češi v zahraničí: Přikryl v Polsku rozhodl o výhře, Král pomohl Spartaku do Ligy mistrů

Tomáš Přikryl se krásně trefil v dresu Jagiellonie Bialystok a rozhodl o vítězství 2:1 nad Lechií Gdaňsk. V polské Ekstraklase si také připsal asistenci záložník Lechu Poznaň Jan Sýkora. Na důležitou branku přihrával v ruské lize Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž se spoluhráči oslavil postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele